bende valla öğlene doğru zor çıkıyom yataktan..aman boşver boşicak koca yok kızıcak kaynana yok
kocısım bişey demez bazen gıcıklıgına 9 uynadrr aa yatıyomuydun pardın der kapatrkayosda arasa ya acmam yat abasım agrıyo sesım ondan öyle derim ama yatmayı sevmıyorum ya sonra uyuşuk geziyommmm
evet insan uyudukça miskinleşiyo ama bu sıcaklarda başka türlü çekilmiyoki..kaynoşum yan odada oluyo saolsun bikez kalk dememiştir ..napcam hem kalkıp
ramazan da iyi oluyoda normal zamanlar 11 en idali yoksam şimdi 1 .2 sıcak olmsa akşama kadar yatacam
kuzum ben çıkıyorum sahura hazırlık malum..iyi geceler görüşürüz
nazoooooooooooooo kızz hoş geldın nasılsınn
nazo gecmişe daldı
ben tost yapmaya gidiyomm
hoşbuldum canımgeçmişe bakayım dedim maşallah 1 hafta girmedim 150 sayfa birikmiş bende son sayfaya geçtim sonra arada okurum geçmişi
bugün net paketi aldık anca evime gelince fırsatım oldu girmeye sahuru beklerken bi bakayım dedim kimler varmış diye nasılsın oruçla aran nasıl
Nazocmm nbr tatlim Hosgldnn
Dondunmu ewinee
Nasilsinn
yok canım geçmişe dalmadım net çok yavaş, zor çekiyor bizim evden 10 dakikadır mesaj gitsin diye bekliyorum
susuzluk olmasa iyi desenin nasıl aran canım evıme geldık derken köyde degimisin
evet benimde en büyük sorunum susuzluk yoksa hiç acıkmıyorum sabahları ve ikindinden sonra çok susuyorum onun dışında sıkıntım yok
köydeki evimize geldik demek istemiştim genelde annemlerdeyiz orada da kardeşlerle lak lak etmekten fırsat olmuyor nete falan
bazen sahur yapıp geliyoruz gelip hemen yatıyoruz kalkıp yine annemlerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?