Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmş olsun cnm yaa ne sinir bozucu bişidirrr hamiş olmasaydım yardıma gelirdim benm yerime avukat sevinç gelsin
Giderim allaalla hem hemsom o benim kosa kosa giderim
beydagli dunden yimeklerim var annem soguk corba lahmac patatesle birek salata ayran

ama ben saraya gidiyom iftaraaaaaa

off menü harika walla bizde gelekmi

allahım ne gzüel menü
paşagülüm ne güzel senin yemekler hazırmış ben ne yapsam acep:44:
bana gel derten kurtul amerikan salatası az var 3 tabak kadar gel yavrimmmmmbugün yemek yapmıcem bunlar hele bir bitsin dün pilavı 3 bardak ayptım artı ne eltim ne kaynanam yediyemeker arttı eltim sadece çorba içtidigerlerini ortadan yedi çeşit okadar çoktuki biraz abartmışım birdaha gelsinler yapmıcam bu kadar çeşiteziyetime deymedi
güle güle kirlet bebem
tarifi alayım peynirli pogaçayı kızlar ya paşa kafesinden çıkmıyo nedense seside çıkmıyo

beydagli dunden yimeklerim var annem soguk corba lahmac patatesle birek salata ayran

biliyorum kız gelirsin bende öyle yazmıştım zaten..senin menüde iyiymiş,ellerine sağlık

kız eltin niye yemediki...hasetinden mi yoksaaaa
tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

yenim kalktın kuzum sanada tünaydınn

Karılar nazodan msj geldiiiiiii

Hepinize çok slmı varrrrrrrrrrrrr

çok yoğun geçiyor günlerim ama güzel yoğunluk demişşşşşş

ay kıyamam egenin kıyafetleridemi gelmiş,aman da aman anasıda sevindirik olmuş kız aklına sahib ol yiwruumm...
taamam annem
sağol teyzesii Herkeste de bi kaynoş yıoğunluğu aldı başını gidiyo

Sevince de geçen 2 kaynoş baskın yapmştı.

Benmki her daim burda zati

paşanınkilerde geldi

sessa anca kurtulmş ohhooooooooooooooo say say bitmiyoooooooo
hemde ne sinir sabah,sabah gözlerim böle oldu Görünce...neyse hallettim ben ,inşaallah bir daha akmaz...çok naziksiniz efenim sağolun,kız sewinç ne zaman avukat oldu,hem eminim yakın olsak gelirdi yardıma
benmde bebeğe bakamay gelcek çok yardım sever karı sevinçç

gel tatlım her zaman beklerim

off menü harika walla bizde gelekmi

gelin canım ne demek topikçe bekliyom hepinizi

peynirli poğaça tarifi

bir yumurta yarım çay bardağı sıvıyağ bi bardak yoğurt az tuz az şeker hepsini karıştır güzelce çırp sonra ununu ekle una bi pakette hamur kabartma tozu ekle kulak memesi yumuşaklığında hamur yap

peyniri kuru soğanla ve maydanozla karıştır hamurdan beze büyüklüğünde parçalar kopar yuvarlak aç peynirli harcı koy kapat üzerinede yumurta sarısı sür fırına ver hepsi bu kadar

Cok iyi bebek bakarim basakcim oglum daha onbes gunluktu tek basima yikadim acayip tecrubeliyim ben ne yapsam uzmanlar onayliyoo ciddiyim bak
hayatimi olise adadim ew karisi oldum sayesinde kimselere emanet edemedimm

bende dün kaynoşa gittim karı sinirlerimi alt üst etti..millet çocuğu bir eşya alınca sewinir bizimkide duyunca laf sokar suratta böyle olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…