Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aboo ayarlasaydınız yaaa :27:
olmadı börülceyle köye gidersin :27:

kemerde bi otel begendık net aradık yer ayırdık havale yapacaktım benım kuzen orda ona sordum bırını aradı sakın gıtmesınler kotu dedıler kocısde bıraktı yya bıde dok gıtmeden ayarlamak ıstemedık ne olu ne olmaz suan ya amasra ya dıdım beklemedyızzz

amasraya gıdersekk nazo ıle beraber yüzerikk :8::8::8::8::8::8::55:

:9::9::9: oku ne war bir yerinmi eksilir
sende gitme yeter herüfü şimarttığın:33:

canım az daha duruyum bari :1::1:bende bayram geçsin 6 günleri tutyum sonra anneme memlekete gidicem eymenimi çok özleidm ben ya:14::14:sesi geliyodu annem bugün dedi halası seni çok özledi ah ah olsada kokusunu içime çeksem sıpamın :14::14::14:

kemerde bi otel begendık net aradık yer ayırdık havale yapacaktım benım kuzen orda ona sordum bırını aradı sakın gıtmesınler kotu dedıler kocısde bıraktı yya bıde dok gıtmeden ayarlamak ıstemedık ne olu ne olmaz suan ya amasra ya dıdım beklemedyızzz

:8::8: hee yüzersinizzz
çok iyiyimdir :D
bugün öldüm öldüm dirildim adet olcam diye.

he bide o mesajına yorum yaptım karı kafayı yidi diyeee:27::27:

sen amasrayı boşver amasyaya gel:9::9::9:

bugün belimde bacaklarımda ağrı vardı.akıntımda başladı..çok üzüldüm..ama ağrılarım geçti akıntı devam..ara ara kasıklarımda batma oluyo..bakalım nolcak..

başak da öyle diyodu tezt yap demıstık yok olacam karnım agryoo dıye dıye sonunda yapmıs ve hamıss yanı adet olacam dıye dusunme ıkının belırtısı aynıymıs

ben oğluma hamileymişim haberim yok her an adet olacak gibi wc ye git belim ağrıyor karnım sancılanıyo bişe yok :27:
meğersem göbüş doluymuş:27::27:

kızlar çok alakasız olack belki ama sizlere bi şey sormak istyrm daha önce kimsede böyle bi şikayet duymadım anlayan varsa içinizde yardımcı olablr mi banaa :( göğüs ucum şiş ve yani nasıl desemki sıvı bi kese varmış gibi ve morarıyo hep böyle dokununca iniyo tabi ama uzun süredir böyle korkutuyo beni :/ çoğu konuya yazmama ragmen cevpa yok :( sitede yeniym ve nasıl konu açıcgmıda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuzzz bana :/

Back
X