fırt fırt gezz git de
![]()
evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırt fırt gezz git de
![]()
şeytan dürtüyo geçmişi oku diye ama cesaret edemiyorum![]()
uyma şeytanabak bende gidicem diyom gidemiyom
![]()
uyma şeytanabak bende gidicem diyom gidemiyom
![]()
evetama biz hala gıdecegımız yerı bılmıyoz
![]()
bencede uymiyim bikerede bilmiyim ne olduğunu
benden bahsettiniz mi benim dedikodumu ettiniz mi ona bakcaktım![]()
aboo ayarlasaydınız yaaa
olmadı börülceyle köye gidersin![]()
oku ne war bir yerinmi eksilir
sende gitme yeter herüfü şimarttığın![]()
çok iyiyimdir
bugün öldüm öldüm dirildim adet olcam diye.
kemerde bi otel begendık net aradık yer ayırdık havale yapacaktım benım kuzen orda ona sordum bırını aradı sakın gıtmesınler kotu dedıler kocısde bıraktı yya bıde dok gıtmeden ayarlamak ıstemedık ne olu ne olmaz suan ya amasra ya dıdım beklemedyızzz
amasraya gıdersekk nazo ıle beraber yüzerikk![]()
çok iyiyimdir
bugün öldüm öldüm dirildim adet olcam diye.
kemerde bi otel begendık net aradık yer ayırdık havale yapacaktım benım kuzen orda ona sordum bırını aradı sakın gıtmesınler kotu dedıler kocısde bıraktı yya bıde dok gıtmeden ayarlamak ıstemedık ne olu ne olmaz suan ya amasra ya dıdım beklemedyızzz
amasraya gıdersekk nazo ıle beraber yüzerikk![]()
başak da öyle diyodu tezt yap demıstık yok olacam karnım agryoo dıye dıye sonunda yapmıs ve hamıss yanı adet olacam dıye dusunme ıkının belırtısı aynıymıs
he bide o mesajına yorum yaptım karı kafayı yidi diyeee![]()
bugün belimde bacaklarımda ağrı vardı.akıntımda başladı..çok üzüldüm..ama ağrılarım geçti akıntı devam..ara ara kasıklarımda batma oluyo..bakalım nolcak..
orda deniz yok![]()
![]()
yedim valla yedim :/ ben salı günü doktora gidene kadaR BAşınızın etini yicem idare edin
napim çok takıyorum benimde böyle bi yapım var işte
inşllah
olsun ağaca çıkarsın sende
![]()