Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kixz madonun bir fabrikadi var adamlar dondurmafa kullanilan keci sutu icin ciftlik kurmus dolu kecileri var cook modern bir yerrr

Kixz madonun bir fabrikadi var adamlar dondurmafa kullanilan keci sutu icin ciftlik kurmus dolu kecileri var cook modern bir yerrr

dondurmyı cok severımmm guya baskentız ama bı dondurma fabrıkamız bılem yok babamda bı kere marasdan buzun ıcınde getrmıstı

pasa bu vaziyettedir simdiiii
kuzum benim yaa stres yapti o kadar sanki
yabanci geliyoo ne war oruc agiz gelip yardim etseler
bu bencil insanlara sinir oluyom yaaa

Ivitt bizi ihmal ettin

moralim bozuk diye eşim sürekli bi aktivite planlıyor. bende onu kırmıyım diye he diyorum sürekli sokaklardayız.aslında bi kendi halime bıraksa ben daha iyi olcam ama

benim eşim şeker hastası o yüzden oruç tutmuyor ben de malum kırmızıyım bu ara bizde denize gittik kaynanoşun yazlığına yorulmuşum valla güneş yoruyo insanı

çok sıcak demek az kalıyo aşırı fazla sıcak yaaaa offffffff
Ewet bogulduk resmen sen hangi sehirdesin cnm
dondurmyı cok severımmm guya baskentız ama bı dondurma fabrıkamız bılem yok babamda bı kere marasdan buzun ıcınde getrmıstı

Ewet soklaniyor bende annemlere goturuyom soklatip
dondurmasina gercekten diyecek soz yok bide super tatlilari var dondurma yaninda ikramlik

pasa bu vaziyettedir simdiiii
kuzum benim yaa stres yapti o kadar sanki
yabanci geliyoo ne war oruc agiz gelip yardim etseler
bu bencil insanlara sinir oluyom yaaa

bende valla benim büyük börülce öle yapıyodu ben de ona yaptım bi ikide laf soktum dakka başı gelinen yerde misafirlik olmaz diye şimdi hem fazla gelmiyo hem de yardım ediyo
ama kayınvalidem ve küçük börülceyi çok severim.

Ewet hayatim insan ister istemez yoruluyor
bugunlerde gececek hayatim hersey cok guzel olacak

canım uzulme

esınde destek oluyo madem gezın kafanızı dagıtın ohhh denız kum güneşşş

şişşt siz faceden mi konuşuyosunuz bakimm sevinç beni de çabuk face ekleyin bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…