Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başağım şanslı anaların kızları olurmuş derler:)

enaz 2tane kızım olsun yaff ama oğluşumda olsun...hesap sorsun bacılarına nerdeydiniz diyee

karacal bak canımm madem sütyen takmıyo bari don giyydir şunaa yavv..sakata gelecek

kızım donumuz monumuz yerinde,sen kendi avatarına bak 'gel bena gel bana'ne edep ne terbiye,
basakkss ne A'yı ne image yok valla göremedim...neredeki mesajlara şimdi yazdığım yerdeki mesajlar

Son düzenleme:
kızım donumuz monumuz yerinde,sen kendi avatarına bak 'gel bena gel bana'ne edep ne terbiye,
basakkss ne A'yı ne image yok valla göremedim...neredeki mesajlara şimdi yazdığım yerdeki mesajlar
hatun varyaaaa sonuna kadar avatarının arkasındasın haa:130:

kız yaşlı oldğunu amma belli ediyon yaa. hani msj yazıyok ya hemen üst tarafta A simgesi var. onun altında da panoya benziyen simge var

eyvallah kankiiiimmm

yanlış smil olmuş bu olacaktı dolunay çaktım:13:

ayolll gel diyommda sanki gelen giden var..açtırma kutuyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…