Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ozmanda ege yı bahane eder

kız benım kaynoşda k.peder bi yere gitsin hemen bizi cagırr gelın bızle klaın ben korkuyom dıye evde koca kzı var ama korkuyomus

abbooooo Allah kayınbabanı basınızdan eksik etmesin o zaman ya siz yerleşirsiniz yada o size gelir

mlxy sana dediğim o kür özellikle yımırta kalitesini arttırıcı özelliğe sahipmiş ve kaliteli yımırtaaa

ozmanda ege yı bahane eder

Kız benım kaynoşda k.peder bi yere gitsin hemen bizi cagırr gelın bızle klaın ben korkuyom dıye evde koca kzı var ama korkuyomus
yok canım benim ki yalnız yaşıyor kışın da 1 hafta falan kalır bizde geri kalan zaman da börülceler de kalır. Gerçi yazın da börülceler on da kalıyorlar ama neyse

abbooooo Allah kayınbabanı basınızdan eksik etmesin o zaman ya siz yerleşirsiniz yada o size gelir

bize gelmez hep orda olak ıstıyo oglunu evermeseydın ozman ya allah korun kayın babyı severım bazen kırılıym ama genede kaynosdan ıyı bi kaç kere gittim sonra dedım aradgında ısım var evdeyz gelemeyız falan gayri cagırmıyo ayy ınsan korkarmı yaaa ben bu halımle tek klaıyom kı onun kızları var

canım ne kadar uzaklıktasınız bende kayınbabamı sewerim bazen dolduruşa gelir ama genelde iyidir benide sewer

yok elti tek gelinimm canım hatta sülalesınn erkek toorunların ilk gelinim akrabaları cok sever börülce 2 tane

bende tekim ama şimdilik abisi var ama ewlenmiyoo hala bekarr
bi tanede börülce var ewli klopatra gibi büyütmüşler bir gör elini soğuk sudan sıcak suya sokmazz
öğretmen oldu 1 senelik

herkeste farklı belirtiler olabilir bende ayak tabanlarıma aniden ateş düşer 5-10 saniye sonra yok olur sık sık olur ama :26::26:
Benimki sabahtan basladi hala dewam ediyo

neden olmasın canım inşallah bebiş çıkar

Tak istedigim o insallah bkltmez bizim bebislerr

Kizlar eltimin abisinin karisi 19 yasinda cam yarmasi bi kdn daha 1yasinda oglu war 2.ye hamis kalmis we istemiyolarmis ama ramazan die aldirmamislar eltim glmis bana bunu anlatiyo gecen gun
Bak ne dogurgan sen daha 1tane bi cikaramadin der gibi
Simdi o gldi aklima sinir oldum yine

şu Ramazan ayının hikmeti inşallah hepimize nail olurda beklediğimiz bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz..burda hamile olanları gördükçe içim bi garip oluyo..o duyguyu bizde inşallah biranönce yaşarız..

canım ne kadar uzaklıktasınız bende kayınbabamı sewerim bazen dolduruşa gelir ama genelde iyidir benide sewer

aynı yerde yasıyoz eskıden kıradaydım 3 apartman vardı sımdık tasındımm yürüyüşle 20 dk var arabayla 5 dk gelmezler bana ama hep cagrrlar gelıncede borulcnn bakıslar aynı

aynı yerde yasıyoz eskıden kıradaydım 3 apartman vardı sımdık tasındımm yürüyüşle 20 dk var arabayla 5 dk gelmezler bana ama hep cagrrlar gelıncede borulcnn bakıslar aynı

şu Ramazan ayının hikmeti inşallah hepimize nail olurda beklediğimiz bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz..burda hamile olanları gördükçe içim bi garip oluyo..o duyguyu bizde inşallah biranönce yaşarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…