Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla benim kocişte uyuklayınca bayağı oyalandım burda ama kimsecikler yoktu..niye erken gelmedinki yaa,,,sen şimdi telefonden girmiyosun o zaman..

yok koc gıbı leptop dan gırıyorumm

dokunmadık tel benım neyıme ya

duş aldım kocıs onu yatrdım öyle geldım

yok koc gıbı leptop dan gırıyorumm

dokunmadık tel benım neyıme ya

duş aldım kocıs onu yatrdım öyle geldım

ay bende nete giremem öyle herelde...şimdi bende duşa girecem,sonra yatıcam ...yoruldum bugün dip,köşe temizlik yaptım,dondurucuya atmak için bamya temizledim,anneme gittim,yemek yaptım....

Son düzenleme:
ay bende nete giremem öyle herelde...şimdi bende duşa girecem,sonra yatıcam ...yoruldum bugün dip,köşe temizlik yaptım,dondurucuya atmak için bamya temizledim,anneme gittim,yemek yaptım....

bende hasta olayım öyle dip köşe girerim artık

namazımı kılacam hep bu saate bırakıyrmm off

marasd aolmasamda benım kıde maras dondurmasıı tabı sevıncın yerını tutmaz da

maraş dondurmasımı yiyosun kız canım çekti bak evde de dondurma yok...belinaycım ben çıkıyorum kuzum iyigeceler sana...

mood daha gelmedi,hala çarpışıyor muhtemelen

maraş dondurmasımı yiyosun kız canım çekti bak evde de dondurma yok...belinaycım ben çıkıyorum kuzum iyigeceler sana...

mood daha gelmedi,hala çarpışıyor muhtemelen

evet canım maras dondurması yıyok gel canın cekmesınn:26::26:

hehehehe mac uzayacak demekkı

iyi geceler canım ben sahurcuyum

bende hasta olayım öyle dip köşe girerim artık

namazımı kılacam hep bu saate bırakıyrmm off

öyle yap canım oruçken zor olur...aslında ezandan hemen sonra kılacaksın yoksa insanın üzerüne bir ağırlık çöküyor özellikle iftardan sonra..

öyle yap canım oruçken zor olur...aslında ezandan hemen sonra kılacaksın yoksa insanın üzerüne bir ağırlık çöküyor özellikle iftardan sonra..

evet yatsı ezandan sonra kılmayınca acayıp agırlasıyom kalkayımda kılayımm

bn geldimm ama gitcem bende duş alcam acayip sıcak yaaa

bende aldım cok sıcakkk

ben nazma gıdıyommm

sevınc parkdan gelmedı heralde

kızlar kocısım net kapatryo

cunkum bana suprız yapmıs ıpod4 almıs onu alırsam net kapatrm dedıydı almıs adam gercekden

sevınc gıbı becerırsemm tel yazacam artık :18::18::18:
Cnm hayirli olsun gulegule kullan iphone 4mu almis ipod mu anlamadim benimkide iphone4s nete hep ondan giriyom dizustunu acmiyom bile alisirsin sende

Cnm huzurdan baskasi yalan sarayda otursan huzurun olmasa iyimi
Hem bak bebisinde geliyo sukur haline dusunme bunlari artik gulummm

mood hayırlı bebekler olsun

ben nazma kılıp gelıyomm

İnsallah cnmm ama hic bklemiyom artik hop dusa kosuyom biktim artik gelicegi warsa gelir bebisim bekletmese barii
Allah kabul etsin cnmmm

sagol canım iphone 4 müşş ama sevmedım:120: ben kendı tel kullacam

Ben geldim kızlar yemeği yedikten sonra deniz kenarına indik eşimle arkadaşlarda geldi oturduk serin serin sohbet falan saat baya oldu .

Belinay telefonunu güle güle kullan canım ben de zor alıştım ama alışınca da çok kolay oluyorcanım.

Mood inşallah güzel bir bebiş gelir canım.

Sevinç de gelememiş parktan acep kaynoşu falan mı denk geldi parkta da bişi yaptı

Alisirsin cnm yaa

ben sevmedım kcoısım kendı kullcakmıs bı kac gun oda sevmese baska bısı alcazzz

ya bne bı tel begendımmm acıncaa badoo oyel bısey yazıyo markasını hatrlamıyom ben onu ıstyommm

Ohh serin serin iyi glmistir
İnsallah cnmm ama pek gelmeye niyeti yok
Sewinc oglunu yatiriyordur bnce yeni girmistir ewe gezginc hatunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…