canım benim ya inşallah hayırlı haberler alırsın
[video=youtube;XvPa57fu2Fg]https://www.youtube.com/watch?v=XvPa57fu2Fg[/video]
size gelsin çok romantik dimi
evet aramştı beni nazom yaaa
bende günlük msj çekip haber veriyodumhey gidi günlerrr
hmmmmmm raporun elime geçmedi bi ara verde bakiyim
sahtemidir değil midir Allah bilir
Sen basak karisi dewamsizliktan kaldin haberin yok hem melek raporlu
hayırlı uğurlu olsun annnem boşa çıkmaz insallah büyük gün ne zmaan.
bu arada pkolu değilsinincili hatunsun
adapazarının neresindensin kuzum acık biliymda
slm hatuşlarrrr nasılsınız evimdeyimmmm görümce hanımda geldi 1 hafta kafam şişecek anlıcanızzz
en güzelini yapıyosunuz..olması gerekende bu değilmi..bende öyle yapardım yerinde olsam..ya yaşadığın yer çevren çok etkilioluyo bazı şelerde..ben evleneli kasımda 3 yıl olcak..koluy komşu bebek yokmu diyip duruyo..aileler tabiki başka..onlar içinde olduğu için açıklama yapmak zorunda değilsin..ama çevre soruyo haliyle tabiki bu sadece eş ve kendi kararlarımız kimsenin ilgi alanına girmez
ben ana bennn
Korkma hayatim ben burdayimmmelektırık gıttı :18::18::18::18::18::18::18::18::84::84::84::84::84::84: cok korktum yaaa hemen balkona attım knedımııı tabı yanıma cekırdek aldımcok korktum allah dan erken geldıı :18::18::18::18: :26:
ben niye kalmışım hergün burdayım
avukat sevinç
canım asıl konu komşu kim oluyo onlara hiç açıklama yapma düşünmüyoruz de geç. dış kapının mandalları. şu meraklı 3. şahıslara sinir oluyorum. hiç didkletmem kendimi onlara sende öyle yap canım
hos geldin kankaa abbooww borulceyide mi getirdin Allah kolaylik versin kocasini ozledi zaaaar
bizim durum biraz karışık
canım ilk yıllar iş güç para pul kariyer falan derken sonra benim eşim manisaya gitti iş kurmak için ben istanbulda kalıp çalışmaya devam ettim. 6 aylık diye başladı 4 yıl sürdü sadece hafta sonları görüşüyoduk bir araya gelelim de öyle yaparız dedik ozamanda olmadı işte. zaten manisada olmadı bizde çanakkalede birleştik.işimizi kurduk birlikte çalışıyoruz şimdi
ben niye kalmışım hergün burdayım
avukat sevinç
geçmş olsun şu an inceliyorum raporu hastaymşn neyin varkıss hiç sahte olurmu taş gibi rapor. yollayayımda bak. hemde 2 tane devlet hast.den de aldım ben de senin gibi inanmadım da gidip bi de özelden aldım
kıskançben ana bennn
hayırlısı olsn cnm ama acele etme test yapmakta sabırlı ol olur mutmm inciliyim8 ağustos..aslında ayın 4.de falanda öğrenebilirim ama 8.ne kırmızılarımın gelip gelmiceği belli olcak..
adapazarı erenlerdenim canım
ne ıs yapıyoz canım kocısınle mı calısyosunn hayırlı inşallah benegın en yakın zmanda gelir
sen mı kac dk yada kac sanıye
hayırlısı olsn cnm ama acele etme test yapmakta sabırlı ol olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?