Korkma hayatim ben burdayimmm
Buuyurun benimmm:99:
ne atıyo bu karı milllete banda at
ne ıs yapıyoz canım kocısınle mı calısyosunn hayırlı inşallah benegın en yakın zmanda gelir
DOĞAL GAZ MALZ. SATIYORUZ CANIM TOPTANCIYIZ BURDA
öhhhhhhhhh be iki dakkada sattın beni bi tek geceleri yokum erken yatıyos napakgündüzleri geliyom
Mlxy kiz iki kisi cikiyoor profilfe kocisle resminmi varrr
sabırlı olmaya çalışıyorum..bu kadar bekledim bi 10 gün daha beklerim : ) ay inşallah tutmuştur yaa inşallah..
nazo cvp verdi:
köye yerleşiyolarmş. bi dahada kk ya gelmem dedi. bitek seni arar sorarım kimseyi istemem dedi. en çok benis eviyomş. hayatında ben varsam gerisi boşmş:
nazo cvp verdi:
köye yerleşiyolarmş. bi dahada kk ya gelmem dedi. bitek seni arar sorarım kimseyi istemem dedi. en çok benis eviyomş. hayatında ben varsam gerisi boşmş:
ne atıyo bu karı milllete banda at
hos geldin kankaa abbooww borulceyide mi getirdin Allah kolaylik versin kocasini ozledi zaaaar
Yok sadece güneş gözlüklü ben varım pembe beyaz çizgili gömlek var canım
bende 3 kısı buldumm melek sana lınkımı attımm
Bak bak bana kiskanc diyene bakkk
[QUO
DOĞAL GAZ MALZ. SATIYORUZ CANIM TOPTANCIYIZ BURDA
Nazonun basina gunes gecmis demekkiii
noo olmaya bılır ama bende facesı var ordan konusuruk
ksel beloş başoş napıonuz kızlar derin konulardamısınız yahu sevinçççç senle ayrı görüşçüzzz
ksel beloş başoş napıonuz kızlar derin konulardamısınız yahu sevinçççç senle ayrı görüşçüzzz
daha cvp vermedi şaka yaptım. bekliyorum korkmayın hemen sizide seivoydur
doğalgazda bağlıyonuzmu. Bzide bağlayın annnem yeni taşındık doğalgazımız yok. Kışın soba yazkcaz çoluk çocuk üşürüz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?