Canim onada hak ver hamislik sicaklarda zor oluyooo bide daha cok dinlenmeye ihtiyaci oluyoo ee yardim edenude yok her is kendine bakiyooor kociside wardiyadan gelince beraber wakit geciriyolar ayyyy ne kadar iyimserim
Kizzz duman geldi nireye kacti geriiii
basak karisi gunduz cani SIKILDI simdide yokk
melek annem ses verseneeeeee
fabrıkası mı vayy keske bızım burdad olsaa annemlerın orda bu dondurmacı var butun semt nerdeyse orda alıyo basak bılır belkı ama ben maras dondurmasını cok sevıyorum cornetın cıkmıs cok gusel bızde onlarla ıdare edıyoszz
canım geçmişi okuyordum önemli bişi varmı diye bu ara biraz devemsızlık yaptım ya
Kixz madonun bir fabrikadi var adamlar dondurmafa kullanilan keci sutu icin ciftlik kurmus dolu kecileri var cook modern bir yerrr
Ivitt bizi ihmal ettin
Ewet bogulduk resmen sen hangi sehirdesin cnmçok sıcak demek az kalıyo aşırı fazla sıcak yaaaa offffffff
dondurmyı cok severımmmguya baskentız ama bı dondurma fabrıkamız bılem yok babamda bı kere marasdan buzun ıcınde getrmıstı
çok sıcak demek az kalıyo aşırı fazla sıcak yaaaa offffffff
pasa bu vaziyettedir simdiiii
kuzum benim yaa stres yapti o kadar sanki
yabanci geliyoo ne war oruc agiz gelip yardim etseler
bu bencil insanlara sinir oluyom yaaa
moralim bozuk diye eşim sürekli bi aktivite planlıyor. bende onu kırmıyım diye he diyorum sürekli sokaklardayız.aslında bi kendi halime bıraksa ben daha iyi olcam ama
benim eşim şeker hastası o yüzden oruç tutmuyor ben de malum kırmızıyım bu ara bizde denize gittik kaynanoşun yazlığına yorulmuşum valla güneş yoruyo insanı
moralim bozuk diye eşim sürekli bi aktivite planlıyor. bende onu kırmıyım diye he diyorum sürekli sokaklardayız.aslında bi kendi halime bıraksa ben daha iyi olcam ama
benim eşim şeker hastası o yüzden oruç tutmuyor ben de malum kırmızıyım bu ara bizde denize gittik kaynanoşun yazlığına yorulmuşum valla güneş yoruyo insanı
canım uzulme
esınde destek oluyo madem gezın kafanızı dagıtın ohhh denız kum güneşşş
kızz basak nnazonun no sende yok mu karı bi msj atsana nerdeymıs
Heee bencedee:102: ne meraksiz kariiii
öyle valla hayat devam ediyor toparlanıp kendimizi iyi hissedeceğizki yeni ayda mis gibi yumurtalar üreteceğiz.
Ewet bogulduk resmen sen hangi sehirdesin cnm
köyde ya deli karılar. nerdesin diye sorarsam "senn saftirikmisin " demez mi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?