heyyyyyyyyt uleyyyynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr aranızada folik asit kullanna varmı
ben folbiol 5 mg alıyorum günde bitane 2 aydan beri daha negadan kullanacam acepp?
hoşgeldin canım ben 1 aydır kullanıyorum da bana kilo aldırdı bu ya 56 idim bu sabah bi tartıldım 58 olmuşum üstelik düzenli spor yapıyorum ben yaa
bıraktım içmicem
heyyyyyyyyt uleyyyynnnn ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr aranızada folik asit kullanna varmı
ben folbiol 5 mg alıyorum günde bitane 2 aydan beri daha negadan kullanacam acepp?
hoşgeldin canım ben 1 aydır kullanıyorum da bana kilo aldırdı bu ya 56 idim bu sabah bi tartıldım 58 olmuşum üstelik düzenli spor yapıyorum ben yaa
bıraktım içmicem
kuzum boşviiirrrrr geçmişi bodoslama dalkızlar hızınıza da yetişilmiyo yaww başım döndü geçmişi okuycam derken
yok canım yaa içmelisin bence,evet biraz şişkinlik yaptığı kesinde canım bırakma benim bildiğim 3 ay kadar kullanılması lazım ama 3 ay içinde geblik olmazsa ne olacak onu merak ediyomm..:44::44::44:
kız lar doktor tavsiyesi olmadan içmenin bir zararı var mı?
bend içsem noolur ki.
ayrıca kilo alma korkum yok benim ohhhh sefam olsun zati 0 bedenim
kuzum boşviiirrrrr geçmişi bodoslama dal
peki sen hangisininden içiyosun canım folbiolmu?
bana hiç öle bişi demedi hain karı.canım benim bildiğim her doktor hammilelik düşünen bayanlara mutlaka folik asit verir bana doktorum telefonda al iç dedi bende eczaneden aldım..
yok canım yaa içmelisin bence,evet biraz şişkinlik yaptığı kesinde canım bırakma benim bildiğim 3 ay kadar kullanılması lazım ama 3 ay içinde geblik olmazsa ne olacak onu merak ediyomm..:44::44::44:
evet malum bugün alınma günümüz.bende pembe kutulu olanlardan var isteyene verebilirimfolikasit plus
2kutu içtim ,bebeğe hazılık olsun diye en son bebiş gelmeyince bende içmekten vazgeçtim..
zaten kocaman haplar...habire folikasit alıyourz haybeden napiyim,eşşek sıpası gelmiyoki..
içmicem ben küstüm
hoş geldin bebişim biz muhabbete bodoslama yapanları seviyosmerhaba arkadaşlar konu başlığını görünce izninizle muhabbete katılmak istedim
benim doktorum gebelik düşünüyosan 2 ay önce başla dedi ama ilaç belirtmedi gittim kendim folbiol aldım günde bir tane içiyorum
ama hala korunuyorum çünkü 6 ay önce oğlumu kaybettim o nedenle çok korkuyorum tekrar hamilelikten ama yinede folik asite başladım
6 sene önce kızıma hamile kalmadan önce 8 ay kullanmıştım ve hamileyken de devam etmiştim.
evet malum bugün alınma günümüz.
dolunay da sıpasına alındı.
ahanda şimdik bu çocuk dolunayın gönlünü nasıl alcak
bana hiç öle bişi demedi hain karı.
2 tane ayrı doktorla tedavi gördüm hiç demediler bana
o zaman bu ay gelsin de kızın sen de alınma malınma kalmasınvalla bu ay bebişim gelirse bende ne alınma kalır nede malınmaa
senin tüm fitamini kayalar almştır annem. vücuda bişi kalmamıştırhheee bende alıyorum,3 ay oldu tık yok...bende de kilo yaptı bende 0 bedenim ama enine 0....
evet malum bugün alınma günümüz.
dolunay da sıpasına alındı.
ahanda şimdik bu çocuk dolunayın gönlünü nasıl alcak
senin tüm fitamini kayalar almştır annem. vücuda bişi kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?