o rapor kasımda doluyoo ama
istemez yapmasın o kıskanç karı beni bişi yapmaz 3 tane kalbi zor verdi 2 gün girmesem onuda hemen sarartır kıskanç karıı
ben kac gundur kendımı yırtıyorumm SEVINC yemek anası yap diye karı tınlamıyo bunuda yapmaz heralde basak karısı :18:
bu ara herkes başak tan çok geliyor bi de beni sınıfta bırakıyo oysaki ben çifte raporluyum neyse onun da hamişRaporu var
oralı bilem olmaz
ozmanda ege yı bahane eder
:126::126::126: :117::117::117::117:
ben bisi annesi olmak istemedimki
hic bisi istemedim:105::105::105::105::105:
heralde erken yatıyos sen benim gibi hamileyken erken yatmıyodun zaarrrselam kızlaaaaaar,gene bi dolu muhabbet,hızınıza yetişene aşkolsun
ama başak gene yok ortalarda
o eski haaaliiiimdennn eser yokkkk şimmmdiiiiiii
demesi gerek hatunun
ben seni bilgilendirdimisilik oldu,cayır cayır yanıyo çocuk
bepanten,zeytinyağı,banyo,bunları denedim,başka seçenek varsa bilgilendir bizi
a.sPullu sanada gunaydin
gecmisemi daldin aksam nazo gelmis
kardeleninde sana selami var
ne ara yaptın bu işleri geldiğimde kimse yoktuEros topici sildim supurdum havalandirdim toz aldim cayida koydum
gerisini basak karisi halletsin
:126::126::126: :117::117::117::117:
Gunaydin cnm hayirli sabahlar...
günaydın canım yemekleri dükkana değil eve yapıyorum akşam gelince zor oluyo aç aç ondan sabah veya akşamdan yapıyorum daha bişi yapmadım belki kahvaltı olabilir bu akşam çünkü çıkmam lazım birazdan bankaya gideceğim. bu gün işim çokMelek gunaydin cnm dikkana neyimekler yaptin
Sahurdan sonra yani sen horularkenheralde erken yatıyos sen benim gibi hamileyken erken yatmıyodun zaarrr
ben seni bilgilendirdim
a.s
ne ara yaptın bu işleri geldiğimde kimse yoktu
tüfekhaneye gidiyom ben
Anladim cnm kolay gelsingünaydın canım yemekleri dükkana değil eve yapıyorum akşam gelince zor oluyo aç aç ondan sabah veya akşamdan yapıyorum daha bişi yapmadım belki kahvaltı olabilir bu akşam çünkü çıkmam lazım birazdan bankaya gideceğim. bu gün işim çok
günaydın canım sabah sabah güzel geldi çiçekler gerçi sevince ama bende azcık köşesinden aldım
günaydııııııııııııııııııınnn
hatunlar nasılsınızzz??
ben bi geçmişe bakiiimm geliyom hemen
sakın kaçmayınnn özellikle başak hatun sen kaçma
işim var senle
Sahurdan sonra yani sen horularken
git ordada kal
günaydııııııııııııııııııınnn
hatunlar nasılsınızzz??
ben bi geçmişe bakiiimm geliyom hemen
sakın kaçmayınnn özellikle başak hatun sen kaçma
işim var senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?