Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ikiz çocukları ayırmak için çinde uygulanan bi yöntem ne kadar yaratıcı demi

bende çok istiyorum ikizlerimin olmasını
bi kız bi erkek süper olur valla : )

isilik oldu,cayır cayır yanıyo çocuk
bepanten,zeytinyağı,banyo,bunları denedim,başka seçenek varsa bilgilendir bizi
canım mustelanın bebek ürünlrinde var bi ürün dene süper ürünler ecz.lerde satılıyo ürünleri bi incele şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama biz yeğenlerimde kullandık.

canım mustelanın bebek ürünlrinde var bi ürün dene süper ürünler ecz.lerde satılıyo ürünleri bi incele şimdi hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama biz yeğenlerimde kullandık.

ewet o kremde süperr biliyom onuu
sakın pudra kullanma gözenekleri tıkıyoor

Son düzenleme:
Bende artık yatacağım sabah erken kalkıp yemek yapıp işe gideceğim kızlar iyi geceler

CANIM BENİM SENİN YUMURTALARININ ÇATLAMA SORUNU VAR MI Kİ BİLOYOSUN BUNLAR YETERLİ BÜYÜKLÜĞE ULAŞINCA ZATEN KENDİLERİ ÇATLIYOLAR. SANIRIM YUMURTALARININ BÜYÜMESİ İLE İLGİLİDE BİR PROBLEMİN YOKTU. E ÖYLEYSE NEDEN BU KADAR KARAMSARSIN UMUTLU OL CANIM SEN KAFANI RAHAT TUT BEBEĞİN KENDİLİĞİNDEN GELİR. AMA SİGARAYI BIRAK GERÇEKTEN ETKİLİYOR. BEN DE İÇİYODUM GÜNDE 1 PAKET EŞİMLE BİRLİKTE BIRAKTIK TEDAVİ BAŞLARKEN.[/QUOTE]
bende dusunuyorum cnm bırakmayı bu ay bakayım elımdekı paket bıtsın almamayı dusunuyorum ınş basarırım bırcok kez bırakıp tekrar basladım ama sanırım bırakmam lazım
Nasilsiniz kizlar
Wilmacm önümüzdeki maclara dewam kuzumm
öle cnm yapcak bısey yok

şu konu neden bu kadar büyüdü acba kadın sütüm nasıl gelir demişş konu nelere gitmiş yakındır kapanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…