Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben kaçar çarşı yapıp geleceğim gelince burda olan olursa bir iki tarif alacağım akşama kocişkoya değişik birşeyler yapayım takla yoksa yem yok misali olacak biraz ama neyse öptüm hepinizi

kociş uyandırdı ne güzel yaıyodummm mantarla koftemı :27::27::27: olmaz heralde tavuk yok dolapda maarkete ölsem gıtmem bu sıakda off ne pişirsem acaba:56::56:

ben bı makıne camasr attım calıstrayım yatagımı bı düzülteyım:10::10::6:

dur şimdi yemek anası gelir fikir verir...hadi git yap bakalım işlerini..

kızlar ben kaçar çarşı yapıp geleceğim gelince burda olan olursa bir iki tarif alacağım akşama kocişkoya değişik birşeyler yapayım takla yoksa yem yok misali olacak biraz ama neyse öptüm hepinizi

tamam canım hadi gitte gel bakalım..zavallı adam ya yaparsın ya yemek yok diyosun yani..

amin vanım inşallah bu arada ben 5 yıl vajinusmusla uğraştım 2. evliliğimde yendim bu durumu o yüzden çok heyecanlıyım annelik için
Yaa hadi bakalim azimli kari seniii
:3::3::3::3::3::3::3:ne yapıyosunuzzz:16::16:
:29::29:
çarşıya gideceğim bu sıcakta nasıl yapsamki offf pofflar içindeyim
Ne isin var bu sicakta carsida :20:
sewincc kaynoşun ne pişirecek bakim sana:37:
icli kofte manti komsuyu davet etmis ya bize deel komsuya :110:
kaynansına gidiyor garibim bugün onun kyanoşu ile arası nasıl allahım kurtsa kuzu etsin inşallah ağzını dili bağlasın kızceye güzel bir gün geçirtsin inşalllahhhh
amin agzini yiyim senin..
tünaydın canım ben yeni kalktım gözümü acamıyom bılem

yemek tabıkı3 gungur yapamadagım mantarı yapacam mercımek corbası yapmayı dusnuyorumm baska daha aklıma bısı gelmıyo dusunme asamasındayım :31::31::31::27::27:

Ayyy bu sicakta ne mercimegi beeee yayla corbasi yap yogurtlu yogurtlu:6:

kız ama menü güzelmiş hee hakkını yemeyelim...komşuya pişer sizede düşer hesabı...

bebeler mii :53::53: görüşürüz kuzum hayırlı sahurlar

bıkmadım onun la zaman gecırıyom :21::21::21::21:
ne oldu beyenemedinmi cicim :63::63: ekmek kadayıfımı dicektim yane ay olsada yisek:56::56:
Günaydın sevinç baktım geçmişe aferin benden sonra çok konuşmamışsınız

bende otlarımı kaynattım içtim sürdüm birazdan kahvaltı yapıp önce bankaya ordanda dükkana gideceğim bu gün de yemek yapmayacağım kociş dün akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı yemeklerim duruyo yırttım yemekten.

Hepinizi öpüyorum.

He bide paşaya beni önersene merak ettim çok eğlenceli bir hatun
:32::32::32::32:beni merak edenler çogaldı hayranlarım arttı yaşasın :27::27::27:
Gunaydin cnm he kiz cene cala cala yorulmusuz:1:
sifa olsun hayatim bende bugun yirttim yimekten :37:
kaynosa gitcez :110: ufffffff:41:
onerim hayatim isimlerimiz cok benziyo o kariylan:37:
karımı:53::53::53:ban karı dedi hanım efendi de bana:60::60::60:
:3::3::3::3::3::3::3:ne yapıyosunuzzz:16::16:

canım nasılsın:3::3:bakalım
kızlar ben dün sahurda bir adet ekşili elma yedim sabah karın agrısıyla uyandımmı sana wc kanki oldum neyseki içim bir güzel temizlendi okadarda wc sorunum vardı :17::17:dün okadar dedimki içimden ay sabah kalksamda içim şöyle bir boşalsa dedim beynim komud verdi galiba hepsi boşaldı :9::9:
kızlar geç kaldım farkındayım gece bir yorulmuşumki sormayın geceler uzunnnnnnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:çocugumuz yokki kapıyı kitleyelim :30::30::30::30:

ne oldu beyenemedinmi cicim :63::63: ekmek kadayıfımı dicektim yane ay olsada yisek:56::56:

:32::32::32::32:beni merak edenler çogaldı hayranlarım arttı yaşasın :27::27::27:

karımı:53::53::53:ban karı dedi hanım efendi de bana:60::60::60:

canım nasılsın:3::3:bakalım
kızlar ben dün sahurda bir adet ekşili elma yedim sabah karın agrısıyla uyandımmı sana wc kanki oldum neyseki içim bir güzel temizlendi okadarda wc sorunum vardı :17::17:dün okadar dedimki içimden ay sabah kalksamda içim şöyle bir boşalsa dedim beynim komud verdi galiba hepsi boşaldı :9::9:
kızlar geç kaldım farkındayım gece bir yorulmuşumki sormayın geceler uzunnnnnnnnn :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:çocugumuz yokki kapıyı kitleyelim :30::30::30::30:

rahatlamışsın işte ne güzel elmada bağırsak çalıştırır özellikle de aç karnına yendiğinde..kız dün gece ne oldu böyle hepinize muharebe meydan savaşı vardı sanki...bende oyuruyom aşkı memnuyu seyrediyorum sonrada anacığıma gidicem..

ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem :19::19::19: mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff :21::21::21: buldummm

beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm:3::3::3::3:

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz:9:

onundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
bende çalşma olmadığı için zindeyim:124:

biz çalşma nedir unuttuk:25: hatunlar haldır haldır çalşıyo demek:31:

eroş yumurtluyo ya şu an doktor çarpışın demiş, bunlarda iftardan sonra çarpışıp gzmeye gidimyolarmış:4:

bende çalşma olmadığı için zindeyim:124:

biz çalşma nedir unuttuk:25: hatunlar haldır haldır çalşıyo demek:31:

eroş yumurtluyo ya şu an doktor çarpışın demiş, bunlarda iftardan sonra çarpışıp gzmeye gidimyolarmış:4:

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıyla:10::10:becerikli hatun..

Back
X