Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay hakkımda sayfasında görünüyor diye hemen panik halinde sildim görebildin mi o arada belinayyy..
valla tanımadığım insana ilk kez kendimi gösterdim bak ağlıyon diye kıymetimi bil

neden msj gıtmedı acba:44::44::44:

sesa cok guzelsın hayatımm

masallah bızım butun hatunlar güzell

ay hakkımda sayfasında görünüyor diye hemen panik halinde sildim görebildin mi o arada belinayyy..
valla tanımadığım insana ilk kez kendimi gösterdim bak ağlıyon diye kıymetimi bil

ben herkeze kendımı gosteryı kız bısı olmazz bıgun karsıma borulce cıkacak ama ne zman

sevınc gelmıss:101::101::101::101::109:

özel mesaj cvp yazamıyorum her 10 dk da bir msj atabilirsiniz diyor belinay mesajını okudumm sağol canım
ama face eklersem sizi eşim kim bunlar der burda yazdığımı anlar canım:26:

ben çıkayım akşamı yaptım.. yemeği allahtan annemlerde yiyecez yoksa onun karnı bunu başı derken aç kalmıştık bugün
sen de koy bi ara bak merak ederim..

kız kocıs neden kzıyo :26::26::26:

benım de butun hatunlar eklı hepsıde cok gusel

dun kocıse dıyorummm aksamları yuruyek dıye oda kk kızlara söle onlar senle yürüsün

kız kocıs neden kzıyo :26::26::26:

benım de butun hatunlar eklı hepsıde cok gusel

dun kocıse dıyorummm aksamları yuruyek dıye oda kk kızlara söle onlar senle yürüsün

çok vaktimi alıyor burası diye bir de psikolojimi bozuyomuş bebek için.. sadece okuyorum sanıyor.. o akşamları evdeyken yazmıyorum yazdığımı bilmiyor

çok vaktimi alıyor burası diye bir de psikolojimi bozuyomuş bebek için.. sadece okuyorum sanıyor.. o akşamları evdeyken yazmıyorum yazdığımı bilmiyor

akılma ne geldı sesa sen ılk buraya yazdıgında bız basakla senı özürlu sanıp nasıl üüzlmüştükkk

dunde rabıa yı kocasını kestıgını sandım

akılma ne geldı sesa sen ılk buraya yazdıgında bız basakla senı özürlu sanıp nasıl üüzlmüştükkk

dunde rabıa yı kocasını kestıgını sandım

ay yeminle belinay bana oku oku dediler aralarda biraz geçmişe göz gezdirdim de o yazdığını okuduğumda aynı şey aklıma geldi ve kahkahayı patlattım..
sen de benim gibi bi tarafın saftrik eşim bana sen gerçek sarışınsın diyor çoğu arkadaşım da lazsın sen kesin araştır geçmişini derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…