Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevınc kaynan senın yemelerını begenıyo mu gı ovuyomu senı marıfetlı falan dıye :26::26:

Kendi ailem ve esimin tum sulalesi over beni cok sewerler ama 9 senedir iclerindeyim asla bir ovgu sozu duymadim
Tabak tabak yemek yer eline saglik demez caktirmadan tarif almaya calisir
bir tane ovgu lafi duymadim cnm ustelik kizim bile demez sevic der n harfinide yutar
9 senede toplasan 9 defa belki kizim lafi cikmistir agzindan
ama oglu bana asik oda bunun farkinda

yanı belkı yalanda olsa belkıde ıcten bılemıyorum banım kaynos benı over bı tarıf yapayım guzel olsun 7 sulale duyarr
oyuzden sordum sen bu kadar marıfetlıyken kaynosun ovuyomu dıyee nasıl hatunmuş ya

Kaynosun kaynosu over yere goge sigdiramaz kaynim cok sewr yemeklerimi hep soyler onceden kayinbabamda overdi
ama kaynostan duymadim cok notr dur benimkisi iyi yada kotu tepku yokkk

2,5 sene yan dairelerde oturduk burnumdan geldi anlatsam roman olurrr
misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim

misafirle gelir oturur benim ailem burda yok bir defa sormaz yapilacak bise varmi diye el kadar bebegimle az misafirlerini agirlamadim

Kaynosun kaynosu over yere goge sigdiramaz kaynim cok sewr yemeklerimi hep soyler onceden kayinbabamda overdi
ama kaynostan duymadim cok notr dur benimkisi iyi yada kotu tepku yokkk

bence senın kaynoş senı kıskanıyo

ben cok acıktım ya iki de bir kocısı arayıp sunu al bunu al dıyomm bi yemek yiyeydim:18::18:

ben susadım ilk günler acayip acıkıyodum ama şu iki üç gündür biraz daha iyiyim gerçi midemdeki sesleri duyuyorum ama duymazdan geliyorum ben kahve ve bisküvi delisiyim gündüzleri ençok onları özlüyorum valla : D

cay kahve sigara bu tarz seyler sevmem ama ramaza gırdıgımızden berı nescafe yapıyorum mmıdem de yer kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…