yok canım güneş gözlükleri var pembe beyaz gömlek arkamdada deniz var saçlarım açık toplucanım kapalımısın trununcu renkmi var eşarp kafanda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım güneş gözlükleri var pembe beyaz gömlek arkamdada deniz var saçlarım açık toplucanım kapalımısın trununcu renkmi var eşarp kafanda![]()
kız şurda diyette olan var demi gıcıklıgımamı yapıyon hesana yasaklıyorum öyle kötü şeyleri yazmayın banada günah yavrularım ya açım aç kilo vericem diye anam aglıyo burda ama biraz destek lütfen
![]()
sen ne diyeti yapıyon benimde 3 kilo vermem lazım dr aldığın kiloları ver dedi ama 1 haftadır tık yokkız şurda diyette olan var demi gıcıklıgımamı yapıyon hesana yasaklıyorum öyle kötü şeyleri yazmayın banada günah yavrularım ya açım aç kilo vericem diye anam aglıyo burda ama biraz destek lütfen
![]()
kız şurda diyette olan var demi gıcıklıgımamı yapıyon hesana yasaklıyorum öyle kötü şeyleri yazmayın banada günah yavrularım ya açım aç kilo vericem diye anam aglıyo burda ama biraz destek lütfen
![]()
Bak ya bi gün gelmedik herkes resmini koymuş bi ben görmedim insan önceden haber veririr yarın resim koycam falan diye küscem size şimdi gerçi ben olsaydımda göremezdim çünkü biz arkadaş değiliz. Bende siz yokken koycam resmimi
ben de hiç karışmayan börülceyim sadeyim sossuzsumbende börülceyimm
ama zararsızımm hiiiç karışmam gelinimee o abime yeğenime iyi bakıyo,selamını esirgemez yüzüme güler daha ne diyim ne istiyimm
ayy sağolll
evet sen dün bayağı burdaydınnnn
hiç çıkmadın dolayısıyla normaldir suyunun çıkması
dedektif gibi karı vallahihoşgeldn cnm sanada hayırlıcumalar
korkma korkmaben ziyaretçi delüğünden bakarken bi baktım sessanın resmini koyduğuna dair konşmalar varhemen çevrimiçi olup baktım hemen geri çıktım.
öyle mi oldu ki:44: olsun yine de güzel bacaklarevet annem t,ilotla geziyodum da hiç bacakllarım güzel demedim. tilotla gezdiğim için senin aklında bacaklarım kalmş![]()
doğru canımbence sevin en azından evde olacak
iftardan sonra bişeyler yaparsınız..
günah demedim ben canım
sadece koyulmazmışş,ama tam detaylı bilmiyorum,bi kitapta okumuştum dağ dere tepe toprak ağaç gibi dünyaya ait maddelerin ismi koyulmazmışş,
yinede bi bilene danışmak lazımm
ayrıca herkesin kendi tercihi,kimseye bişey denemezz
isteyen istediğini koyabilir paşa uyarınca bende böle bişey duyduğumu yazmak istedim sadce
ne güzel çok şanslısın canım..evet canım burası küçük yer her yer birbirine yakın işten çıkıp denize gitmek on dakika ben zaten kordonda oturuyorum yemekten sonra deniz kenerında yürüyüş yapmak iki dakika büyük şehirlere göre biraz daha keyifli
kız ben hamiş olim size ay ay yayın yapcam burdan ne karnı herbiyerimi koyarım
ayy iyice umutlandı tabii o kadar tedaviden iğneden ilaçtan sonra
kuaför napcak sana hoplatmıycak ya![]()
canım ben sana demedim o kendini biliyoay gülüm çok pardon oruçluluğuma ver kız gerçi kendim için bile yapmadım kociş için yaptım ben ete yememki vejeteryenım
canım ben 3 bebegimi kaybettim biliyosun doktor kilo vermen lazım dedi ugraşıyoruz iştesen ne diyeti yapıyon benimde 3 kilo vermem lazım dr aldığın kiloları ver dedi ama 1 haftadır tık yok
kızzz ndanmı face sureklı tarıf paylasıyon haa senın bıde resımlı canımız cekıyo allah allahbıde dıyette guya
canım daha tanışmadık bile biz senle:26::26::26:
ben 1 aydan uzun süre ara verdim yoktum buralarda.. O arada gelmişsin sanırım..
O yüzden kankilerine kızarmısın bilmem:26: ama bana kızmaaa
ben de hiç karışmayan börülceyim sadeyim sossuzsumFikrimi sorsa bile senin evin canım sen seç derim
dedektif gibi karı vallahi
öyle mi oldu ki:44: Olsun yine de güzel bacaklar![]()
En güzeli de göbişşşşş
doğru canımBir de önemli olan evladının içi, huyu iyi olsun..
Sen iyi, hayırlı yetiştir di mi en büyük sevap bu bence..
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler
ne güzel çok şanslısın canım..kıymetini bilin şehrinizin
ben deeeeeeee
![]()
sen banamı yalancı didinn
cıks cıks
bak tersim pistir söliyimm
çok iyi yapmışsınız canım.. büyük şehir insanı mahvediyor..canım ben de buralı değilim 4 yıl oldu istanbuldan taşındık buraya yorulduk orda artık bu lüksleri yaşayalım diye seçtik burayı zaten
canım ben sana demedim o kendini biliyo
canım ben 3 bebegimi kaybettim biliyosun doktor kilo vermen lazım dedi ugraşıyoruz işte75 düşünce bebege vesile olucem işşallah işşallah o annelik duygusunu bu sefer 40 hafta yaşıcam
kız ben onları eşim için aldım erindim yazmak aklıma gelmedi revanı yaptım sayfamdakinden anam ne ka güzel oldu olan borcamıma oldu nazar deydi galiba çatladı 11 senelik emektarım beni bırakıp gittişak abir yanada çok özledim patates kızarmasını ve yemegini şeker oldugundan yiyemiyorum patatesi ben ya
ben namazı kılıyı geliyom
bu arada geldinde yapmadımmı kız aşk olsun![]()
yakında ben mi gelmiyom![]()
sen gel ban ben sana bir sofra donatırım geçen kaynanamların sofrayı görünce yutkundugu gibigel yavrum geldinde yapmadımmı ben sen tatşle ban agel tatili beleşe getir
![]()
deniz var mı sizin orda
varsa gelırım:101::101::101::101::101::101:
nereyi istersin haliç var kemer var florya var büyük küçük çekmece var varda var gel![]()
eroşum bir arkadaşıma da olmuştu ilaçlardan sonradan döküldü ama sen yine bir tel aç sor doktorunadiyodum ben sana inanmıyodunnn
ancak olur sana benimkiler...
off kızlar ya bu hormon ilçları yüzünden kıllarım mutasyona uğradı yaaaaaaa
kollarımdakiler filan uzadı karardıı ..
iğrençç
napıcam dökülürmü acep???
alsaaaammm bi daha hep almak gerekirr
başak korktum zaten..:18::18::18: iltifat ettim bağırdı banasessa resmini görmedinmi eroşun valla totosuyla devirir seniiii:18::18::18:
neyse bakalım görcez kankacım şu mübarek günlerde inşallah boşa çıkmaz
ton balığı da mı sevmiyosun başakcım bari onu yesen hiç yoktan iyidiraramıda bi kem göz var o zmaan
balıkı sevmiyomofffff
annenle babana maaşlahh bööle bi aileden gelince insan onlara benziyo dimi
eşinde uyuyormu sana
annem sende kocaman yer kaplıyon yaa iki tane leyla sığar oraya
accık sıkışıver
kızmadın dimiolmadı ben senin kucağına otururum
ay şimdi çıddırıcammmmmm
erenay sen de miiiii
bak sevinç bi yanlış anlaman yüzünden ortalık karıştı
tamam o zaman sen çirkinim dediğinde sana bi daha yalancı demeyim doğru söylüyosun diyeyimmmm...
yalancısın işteeeee![]()
Baligi hec sewmwm ama yidim oglum icin en az haftada birsevinç saan bhamileyken balk yedinmi diye sordummmmmmm
küsmüsün anlamadımki:117:
Insallah hamissindir cnmhayırlı cumalarr,,,
nasılsınız hatunlarr
ben hastayım galiba,ateşim var azıcıkk:2:
çok sıcakımm çook
Ben sana didim 7 kilo ama inkar ettinevet annem t,ilotla geziyodum da hiç bacakllarım güzel demedim. tilotla gezdiğim için senin aklında bacaklarım kalmş
eroşşşşşşşşş tilot demişkenn annem bana bi kaç tilot yolla bunlara sığmıyom artık![]()
aksama kadar kolumu kaldiramadim cnm kanepede yattim nazar ettiler banahayret sevınc nerde![]()
bende hic kendime gelemedim..oyuna daldım yabugun acıktım sıkıldım
![]()
benim bi iş görüşmem var (telden ) bi yarım saat sonra gelicem yine online görünücem ama burda değilim kızlar![]()