Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm hatuşlarrrr nasılsınız evimdeyimmmm görümce hanımda geldi 1 hafta kafam şişecek anlıcanızzz

hmmmmmm raporun elime geçmedi bi ara verde bakiyim

sahtemidir değil midir Allah bilir

kıss hiç sahte olurmu taş gibi rapor. yollayayımda bak. hemde 2 tane devlet hast.den de aldım ben de senin gibi inanmadım da gidip bi de özelden aldım

elektırık gıttı :18::18::18::18::18::18::18::18::84::84::84::84::84::84: cok korktum yaaa hemen balkona attım knedımııı tabı yanıma cekırdek aldım cok korktum allah dan erken geldıı :18::18::18::18::26:

hayırlı uğurlu olsun annnem boşa çıkmaz insallah büyük gün ne zmaan.

bu arada pkolu değilsinincili hatunsun

adapazarının neresindensin kuzum acık biliymda

tmm inciliyim 8 ağustos..aslında ayın 4.de falanda öğrenebilirim ama 8.ne kırmızılarımın gelip gelmiceği belli olcak..

adapazarı erenlerdenim canım

canım asıl konu komşu kim oluyo onlara hiç açıklama yapma düşünmüyoruz de geç. dış kapının mandalları. şu meraklı 3. şahıslara sinir oluyorum. hiç didkletmem kendimi onlara sende öyle yap canım

elektırık gıttı :18::18::18::18::18::18::18::18::84::84::84::84::84::84: cok korktum yaaa hemen balkona attım knedımııı tabı yanıma cekırdek aldım cok korktum allah dan erken geldıı :18::18::18::18::26:
Korkma hayatim ben burdayimmm
ben niye kalmışım hergün burdayım

avukat sevinç

Buuyurun benimmm:99:

öle yapıyorum zaten..bekarken ne zaman evlencen derler,evlenirsin ne zaman çocuk yapcan derler,çocuğun olur ne zaman sünnet ettircen ,ne zaman şununu yapcan bununu etcen derler istekleri hiç bitmez hiç kimseyi tınmıyorum..herkes işine baksın : )

hos geldin kankaa abbooww borulceyide mi getirdin Allah kolaylik versin kocasini ozledi zaaaar

ne demezzsin adam gel diee aramışş ev battı çamaşırlar kirlendi dieee bikereline yıkadım ama kusura bakılmasında adamın iç çamaşırlarını elime alamam benim ağzımı aradı sıcakta çocuk telef olucak felannn mersinde aynı sıcaklıkta kusura bakmasın benim evim bana yetio bide onunkiyle uğraşamam o tatil yapçak ben hizmetçiliğini yok öle

ne ıs yapıyoz canım kocısınle mı calısyosunn hayırlı inşallah benegın en yakın zmanda gelir

ben niye kalmışım hergün burdayım

avukat sevinç

sen mı kac dk yada kac sanıye

kıss hiç sahte olurmu taş gibi rapor. yollayayımda bak. hemde 2 tane devlet hast.den de aldım ben de senin gibi inanmadım da gidip bi de özelden aldım
geçmş olsun şu an inceliyorum raporu hastaymşn neyin var
kıskanç
tmm inciliyim 8 ağustos..aslında ayın 4.de falanda öğrenebilirim ama 8.ne kırmızılarımın gelip gelmiceği belli olcak..

adapazarı erenlerdenim canım
hayırlısı olsn cnm ama acele etme test yapmakta sabırlı ol olur mu

ne ıs yapıyoz canım kocısınle mı calısyosunn hayırlı inşallah benegın en yakın zmanda gelir

sen mı kac dk yada kac sanıye

öhhhhhhhhh be iki dakkada sattın beni bi tek geceleri yokum erken yatıyos napakgündüzleri geliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…