Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şu Ramazan ayının hikmeti inşallah hepimize nail olurda beklediğimiz bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz..burda hamile olanları gördükçe içim bi garip oluyo..o duyguyu bizde inşallah biranönce yaşarız..

herkeste farklı belirtiler olabilir bende ayak tabanlarıma aniden ateş düşer 5-10 saniye sonra yok olur sık sık olur ama :26::26:
Benimki sabahtan basladi hala dewam ediyo

neden olmasın canım inşallah bebiş çıkar

Tak istedigim o insallah bkltmez bizim bebislerr

Kizlar eltimin abisinin karisi 19 yasinda cam yarmasi bi kdn daha 1yasinda oglu war 2.ye hamis kalmis we istemiyolarmis ama ramazan die aldirmamislar eltim glmis bana bunu anlatiyo gecen gun
Bak ne dogurgan sen daha 1tane bi cikaramadin der gibi
Simdi o gldi aklima sinir oldum yine Bide kw nin yanda

şu Ramazan ayının hikmeti inşallah hepimize nail olurda beklediğimiz bebişlerimize hayırlı bir şekilde kavuşuruz..burda hamile olanları gördükçe içim bi garip oluyo..o duyguyu bizde inşallah biranönce yaşarız..

msj gelmemış

20 dk var aramazda yürüyüşle arabayla 5 dk ama gelmezler hep orda kalak eevımze yılda bi gidek ıstıyolar

benim kardeşimlede eltisi dalga geçmişti daha 2. yi doğuramadınmı ben hamileyim diye bir duydukki çocuğunu düşürmüş
amin amin amin....
aynı yerde yasıyoz eskıden kıradaydım 3 apartman vardı sımdık tasındımm yürüyüşle 20 dk var arabayla 5 dk gelmezler bana ama hep cagrrlar gelıncede borulcnn bakıslar aynı
çatlıyordurda ondan mor salonunu kıskanmıştır

ya gittigim yerde oturmam iş yaparım hep yüzüm güler bi onalar yaranamdım aslın aba karsı bıraz sevgıyle yanassalar ınnankı ordan cıkmam bırlık bıle otrr ama deger kıymet bilen mi var
benim en sinir oldugum şey ayrımcılık yapılması laf sokulması gizliden gizliden el kızı muamelesi görüyozzz
bağrına basan yok

benim kardeşimlede eltisi dalga geçmişti daha 2. yi doğuramadınmı ben hamileyim diye bir duydukki çocuğunu düşürmüş

amin amin amin....

gercekden öyle oldu geldı bi kere bile hayrılı olsun demedi herkez zevklı oldugumu soler onun bakıslar hep bu bı begendını sole ne olcak sankı unute yaptrdım geldı senle bı unute begenmısdık onda let ıısk vardı dedı ne olmus kı bunada yaptrdım ama yakımıyon dedım kalktı esım yaktı hıı guzelmıs dedı

Amin cnmmm aminnn

amin amin amin....

Rabbim cok buyuk iste ispati

ya karılar bişi soracam benim hastalık bitti gibiydi duş aldım arada azıcıkta olsa leke geliyor yarındamı oruç tutamayacam sündükçe sündü hep aspirinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…