o zaman bu ay gelsin de kızın sen de alınma malınma kalmasın
aa kızın diidm. yoksam kızınmı olucak
karacal hatun şu teyzenin resmini mesaja koyda görek iplerini çok merak ettim.
eğer hoş duruyorsa bende takarım belkim
Allah seni naapmasın karı.ben yaşlı kadınım hankı mesaja koyacam bilmem anlat bana
dolunay bak ööle iki tane filan doğurursan birini bana ver be annem hadi be:112:bende ana oğul yazacaktım az kalsın ana oğul arasına girilmez bir kız bir erkekmi gelecek acaba:13:
dolunay bak ööle iki tane filan doğurursan birini bana ver be annem hadi be:112:
dolunay bak ööle iki tane filan doğurursan birini bana ver be annem hadi be:112:
pışşşıkkk ne vercem sende doğur kız üşenmeee
çalış seninde olsun
hıh senin sidikli kızınla oğluna mı kaldım istemiyom öyle olsun.aynennn çaak kız:13:
donu var kız lila görmüyon mukaracal bak canımm madem sütyen takmıyo bari don giyydir şunaa yavv..sakata gelecek
peki sen hangisininden içiyosun canım folbiolmu?
hheee bende alıyorum,3 ay oldu tık yok...bende de kilo yaptı bende 0 bedenim ama enine 0....
yok mükemmel kocası evdeymiş.kızz başak kankeytonn nerde?yine sattı bizi dimi komşularına??gelçekmiiii
karacal bak canımm madem sütyen takmıyo bari don giyydir şunaa yavv..sakata gelecek
hıh senin sidikli kızınla oğluna mı kaldım istemiyom öyle olsun.
kız o donmu?sanki yeni ağda yapmışta kızarmış gibi
donu var kız lila görmüyon mu
hazıra konacak hatun
hatun varyaaaa sonuna kadar avatarının arkasındasın haa:130:kızım donumuz monumuz yerinde,sen kendi avatarına bak 'gel bena gel bana'ne edep ne terbiye,
basakkss ne A'yı ne image yok valla göremedim...neredeki mesajlara şimdi yazdığım yerdeki mesajlar
heee sankim senin oğlunda fabrikatördü niye yatçakmışım kapıdailerde kızın olursa kızı bizim oğlana alalım diye kapımızda yatarsınn amaa
aynen yaa..sanki bi o akıllı
yanlış smil olmuş bu olacaktı dolunay çaktım:13:
kızım donumuz monumuz yerinde,sen kendi avatarına bak 'gel bena gel bana'ne edep ne terbiye,
basakkss ne A'yı ne image yok valla göremedim...neredeki mesajlara şimdi yazdığım yerdeki mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?