Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Belos hosgeldin hayatim kocan yuvaya dondumu
pasa ses wersene ayukamadinmi daha

döndü canım mısıl mısıl uyu yooo bak mısıl mısl dedım ya aklıma gene bıcıbıcı geldı :101:

uykucu gece yatmayı bilmez sabah kalkmayı bilmezne yapıyon akşama menüde ne var hepiniz yazık yoksa döverim hezaten sinirlerim tepende çatıcak adam arıyourm

daha yenı kalktımm sımdı sevınc bana menu yapar

kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa

yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn

yenı kalktım canım ya daha yatardıda cok sıcakkkk

cok iyi bebek bakarim basakcim oglum daha onbes gunluktu tek basima yikadim acayip tecrubeliyim ben ne yapsam uzmanlar onayliyoo ciddiyim bak
hayatimi olise adadim ew karisi oldum sayesinde kimselere emanet edemedimm

yakın olaydın kız keşke . Gerçi 40ı çıkana kadar annem la yıkarız ama onmdan sonra ben yıkayabilirmiyimki

Son düzenleme:
kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa

yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn

Basaka cat
kizz pasa depresyonami girdi yoksamm
kızlar benimki depresyona girdi bayramdan sonra diyete başlıcakmış ay ne yiyorsun nasıl verdin çok güzel olmuşun dedi durdu eşime dedim dediki o senden kilolu yarım dünya olmuşben kaynanama dediydim ben diyete griyim bak oda giricek için feast deid sonra kilo verdigimi görünce hayda oda başladı ama bıraktı zopr oluyor diye yemeklere gelince çeşit çoktu salat nerden bilsin zeytinyaglı taze fasülyeyşi acaba evinde yapmışmıköpük kafesin içinde paşada kafesin üstünde dur ben şunların suyuna vitamım koyuyum geliyim bekleyin
bir solukta okudum vallahı ben onu öle yapmıyorum cicim hepsini karıştırıyorum peynirli yoguruyorum dur ben akşama eşime yapayım dicem emme çörek var o bitsin baarız kızlar wc 4 gündür çıkamıyom ne yapayım ya

bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyle olur..

kesin klimaya laf sokmustur kendine ne parasi ondanmi cikiyooi
uzulme surda yakacagin bir ay sen rahatina bak cok fatura gelmiyor artik tasarruflu elektruk yakiyoo gule gule kullan hayatim Allah borcunu kolaylikla odetsin kiskanclar..
bizde araba aldik yaa kahrindan olduuu

ewet yaa çok sıcak sıcaktan yatılmıyo sen yine iyi uyumuşsun daha ne kadar uyucan kız...ay şu bici,bici kargoyla gönderilecek bişey olsa sana gönderirdim walla..

bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyle Olur..

evet ya anlıyorum çok sinir bozucu aynen millet sevinir

bizimkide Bööle oluyo ne hikmetse.

Napcaz bu kaynoşları offffffff

yakın olaydın kız keşke . Gerçi 40ı çıkana kadar annem la yıkarız ama onmdan sonra ben yıkayabilirmiyimki

Belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..

ewet yaa çok sıcak sıcaktan yatılmıyo sen yine iyi uyumuşsun daha ne kadar uyucan kız...ay şu bici,bici kargoyla gönderilecek bişey olsa sana gönderirdim walla..

daha hedefım 4 kadardı uyandım esım horlamasından kactın kanepeye orda yatamadım sıcak bı yandan ayy sagol canım ama buzları erır gelebne kadar

sessaaaaaaaaaaaa gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

vallahi bana malum olduuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyodummmmmmmmm

Benm oliş olcak sesssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kukuşlu değil pipişliymiş benm evlattttt

Geçmişte sana yazmştım okursun zatiiii.

Ayrıntılı konuşuruz sen gelince. Bizde kaynoşun hala sende sandık. Polisi arıycaktık

aynene canım bildin..ama kendide alacakmış kendisini gözü görmüyo..ama biz tabak alsak laf oluyo arkasına bir bakıyorum eltilerimin ve kaynoşun evinde aynısı var sinir oluyorum..ben insanlar eşya aldımı sewinirim hayırlarım ama onlar neyse boşwer zaten dün onların yüzünden kocişime çattım..

Kaynoslari boyle yapanlari kaynar kazana atalim
benim bi komsum var bana diyokii kaynostan sikayet ediyon
oglunu alip koynuna yatiyon diyooooo

belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..

karı bana alıntı yapıyo belinaya tarif yazıyo delirdi

bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyle olur..
canım gene ne olduda laf soktu bakıyım :44::44:
Belinay gecenki soguk corbayi arpa sehriye ile yap super oluyoo kasarli mantarini yap yanina azicik pilav ve salata icecek tamamdir oilav sewmiyorsunuz makarnada yapabilirsin..

ah canım mantar istedi yapılırmı bu bana ya vitaminleri verdimkıvırcıklarınıda koydum oh sefam olsun birde güzelyiyorlar kıvırcıgı çok şükür paşada konuşmaya başladı kız faaceye becerebilirisen koyuyum konuşmasını diyorumama korkuyorum nazar deger diye:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…