Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gel tatlım gel
bende heüz menü belirli değil ama pazara gideceğim akşam üstü
1-domates çorbası
2-soslu biber kızartması
3-makarna
4-cacık
5-karpusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
vee can alıcı kısmıı
6--- soğuk suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bunları düşünüyorummm
işi vardır onunn sevincinn başakta mukabeleye gdiyo
malum benim çalışma haftammm yaptıklarım belli
ev işi yaptımm azcıkk toz alıcam birazdann
sonra soğuk suya gireceğimm

Son düzenleme:

ooohh maaşalllah sen bayağı yoğunmuşsun,kaynoşundan memnun kalmışsın aman nazar değmesin...temizlik içinde kolay gelsin canım..

ellerine sağlık yaa benim menüde belli değil daha...

paşagülüm ne güzel senin yemekler hazırmış ben ne yapsam acep:44:

Ayyy cnm gecmis olsun kolay gelsin
öle boş boş çay olurmu kız yanına bişeyler yap da gelelim
Yaninda nelet var neler soylemiim oruclular var
Len bitek benmi sigara iciyom koca topikte hem Ben icerde sigara icmem yaz kis demem balkonda icerim baskasinin dumanidir o

Ay cnm gecmis olsun cokta jolt gelsin:26:
icme hic icme sende

ben kusum bu kariylaaa suna bak iki tasin arasinda firsati olmamis bu hep boyle iki gun takilir sonra bir bahaneyle aylarca yok olur

kiz pasa benim pazartesi dip bucak gunum ewimi parlattim balkonlari yikadim olisin karnini doyurdum dus aldirdim camasiri serdim bende dus aldim geldim :119: basak karisinin pazartesileri kocasi ewde koynunda yatiyordur kari

eros cay yapiyom herkes davetli diyom yinede suclu benim

sağol kuzum..bende bugün köşe bucak temizlik yapacaktım ama geç oldu artık yarın yaparım..zaten belim ağrıdı fıtığım azmasın....seninde ellerine sağlık canım..yemek anam,söyle bakalım menüde ne var

annen mi almıs kız ne almıs bizde gösterr :44::44::44::44:
:78:
ayyyuyy anneannesimi gonderdi cnm benimmmm
:78:
basak bizde göster yaaa ne almıss
eveettttt karılar dün gece fırt diye çıktım kusura bakmayın.anneannesini durduramıyorum Ege nin

bi sürü şey almş.

börülcegil ank.ya gitmişti.

gelirken annemin aldıklarını getirdiler

kendi dolabımdaki giymeye kıyamadığım nadide kıyafetlerimi nasıl fırlattığımı bilmiyorum. kendi dolabıma koydum olişin kıyafetleri.

gece uyuduğumdan da bişi anlamadım zırt zırt uyanıp baktım onlara

onalrın sayesinde sabak namazına da kalktım uyku tutmayınca

inş. bi ara koyiyim resimlerini

Iftarda burdayim sahurda burdayim sabah topici aciyos dahada nirde diye soruyoolar
iyi valla haaa

maymuşş kankaa gelmişşşşşşşşşşşşşş deli karı nerdeisn kaç gündür accık evinde otur artık bu ara çalşma var madem

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa yaklaşık 2 saat içinde bunca iş nasıl yapıldı acabaaa yalancı kankaaaaaaaa

iyice şımardın sen toikle çok ilgileniyomş gibi yapıyo

ay kıyamam egenin kıyafetleridemi gelmiş,aman da aman anasıda sevindirik olmuş kız aklına sahib ol yiwruumm...

sara abla naslsn kuzum nerelerdin pek gelmiyosun

moood da içiyoooo sadeceeee vilma mııııı vilmaya .ok atmaya çalışıyo hemen

Ayyyy gule gule giysin canim benimmmmm

geçmş olsun cnm yaa ne sinir bozucu bişidirrr hamiş olmasaydım yardıma gelirdim benm yerime avukat sevinç gelsin

kızlar akşama iftara misafirim var
menüm şöyle iyimi sizce

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
çayın yanınada peynirli poğaça

sara abla naslsn kuzum nerelerdin pek gelmiyosun

tatlım hafta sonu kaynanamları ağırladım dün gittiler

bugünde yine iftara misafirm var yoğunum yani iş ev misaifir koşturuyorum

sen nasılsın oğluşun güle güle giysin kıyafetlerini

geçmş olsun cnm yaa ne sinir bozucu bişidirrr hamiş olmasaydım yardıma gelirdim benm yerime avukat sevinç gelsin

hemde ne sinir sabah,sabah gözlerim böle oldu görünce...neyse hallettim ben ,inşaallah bir daha akmaz...çok naziksiniz efenim sağolun,kız sewinç ne zaman avukat oldu,hem eminim yakın olsak gelirdi yardıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…