iyim kuzum otuyruyom ben evde oldugum surece pc hec kapanmazhep buralardayım
walla benim kocişte uyuklayınca bayağı oyalandım burda ama kimsecikler yoktu..niye erken gelmedinki yaa,,,sen şimdi telefonden girmiyosun o zaman..
:131::131::131::131::131::131:
gelim yiyekkkkkk
yok koc gıbı leptop dan gırıyorumm
dokunmadık tel benım neyıme ya
duş aldım kocıs onu yatrdım öyle geldım
aç kapıyı geliyom kız ben çok dondurma yerimm,çok sewerim biz en iyisi sewince gidek dondurma memleketinde yaşıyor...
ay bende nete giremem öyle herelde...şimdi bende duşa girecem,sonra yatıcam ...yoruldum bugün dip,köşe temizlik yaptım,dondurucuya atmak için bamya temizledim,anneme gittim,yemek yaptım....
marasd aolmasamda benım kıde maras dondurmasıı tabı sevıncın yerını tutmaz da
maraş dondurmasımı yiyosun kız canım çekti bak evde de dondurma yok...belinaycım ben çıkıyorum kuzum iyigeceler sana...
mood daha gelmedi,hala çarpışıyor muhtemelen
bende hasta olayım öyle dip köşe girerim artık
namazımı kılacam hep bu saate bırakıyrmm off
öyle yap canım oruçken zor olur...aslında ezandan hemen sonra kılacaksın yoksa insanın üzerüne bir ağırlık çöküyor özellikle iftardan sonra..
bn geldimm ama gitcem bende duş alcam acayip sıcak yaaa
Cnm hayirli olsun gulegule kullan iphone 4mu almis ipod mu anlamadim benimkide iphone4s nete hep ondan giriyom dizustunu acmiyom bile alisirsin sendekızlar kocısım net kapatryo
cunkum bana suprız yapmıs ıpod4 almısonu alırsam net kapatrm dedıydı almıs adam gercekden
sevınc gıbı becerırsemm tel yazacam artık :18::18::18:
Insanın kendi evisi gibisi yok
Evlenir evlenmez ayrı evime çıksaydım ve eşyam yarım yamalak olsaydı ne kadar üüzlürdüm bunalırdım benim h,iç bişiym yok diye
Oysa 3 sene kaynoş yanında oturunca ayrı ev boşta olsa saray gibi geliyo heeey heyyyyyy
Koyduğum bi şeyin yerini kimse değiştirmiyoçünkü evin hanımı benim
Aldırmayın karılar kendi kendime sohbet ediyombazen sinirlerim bozulmaya yüz tutuyo neden eski eşyaları kullanıyorum diy
Sonra kendim kendimi teseli ediyorumcan sıkıntısıo işte
mood hayırlı bebekler olsun
ben nazma kılıp gelıyomm
Cnm hayirli olsun gulegule kullan iphone 4mu almis ipod mu anlamadim benimkide iphone4s nete hep ondan giriyom dizustunu acmiyom bile alisirsin sende
Cnm huzurdan baskasi yalan sarayda otursan huzurun olmasa iyimi
Hem bak bebisinde geliyo sukur haline dusunme bunlari artik gulummm
İnsallah cnmm ama hic bklemiyom artik hop dusa kosuyom biktim artik gelicegi warsa gelir bebisim bekletmese barii
Allah kabul etsin cnmmm
sagol canım iphone 4 müşş ama sevmedım:120: ben kendı tel kullacam
Alisirsin cnm yaa
Ben geldim kızlar yemeği yedikten sonra deniz kenarına indik eşimle arkadaşlarda geldi oturduk serin serin sohbet falan saat baya oldu .
Belinay telefonunu güle güle kullan canım ben de zor alıştım ama alışınca da çok kolay oluyorcanım.
Mood inşallah güzel bir bebiş gelir canım.
Sevinç de gelememiş parktan acep kaynoşu falan mı denk geldi parkta da bişi yaptı
Ben geldim kızlar yemeği yedikten sonra deniz kenarına indik eşimle arkadaşlarda geldi oturduk serin serin sohbet falan saat baya oldu .
Belinay telefonunu güle güle kullan canım ben de zor alıştım ama alışınca da çok kolay oluyorcanım.
Mood inşallah güzel bir bebiş gelir canım.
Sevinç de gelememiş parktan acep kaynoşu falan mı denk geldi parkta da bişi yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?