bu şekılde dusun canım rabbım zamanını bılıyo sen 12 yıllık evlı 4 yıldır ıstyodun demı :26:
memleketıne gıtmıstı acaba ne yapmıs nazo basak karısı anasındayken basaga msj cekıp bıze bıldırıyodu bu karı da hec merak yok
Kizzz duman geldi nireye kacti geriiii
basak karisi gunduz cani SIKILDI simdide yokk
melek annem ses verseneeeeee
ben dıyorum basak eskısı gıbı ılgılenmıyo dıye sesımı duymuyonuz artık kaynosda yok koca ıste ama hep bahanesı var
Canim onada hak ver hamislik sicaklarda zor oluyooo bide daha cok dinlenmeye ihtiyaci oluyoo ee yardim edenude yok her is kendine bakiyooor kociside wardiyadan gelince beraber wakit geciriyolar ayyyy ne kadar iyimserim
vay bee 8 yıl..herhalde benim 8 yıl çocuğum olmasa burda tefe koyarlar çünkü insanlar herşeyi onlar istediği zaman olsun istedikleri için ..
bizim durum biraz karışıkneden bu kadar uuzn zman düşünmedınız :26::26::26:
:102::102::102::102::102::102::102:köyde oldugunu bizde biliyok nasılsın diye sor
He kizz ozelden yaz ekleyek cnmşişşt siz faceden mi konuşuyosunuz bakimm sevinç beni de çabuk face ekleyin bakiim
bi gün geldiğimde de beni çekiştirmemiş olun beeeeeeeeeeee
sevinçte pek iyimsermiş gerçektenkanatsız melek oluvermiş
slm hatun senle tanşmadık. ben geneşde bu saatlerde uyuyomda
sen tüpbebişmi yaptırdın
vay bee 8 yıl..herhalde benim 8 yıl çocuğum olmasa burda tefe koyarlar çünkü insanlar herşeyi onlar istediği zaman olsun istedikleri için ..
mlxy kuzumj devamsızlıktan sınıfta kalcan annem farkında mısın
: ) tanışalım..adapazarındanım ben..aşılama yaptırdım canım ben.pkoluyum..20 temmuzda yaptırdım.sonuç için gün sayıyorum :)
: ) tanışalım..adapazarındanım ben..aşılama yaptırdım canım ben.pkoluyum..20 temmuzda yaptırdım.sonuç için gün sayıyorum :)
aşkolsun canım şurda iki gelmedik diye hem ben raporluyum bikerem.
canım biz pek insanları sallamayız aileleri de öyle onları severiz sayarız üzmemeye özen gösteririz ama bizim sınırlarımıza müdahale ettirmeyiz. öyle oluncada sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?