Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende valla öğlene doğru zor çıkıyom yataktan..aman boşver boşicak koca yok kızıcak kaynana yok

kocısım bişey demez bazen gıcıklıgına 9 uynadrr aa yatıyomuydun pardın der kapatr kayosda arasa ya acmam yat abasım agrıyo sesım ondan öyle derim ama yatmayı sevmıyorum ya sonra uyuşuk geziyommmm

vilma ya

ben senın konu yu anlayamadım şimdi ultrasyona girdinmi kist falan varmı neden leke geliyomuşş :26::26::44::44:

kocısım bişey demez bazen gıcıklıgına 9 uynadrr aa yatıyomuydun pardın der kapatr kayosda arasa ya acmam yat abasım agrıyo sesım ondan öyle derim ama yatmayı sevmıyorum ya sonra uyuşuk geziyommmm

evet insan uyudukça miskinleşiyo ama bu sıcaklarda başka türlü çekilmiyoki..kaynoşum yan odada oluyo saolsun bikez kalk dememiştir ..napcam hem kalkıp

nazoooooooooooooo kızz hoş geldın nasılsınn

hoşbuldum canım geçmişe bakayım dedim maşallah 1 hafta girmedim 150 sayfa birikmiş bende son sayfaya geçtim sonra arada okurum geçmişi
bugün net paketi aldık anca evime gelince fırsatım oldu girmeye sahuru beklerken bi bakayım dedim kimler varmış diye nasılsın oruçla aran nasıl

susuzluk olmasa iyi de senin nasıl aran canım evıme geldık derken köyde degimisin

susuzluk olmasa iyi de senin nasıl aran canım evıme geldık derken köyde degimisin

evet benimde en büyük sorunum susuzluk yoksa hiç acıkmıyorum sabahları ve ikindinden sonra çok susuyorum onun dışında sıkıntım yok
köydeki evimize geldik demek istemiştim genelde annemlerdeyiz orada da kardeşlerle lak lak etmekten fırsat olmuyor nete falan
bazen sahur yapıp geliyoruz gelip hemen yatıyoruz kalkıp yine annemlerdeyim

ohhh geziyosunuz yani senin kaynoş yoktu dimi:26::26:

kız amasraya gidecekmisiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…