Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

memleketıne gıtmıstı acaba ne yapmıs nazo basak karısı anasındayken basaga msj cekıp bıze bıldırıyodu bu karı da hec merak yok

evet aramştı beni nazom yaaa

bende günlük msj çekip haber veriyodumhey gidi günlerrr

vay bee 8 yıl..herhalde benim 8 yıl çocuğum olmasa burda tefe koyarlar çünkü insanlar herşeyi onlar istediği zaman olsun istedikleri için ..

Kizzz duman geldi nireye kacti geriiii
basak karisi gunduz cani SIKILDI simdide yokk
melek annem ses verseneeeeee

ben dıyorum basak eskısı gıbı ılgılenmıyo dıye sesımı duymuyonuz artık kaynosda yok koca ıste ama hep bahanesı var

Canim onada hak ver hamislik sicaklarda zor oluyooo bide daha cok dinlenmeye ihtiyaci oluyoo ee yardim edenude yok her is kendine bakiyooor kociside wardiyadan gelince beraber wakit geciriyolar ayyyy ne kadar iyimserim

bi gün geldiğimde de beni çekiştirmemiş olun beeeeeeeeeeee

sevinçte pek iyimsermiş gerçektenkanatsız melek oluvermiş

vay bee 8 yıl..herhalde benim 8 yıl çocuğum olmasa burda tefe koyarlar çünkü insanlar herşeyi onlar istediği zaman olsun istedikleri için ..

slm hatun senle tanşmadık. ben geneşde bu saatlerde uyuyomda

sen tüpbebişmi yaptırdın

neden bu kadar uuzn zman düşünmedınız :26::26::26:
bizim durum biraz karışık

canım ilk yıllar iş güç para pul kariyer falan derken sonra benim eşim manisaya gitti iş kurmak için ben istanbulda kalıp çalışmaya devam ettim. 6 aylık diye başladı 4 yıl sürdü sadece hafta sonları görüşüyoduk bir araya gelelim de öyle yaparız dedik ozamanda olmadı işte. zaten manisada olmadı bizde çanakkalede birleştik.işimizi kurduk birlikte çalışıyoruz şimdi

mlxy kuzumj devamsızlıktan sınıfta kalcan annem farkında mısın

canım biz pek insanları sallamayız aileleri de öyle onları severiz sayarız üzmemeye özen gösteririz ama bizim sınırlarımıza müdahale ettirmeyiz. öyle oluncada sorun olmuyor.

: ) tanışalım..adapazarındanım ben..aşılama yaptırdım canım ben.pkoluyum..20 temmuzda yaptırdım.sonuç için gün sayıyorum :)

hayırlı uğurlu olsun annnem boşa çıkmaz insallah büyük gün ne zmaan.

bu arada pkolu değilsinincili hatunsun

adapazarının neresindensin kuzum acık biliymda

canım biz pek insanları sallamayız aileleri de öyle onları severiz sayarız üzmemeye özen gösteririz ama bizim sınırlarımıza müdahale ettirmeyiz. öyle oluncada sorun olmuyor.

en güzelini yapıyosunuz..olması gerekende bu değilmi..bende öyle yapardım yerinde olsam..ya yaşadığın yer çevren çok etkilioluyo bazı şelerde..ben evleneli kasımda 3 yıl olcak..koluy komşu bebek yokmu diyip duruyo..aileler tabiki başka..onlar içinde olduğu için açıklama yapmak zorunda değilsin..ama çevre soruyo haliyle tabiki bu sadece eş ve kendi kararlarımız kimsenin ilgi alanına girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…