Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarrr...he kız benziyoz dimi hemşom

pasa senı doverım bak surelı tatlı yemek paylasıyom canım cekıyo ya :18:

oldu olacak bide bıcıbıcı paylasda tamm olsun
gel anam gel bak bakalım kim yeniyorminnacık birşeysin sana burdan bir çarpsam otrusun kız yere benim cüssem çok topilik naber ciciş bua arad yorum yapmıyorum yemeklere ozaman hıhyalvarırsınız bugün ne yemek yaptın diyedimicem banane banane
allahım işşallah bu ay boş çevirmez sana canım
sevinç karısı beni neden alıntı almadın çabuk söleeebirde aşkım ebegim seni seviyorum dersin

hoşgeldin leyla
sen başaka bakma o eserekli birazzz
günaydın kızlar

herşey gönlünüzce olsun :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

günaydınnn sara ablaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

5 falan olursam ayyy ozman eylül 5 mı olacam bi sonrakı ozman ben tatılde olacam

ekleyım hadıskoda kucukmus ben onu buyuk beklıyodum
kendi çok büyük ne okız benimi beğenmedin zilli

Hadis gunaydin kankam nasilsin borulce ewdemi

gnydn cnaım ayy bayılazam sorma şunu bana sinir oluommmm getirmiş bebeğini kcuağında ben bi evi silim dedi
daha hala silcek 10,30 tan beridir çocukta anneyi istiyo dışarı istyiomuş e....şimdi sölettircek git dolaştır ben hamalınmıyım ay çıldırcam artık yaa

kızzz hadısss feys belınay dmeı bacım desıfre etmeyelım kk oldugum bılınmıyo benım borulce bı anlarsa gelmısımı gecmısı cıkatr butun sulale duyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bıde yasın buyuk bırı beklıyodum cok gencmıssın dıdım

yarım yamalak olsun annnem tutacağı varsa tutar

ay inşallah başakcım tüm isteyenler tek seferde hedefi 12 den vursun inşallah
5 seferde 5 iz tutsun hatta

doğru tanımış bizi valla isteriz

canım psikolojimin bozulduğunu iddia ediyor aslında haklı sayılır..

1. si ;kk da zamanlarda çocuk fikrine daha takıntılı oluyorum.. bat günü sat günü sayıyorum
..
aklımda hep çocuk var bu da zararlı bir durum.
:18::18:
2. si; burda 2 satır bile yazsan yok geçmişi oku, yok diğer topiklere bak, derken bi bakıyosun
saatlerce hatta günün yarısı burada gezinmekle geçmiş eskiden boş vakitlerimde kitap okurdum,
resim yapardım, arkadaşlarla buluşurdum ne bileyim abartıyosun burda gezinmeyi bazen.

ve çok vaktin boşa gidiyor..bu yüzden de istemiyor.

3. sebep onunla ilgili değil de benim istememe nedenim şu;
burda kaynoşla ilgili, kocişle ilgili bazen dedikodu yapıyoruz..
şimdi yazdığımı bilse merak eder neler yazdın diye okur falan
gereksiz yere kırgınlık olabilir riskine karşı istemiyorum bilmesini..

yoksa birşey demez tabiki de..

sadece okuduğumu sanıyor üye olup yazdığımı bilmiyor yani
:82:

valla bende anlamadım başak ama hidayete erdi desen (kapandı da kendisi)
daha önce gelişlerinde de öyle olurdu ama cadılık yerindeydi
gene nerden baksan 3 yıl falan oldu kapanalı:26:

ama bu o arada diğer oğlunu evlendirdi çok fenaymış o kız.. boşandılar zaten

(ben tanışmadım artık onların yalancısıyım)
acaba benim kıymetimi mi anladı onu görünce

aman artık sebep neyse ben sonuçtan çok memnunum nazar değmesin

doğru diyosun başak böyle iyi olsun da 1 ay kalsın nolcak başımın üstünde yeri var :44: (bunu söylediğime bile inanamıyorum)

sesacım aslında yazdıklarında çok haklısın burada bazen gereksiz yere çok vakit harcıyoruz ama buraya alıştınmıda bırakamıyosun
dur bakayım kızlar ne yuapıyo kim ne dmiş derken zaman geçiyo ama iyiki burasıda var bazen çok güzel bilgilerde öğreniyoruz

ohh hadi bakalım
hayırlısı canım gerçekten doğru zamanı onlar biliyorlar biz elimizden geleni yapalım gerisi allah izin verince
zaten kafaya taktıkça bebişler gelmiyormuş erenayım bu bilimsel olarak da kanıtlandı hormonlar tetiklenmiyormuş

evet canım zaten o yüzden kopamıyoruz ya.. 2 ucu oklu değnek .. :44:
burdan ayrılınca aklımız burada kalıyor.. buradayken de işin varsa vicdan azabı çekiyorsun..
işi tadında ayarında bırakmak lazım o da çok zor oluyor çoğu zaman muhabbet tatlı geliyor çıkamıyorsun..

hele bir de diğer forumlara da bir göz gezdireyim dedin mi bittin bir bakıyosun saatler geçmiş..

kızlarrr ben kaynoşa gidiyommmm gece görüşürüz

belkıde baskı yaparlar kalınnnnnnnnnnnnnnnnn dıyeeeeeeeeeeeee :26::26: ozman benı kurtarınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…