Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

banada vermişti ilk adımı attğımızda nisan ayında ama kullandığımda çok iştahım açıldı bıraktım biraz içip..2 gün önce tekrar başladım faydası büyükmüş..iştah açtımı sizdede

üzülme deli kocan sana değer veriyor ya çatlasın patlasınlar pembe rujlu karııııııı

bazen ınsanın zorna gıdyoo ya dedım gunudz halıyo oda knedı mutfagına almıs 90 tl dedım nıye sen alıyon o taraf alsın bıde ucuzı bı havaya grdı ne olck ben kıracıyım dedı sustum gerı halıyı bırakmıs benım 300 duyunca

ewet maalesef
Baslarda bi hewesle kullandim baktim kilodan baska bi ise yaramadi bnde biraktim hamis kalirsam hmn baslicam

Sewnccimm ne oldu senin kurden hbr yok

özele bak bakalım bendede kilo yaptı

Baslarda bi hewesle kullandim baktim kilodan baska bi ise yaramadi bnde biraktim hamis kalirsam hmn baslicam

bende hamile kalırsam başladım diyodum ama aşılama yaptırdım ya dedim belki tutarsa hiç değilse başlamış olayım.ama tutmazsa bende içmem heralde.insanın aklı hep mutfakta olurmu yaa

kız bende bir halı beğendim kaşmirin çifti 1.500 tl
arabanın kredisi olunca alamadık başka bahara

bana çeyizde bir çift halı vermişlerkiii
üstünde halı makinası zor gidiyorr bende onu değiştirmek istiyom
ucuzu ben beğenmiyom begendiğimide şimdilik alamıyos

kız bende bir halı beğendim kaşmirin çifti 1.500 tl
arabanın kredisi olunca alamadık başka bahara

ben onu alsam topa tutarlarr onlar yuzunden arama laylan halı aldım eve gecnce degıscentı hala degsıecek gecen yolluk sordum 850 dedı kaynosa dedımmm o neymıs oyle dedı halııı dedım

Son düzenleme:
ben onu alsam topa tutarlarr onlar yuzunden arama laylan halı aldım eve gecnce degıscentı hala degsıecek gecen yolluk sordum 850 dedı kaynosa dedımmm o neymıs oyle dedı halııı dedım

yok ben taktım uzuuun vadede taksitlen alacam o halılarıda camiye bağışlayacam ömrümü yedi çünküü süpürene kadar belim kopuyoo

Toplam 88 kullanıcı konuyu okuyor. (72 üye ve 16 ziyaretçi)

çok aptal saçma bir konu benca fason canı sıkılmış bir erkek bile olabilir

Toplam 90 kullanıcı konuyu okuyor. (71 üye ve 19 ziyaretçi)

konu ne kadar sacma olursa olsun nenden kk hepen kavgaya ön yargılı davranıyolar ben bunu anlamıyom konu sabah kapanır :26::26::26::26:

Toplam 88 kullanıcı konuyu okuyor. (72 üye ve 16 ziyaretçi)

çok aptal saçma bir konu benca fason canı sıkılmış bir erkek bile olabilir

toplam 90 kullanıcı konuyu okuyor. (71 üye ve 19 ziyaretçi)
nerden buluyolar bu saçma şeyleri yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…