Merhaba kizlar nasilsinizzzzz
evet canım zaten o yüzden kopamıyoruz ya.. 2 ucu oklu değnek .. :44:
burdan ayrılınca aklımız burada kalıyor.. buradayken de işin varsa vicdan azabı çekiyorsun..
işi tadında ayarında bırakmak lazım o da çok zor oluyor çoğu zaman muhabbet tatlı geliyor çıkamıyorsun..
hele bir de diğer forumlara da bir göz gezdireyim dedin mi bittin bir bakıyosun saatler geçmiş..
tamam canım hadi güle güle kolay gelsin sana inşallah kaçabilirsiniz erkenden
iyiyiz canım moodcum sen nasılsın
merhaba tatlım ben iyiyim sen nasılsın
aynen canım katılıyorum sana :13::13::13::13::13::13::13::13:
Bnde iyim cnmm oruc nsil geciyooo
karılar ben geldimmmm komşum geldide sohbet muhabbet yeni gitti
tarhana çorbasımenüde ne var yemek anam benimakıl ver arkadaşınaaa
kaynoşa gııdıyommmm
kızlarrr ben kaynoşa gidiyommmm gece görüşürüz
belkıde baskı yaparlar kalınnnnnnnnnnnnnnnnn dıyeeeeeeeeeeeee :26::26:ozman benı kurtarınnnn
oruç iyi geçiyo canım
hoşgeldin canım nasılsın işlerini bitirdinmi
kacamayıcam heralde
kayın babos aradı kızım nasıl dıye evdeyım deseydım bıze gel dıyecektı ben o demedem sıze gelıyom tam dedım
hoşbulduk hayatım ewet ewimi dip bucak sildim toz aldım wc hipoladımhavluları değiştim balkonumu yıkadım hakanı yatırdım komşuyu ağırladım duş aldım geldim
hoşbulduk hayatım ewet ewimi dip bucak sildim toz aldım wc hipoladımhavluları değiştim balkonumu yıkadım hakanı yatırdım komşuyu ağırladım duş aldım geldim
maşallah hamrat hatunum menim
akşamki menünde güzelmiş
ben bu akşam iftara davetliyim dün akşamda kaynanamlardaydım
yemeklerim olduğu gibi dolapta kalıyo
ramazanda yemeğe misafir alınca çok yemek yapıyoruz insanlar oruç olduğu için çok yiyemiyo sonmra yemekler kalıyo yaa ooooff
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
sevinc007, SESSA+, belinaysu+, mood+
konuşsanıza karılarrrrrr
teldeyimmmmm halaaa
kızlar bişey soracam size benim elektrikli süpürgem arnica bora su filitreli çok memnunum çok güzel temizliyo ve su filitreli olması tozları akarları içine hapsediyo buraya kadar süper ama ben en ufak bi kırıntı için bile süpürgeye su doldor süpür tekrar boşalt bunları yapmak istemiyorum o yüzden de şu hem ayakta hem şarjlı gibi kullanılabilen elektrikli süpürgeler var ya onlardan almak istiyorum ama hangi markayı alsam karar veremedim siz kullanıyomusunuz tavsiyeleriniz neler
arnicanın var böyle bir ürünü 70 civarı
sinbonun var 80 civarı
fakirin var ama çok pahalı 110 civarı
carcarcarrrrrr
canim benim yok ama yengemde blue house var cok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?