sorma ya tel girmek adamı öldürüyo
gel sahur yapak kız
Ohh negusel ailenle ramazani yasiyorsun masallahh bayramida orda gecirirsiniz artikhoşbuldum canım, evime dönmedim daha memleketdeyiz
daha 2 haftadan fazla burdayız ramazanı burada geçirecez
mood ateşin gectimi kız :26::26::26:
ben laptoptan giriyorum hattımı vına taktım yoksa gündüz uğraştım cepten kadınlar kulübüne girmeye beceremedim en iyiyisi laptop
tamam bende çayımı demledim şimdi, sende tost yaptın beraber yeriz
Ohh negusel ailenle ramazani yasiyorsun masallahh bayramida orda gecirirsiniz artik
Bu arada sahur zamani dawulcu geciyo ama karnim tok simdi hic yemk istemiyorum ama sabh aclktan olcm biliyorum napicm simdi bn yaa
ohhh geziyosunuz yani senin kaynoş yoktu dimi:26::26:
kız amasraya gidecekmisiniz
yok canım evimize istediğimiz zaman girip çıkıyoruz bize ayit bi eltim var üst katımda geleli 1 hafta oldu görmedim bile bitek sesini duyuyorum cırtlak sesini:120:
evet gidicez evdeki işlerimizi halledip gidicez daha fırsat bulamadık sizde amasradan vazgeçmiştiniz yoksa tekrar gitmeyemi karar verdiniz
gel canımama ben yedim bilee :125::125::125::125:
acaba neden olduu :44::44::44::44: inşallah gebelik belirtesidir kız zorla bende öyle oluyorum hareket etmeyince iftarda yedılerı mi eritemiyom meyve falan yemege calıs kavun karpuz:125:
gnaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ne anlarsan artıkınbaşak kız burda ni demek istedinn :26::26::26::26:
kızz basak kızı listeye alsana sen den cok geliyo
ne anlarsan artıkınhoşuma gitti msjlaşamanız. ısrarla topikin yemek annesi olmasını istediğin karının verdiiği tarifle yaptığın çoorbasını dökmüşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?