Ohh serin serin iyi glmistir
İnsallah cnmm ama pek gelmeye niyeti yok
Sewinc oglunu yatiriyordur bnce yeni girmistir ewe gezginc hatunn
o smıle nin yüz ifadesi aynı ahmet e benziyo,buruşturuyo yüzünü meme beklerken,kızıncaheralde erken yatıyos sen benim gibi hamileyken erken yatmıyodun zaarrr
ben seni bilgilendirdim
a.s
ne ara yaptın bu işleri geldiğimde kimse yoktu
gitmeden şunu anlatiyim:
dün akşam kaynoş ziyaretimize geldi. 1 saatt oturdu oturdu oturduuuuuu
malum bende de yeni tüller mevcut. kaynoşa dedim:
ben: yeni tüllerimizi görmedin galibaaaaa
kaynoş tüllere bakar: yoo görmedim
ben: hala mı görmedin
kaynoş: haa gördüm canım evet
ben: insan bi hayırlı olsun der (içimde kalmasın diye sööleyiverdim)
kaynoş: aa hayırlı olsun cANIM güle güle kullanın
...
kaynoş bi müddet daha oturduktan sonra ayaklanır evine gitmek için..
ve derki:
kaynoş: başka neyiniz var yeni
kocam:diğer odalarında tülleri yeni
kaynoş tek bi odanın kapısını açar bakarhiç bişi demeden gider...
dün beydağlı ile bu konuyu konşmuştuk. milletin anası sevindirik olur, bizim kaynoşlarda yeni bişi alıncabbööle bakar
sanırım bizim kaynoşlar kardeş olmalı
yalnız değilsin beydağlıcımmm
o smıle nin yüz ifadesi aynı ahmet e benziyo,buruşturuyo yüzünü meme beklerken,kızınca
çok kıskanıyorum şu kaynanasını methedenleri
benimki hayırlı olsun u bırak,acaba farkeder mi yeni bişey alsam
benimki beni farkediyomu da,eşyayı farketsin
başakcım,huzur olsun da,boşver eşya eski olsun,eliniz genişledikçe tamamlarsınız,öyle daha mutlu oluymomuş insan,bunu biz aldık,bi eksiğimiz daha bitti diye,büyükler öyle diyo
veeee dokunmatik telefonlardan nefret ediyorum,benim neme gerekti de aldım,eskisi kadar zorlanmasam da kullanırken,genede sevemedim
nazoş gelmişin ama hiç farkıma varmamışın heeee
gel canım geleroşcum benimde evde semizotum vardı unutmuşum akşama onu yapayım bari,hatırlattın bana:) senin menüde fena deilmiş hani, geliyorum akşama sana
yaşadıkların çok zor kankamInsanın kendi evisi gibisi yok
Evlenir evlenmez ayrı evime çıksaydım ve eşyam yarım yamalak olsaydı ne kadar üüzlürdüm bunalırdım benim h,iç bişiym yok diye
Oysa 3 sene kaynoş yanında oturunca ayrı ev boşta olsa saray gibi geliyo heeey heyyyyyy
Koyduğum bi şeyin yerini kimse değiştirmiyoçünkü evin hanımı benim
Aldırmayın karılar kendi kendime sohbet ediyombazen sinirlerim bozulmaya yüz tutuyo neden eski eşyaları kullanıyorum diy
Sonra kendim kendimi teseli ediyorumcan sıkıntısıo işte
sen benide kıskanıyosun o zaman...o smıle nin yüz ifadesi aynı ahmet e benziyo,buruşturuyo yüzünü meme beklerken,kızınca
çok kıskanıyorum şu kaynanasını methedenleri
benimki hayırlı olsun u bırak,acaba farkeder mi yeni bişey alsam
benimki beni farkediyomu da,eşyayı farketsin
başakcım,huzur olsun da,boşver eşya eski olsun,eliniz genişledikçe tamamlarsınız,öyle daha mutlu oluymomuş insan,bunu biz aldık,bi eksiğimiz daha bitti diye,büyükler öyle diyo
veeee dokunmatik telefonlardan nefret ediyorum,benim neme gerekti de aldım,eskisi kadar zorlanmasam da kullanırken,genede sevemedim
nazoş gelmişin ama hiç farkıma varmamışın heeee
günaydın kızlar..başakcım sanada özellikle günaydın canım..sen geldiğinde bize selam vermiyorsun ama ben seni es geçmedim bak....bizim topic buraya kaymış ...bende bir bakayım dedim...saracım ben geldim sen nerelerdesin bakayım...
niye nolcakki espiri yaptı kocamhem ayıpmıki benim oliş daha küçük pipisini gösen nooolur
günaydın kızlar..başakcım sanada özellikle günaydın canım..sen geldiğinde bize selam vermiyorsun ama ben seni es geçmedim bak....bizim topic buraya kaymış ...bende bir bakayım dedim...saracım ben geldim sen nerelerdesin bakayım...
teşekkürler canım...sağol cnm
aa ben slm vermiyomuyum sanaben herekese veriyom ama
bizde komşu topikiz bişi olmaz gelin buyrun oruç değilseniz bişiler yiyin
seni takip ettim...espri anlayışımız farklı demekki canım
anam leyloşum buraya gelmiş kız geçmişi okuyodum ben bişzim topikte kimse yoktu buraya bakayım didimdi
teşekkürler canım...
seni takip ettim...
5 falan olursam ayyy ozman eylül 5 mı olacam bi sonrakı ozman ben tatılde olacam
ekleyımhadıskoda kucukmus ben onu buyuk beklıyodum
Olur nie olmasin ben ona ogretirimayy seni kaybettik desene sevinç gibi olabilirmisin senkarı motor takılmşgibi
şimdi sevinc misafirleri çimdirmiş klimanın krşısına yatırmıştır
tam benim ihtiyacım olan şey
sevincin misafiri olmak lazım
Akillim banada kocis aldiginda ayni senin gibiydimkendı kulladıgım klavyelı ama bu dokunmadık sevmedım kullanmıyacam dedım kocıse oda ben kullanırım dıdı
Kosun gelin annemmm.aç kapıyı geliyom kız ben çok dondurma yerimm,çok sewerim biz en iyisi sewince gidek dondurma memleketinde yaşıyor...
Ayni ben hamarat kari topraaaamay bende nete giremem öyle herelde...şimdi bende duşa girecem,sonra yatıcam ...yoruldum bugün dip,köşe temizlik yaptım,dondurucuya atmak için bamya temizledim,anneme gittim,yemek yaptım....
Saat 01:30 da geldik parkta sohbet muhabbet dalmisizBen geldim kızlar yemeği yedikten sonra deniz kenarına indik eşimle arkadaşlarda geldi oturduk serin serin sohbet falan saat baya oldu .
Belinay telefonunu güle güle kullan canım ben de zor alıştım ama alışınca da çok kolay oluyorcanım.
Mood inşallah güzel bir bebiş gelir canım.
Sevinç de gelememiş parktan acep kaynoşu falan mı denk geldi parkta da bişi yaptı
gelir o bize slm vermeden yatmaz
sevınc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?