ben yerleştim..kayınbaba yok ayrılar..börülcede evli..
ozmanda ege yı bahane eder
kız benım kaynoşda k.peder bi yere gitsin hemen bizi cagırr gelın bızle klaın ben korkuyom dıye evde koca kzı var ama korkuyomus
allah yardımcın olsun tatlım inşallah kendi düzenini kurarsın
yok canım benim ki yalnız yaşıyor kışın da 1 hafta falan kalır bizde geri kalan zaman da börülceler de kalır. Gerçi yazın da börülceler on da kalıyorlar ama neyseozmanda ege yı bahane eder
Kız benım kaynoşda k.peder bi yere gitsin hemen bizi cagırr gelın bızle klaın ben korkuyom dıye evde koca kzı var ama korkuyomus
canım şu e2 yi yaptırıyim de arayacağım adamımlxySana dediğim o kür özellikle yımırta kalitesini arttırıcı özelliğe sahipmiş ve kaliteli yımırtaaa
abbooooo Allah kayınbabanı basınızdan eksik etmesin o zaman ya siz yerleşirsiniz yada o size gelir
tmm bu kür sana vesile olacak çok inanıyorumcanım şu e2 yi yaptırıyim de arayacağım adamı
canım ne kadar uzaklıktasınız bende kayınbabamı sewerim bazen dolduruşa gelir ama genelde iyidir benide sewerbize gelmez hep orda olak ıstıyo oglunu evermeseydın ozman ya allah korun kayın babyı severım bazen kırılıym ama genede kaynosdan ıyı bi kaç kere gittim sonra dedım aradgında ısım var evdeyz gelemeyız falan gayri cagırmıyo ayy ınsan korkarmı yaaa ben bu halımle tek klaıyom kı onun kızları var
beloş sende elti yok sanırım ama börülce bol
inşallah canım vesile olurtmm bu kür sana vesile olacak çok inanıyorum
Sonra bana bol bol dua edersin
yok elti tek gelinimm canım hatta sülalesınn erkek toorunların ilk gelinimakrabaları cok sever börülce 2 tane
Benimki sabahtan basladi hala dewam ediyoherkeste farklı belirtiler olabilir bende ayak tabanlarıma aniden ateş düşer 5-10 saniye sonra yok olur sık sık olur ama :26::26:
neden olmasın canım inşallah bebiş çıkar
canım ne kadar uzaklıktasınız bende kayınbabamı sewerim bazen dolduruşa gelir ama genelde iyidir benide sewer
canım ne kadar uzaklıktasınız bende kayınbabamı sewerim bazen dolduruşa gelir ama genelde iyidir benide sewer
kız sen sewilmeyecek karımısınyok elti tek gelinimm canım hatta sülalesınn erkek toorunların ilk gelinimakrabaları cok sever börülce 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?