Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım mama kıvamına gelene kadar kaynatıcen çok hafif bir tatlı degilmi:34::34:
:17::17:malesef canım ya günahmesle ecrin anlamı allahın hediyesi dediler ama öyle degil eziyet rüşvet anlamındaymış:18::18::18:başka koy bebem isimleri zümran koy mesela internetten bak anlamı çok güzel teyzemin kzı koydu:17::17:

dünden arpaşehriyeli nohutlu yogurtlu soguk çorba vardı bugün yanına kırmızı biber dolması ve annem kıtan taze fasülyeyi kurutmuştu onun yemegini yarmalı yaptım yanına salata karpuz var ve 2.5 dilim revanı var:52::52:

tatlı harika oldu canım bayıldık
:13: ben zaten hafif tatlılara bayılırım.. şekerini koymayı unuttum diye panik halinde son dakikada 12 tatlı kaşığı attım ama tam kıvamında oldu herşeyi.. üzerini de muz ve cevizle süsledim.. azıcık da içine sokuşturdum bunları:1:
üstüne çikolata sosu bana fazla geldi.. eşiminkine kalp şeklinde döktüm:16:
kendiminkine 1damla döktüm:39:
hem çok kolay hem hafif hem de lezzetliymiş çok sağol:38:

ayyyy son yıllarda bir sürü de ecrin oldu her 3 kızdan birinin adını ecrin koydular:53::53:
aman sağlıklı olsunlar huyları güzel olsun:16:

ay bunların da tarifini ver senin elin lezzetli galiba kız.. :124::124::124:
ben de yapınca çok güzel yaparım ama akıldan bilmem hiçbişeyi hep tariflerden yaparım.
:56:
ne yapayım anam agladı anca gelebildim :32::32::32::32:

canım sana yaptıgım işleri yazıyım dinle bak
1-elektirik süpürgesini temizledim torbasını taktım evi süpürdüm
2-evi sildim
3-toz aldım bütüm mobilyalarımın
4-nevresim takımlarımı degiştridim
5-tuvaletleri yıkadum banyoyu sildim
6-bulaşıkları makimaya dizdim temizleri yerleştirdim
7-buzdolabını sildim kahvaltılıklarımı taze kaselere koydum
8-yemkelerimi yaptım
9-karbuzumu kestim tatlımın tabagını yerleştirdim gene çıktımı sana bulaşık hop makinaya
akşam menüsündede arpa şereiyeli nohutlu yogurt çorbası soguk ..kırmızı biber dolması.. annem kıştan taze yeişl fasülyeyi kurutmuştu onu yarmalı yemegini yaptım ..2.5 dilim revanim var eşimin tatlısı bende yemekelrin yanına muhtemelen salata yaparım daha pazara gidemedim market işini gördüm amabugün anam agladı namazımı kıldım makinada beyazlılarım var çıksada assam benim kociş gelicekte pazara gidicez daha ay ben çok seviyorum pazarı yaa:52::52::52::52:
eh maşşallah.. bu sıcakta ve bikaç saatte :53:
motor kaç beygir
:1::1::1:

kızlar ben bugün iş yoğunluğu çoktu bilg. da + telefonlarda... :102:
sayfa açıktı ama yetişemedim size geriden takip ediyom
:126:

:110: sana satasacak halim yok iftardan sonra insallahh :1:
bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
:56: :110: :63:

ewwwwweeeeeeeeeeet bendeeeeee
şaka kuzum şaka
ööle bi takılıyım didimm:1:
hııııı bide çirkin dedii:30:banaaaaaaaaa

off sessa başak bana diyo ama sen bi çamı tutarken öbürlerini deviriyosun be annem
totoya bakmıyooo,sakarlığa bakıyo çam devirmekkkkkkk
ayrıca korkma seni devirmem
kızım öyle olsa yalancı demem heralde:20: sen öyle dediğine göre yalancısın çünkü çok güzelsinnnn:19::19:
ay bunu anlamak bu kadar zor mu sevinççççççççççççççççççç yetişşşşşşşşş:24::24::24:

kızlar bu günkü menümü yazayımm
----su
-----sahurdan kalma 2 dilim börek
------şeftali hoşafııı
:1:
en kalabalık menü bende :1:
bari bi peynir zeytin çıkart yumurta kaynat adam ölcek açlıktan.. :57:2 dilim börekle nasıl doycaksın:44:

biz yemek olmayınca hemen kahvaltı ederiz süper olur..
çok severiz akşamları kahvaltı yapmasını

maşallah canım valla sevinçle sen çok hamaratsın bende topiğin en tembeli
ben de varım ben de varımm:124::124::124::124:
yapınca çok cabuk yaparım ama yerimden kalkana kadar:31:

kız şurda diyette olan var demi gıcıklıgımamı yapıyon he:57::57::57::57:sana yasaklıyorum öyle kötü şeyleri yazmayın banada günah yavrularım ya açım aç kilo vericem diye anam aglıyo burda ama biraz destek lütfen:kkk::kkk:
ayyyy :30:ben de yazdım ama sana tarifinin sonucunu bilgi vermek anlamında şey ettim:26:

bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
anammmm sevinç gelmiş.. sesimi duydun muuuuu:53:

menü gayet iyi... hergün döktürüyon zaten şımartma kocanı arasıra makarna yesin kıymet bilsin:1:
sevinç şimdi okudum yazdıklarını kıyamam hem açsın hem hasta olmuşsun.. dün seni gene köle gibi çalıştırdılar:19::19:
iftardan sonra uğraşabilirsin benle izin veriyorum:38:
ben olmayacam gerçi ama yarın okurum:51::51:

:13: ben zaten hafif tatlılara bayılırım.. şekerini koymayı unuttum diye panik halinde son dakikada 12 tatlı kaşığı attım ama tam kıvamında oldu herşeyi.. üzerini de muz ve cevizle süsledim.. azıcık da içine sokuşturdum bunları:1:

ayyyy son yıllarda bir sürü de ecrin oldu her 3 kızdan birinin adını ecrin koydular:53::53:

ben de yapınca çok güzel yaparım ama akıldan bilmem hiçbişeyi hep tariflerden yaparım.

motor kaç beygir
canım revanide yaptım oda güzel oldu istersen tarifini veriyim hemencik şimdi veriyorum tarifi yakala

akşama tatlım hazır revani : 3 yumurta,1 su bardağı şeker,1 su bardağı yoğurt,1su bardağı irmik,1su bardağı un,1 çay bardağı sıvıyağ,1 pk vanilya,1pk kabartma tozu
şerbet:3 su bardağı şeker,3 su bardağı su yarım dlim limon
yapılışı:önce şer
beti ocağa koyup soğumaya bırakalım,3 yumurta ve şekeri çırpalım sonra diğer malzemeleri ilave edip karıştıralım yağlanmış tepsiye döküp 170 derecelik fırında pişirelim,çıkınca dilimleyip soğuk şerbeti dökelim afiyet olsun tavsiye ederim :56::56::56:

bizde bugun
corba
spagetti makarna
salata
ayran var
bide tatli buyirun
kalkip soframi kurayim
:56::56::56::56:ay makarnamı :56::56:kız sevinç karısı çizzelgeme bakmadın aşk olsun :59::59::59:
ben de varım ben de varımm:124::124::124::124:
yapınca çok cabuk yaparım ama yerimden kalkana kadar:31:

ayyyy :30:ben de yazdım ama sana tarifinin sonucunu bilgi vermek anlamında şey ettim:26:

yok canım ya onu belinaya takılmak maksadıyla yazdıydım :1::1::1:sizlerdede güzel pratık tarifler olursada bende yaparım yalnım sütlü irmik tatlısında irmigi çıkar canım 12 kaşık şeker koy irmigin yerine 1 bardak un koy oluyo sana tavuk gögsü:34::34::34:

Pasaaaaa gozunaydin tatlim 80 e dusmussunnn gordum kizzzz top atilacak burda iiftardan sonra gorusuruk
:54:

canım revanide yaptım oda güzel oldu istersen tarifini veriyim hemencik şimdi veriyorum tarifi yakala

akşama tatlım hazır revani : 3 yumurta,1 su bardağı şeker,1 su bardağı yoğurt,1su bardağı irmik,1su bardağı un,1 çay bardağı sıvıyağ,1 pk vanilya,1pk kabartma tozu
şerbet:3 su bardağı şeker,3 su bardağı su yarım dlim limon
yapılışı:önce şer
beti ocağa koyup soğumaya bırakalım,3 yumurta ve şekeri çırpalım sonra diğer malzemeleri ilave edip karıştıralım yağlanmış tepsiye döküp 170 derecelik fırında pişirelim,çıkınca dilimleyip soğuk şerbeti dökelim afiyet olsun tavsiye ederim :56::56::56:

:56::56::56::56:ay makarnamı :56::56:kız sevinç karısı çizzelgeme bakmadın aşk olsun :59::59::59:

yok canım ya onu belinaya takılmak maksadıyla yazdıydım :1::1::1:sizlerdede güzel pratık tarifler olursada bende yaparım yalnım sütlü irmik tatlısında irmigi çıkar canım 12 kaşık şeker koy irmigin yerine 1 bardak un koy oluyo sana tavuk gögsü:34::34::34:

ayyy ben orda anlattığın soğuk çorbayla kırmık fasulye mi ne bişey dedin kurutulan fasulye..:53:
bir de kırmızı biber dolması onları sordum canım..:26:tatlı dün çok yedim canım tuzlu şeyler çekiyor :1:
sen kesin antep maraş o taraflardansın onların yemeklerine bayılıyorum ben:56:
revani ve tavuk göğsünü yapıyorum ama yine de çok sağol seninkileri denerim bi ara :16:

Pasaaaaa gozunaydin tatlim 80 e dusmussunnn gordum kizzzz top atilacak burda iiftardan sonra gorusuruk
:54:

ana buraya yolla topu:1::1:bu arada eşime sinir olmaya başladım he işi geç biticekmiş gene yattı bizim pazar :47::47:okadarda dedim erken gel diye işi olsa bırakıp geliyo ben bu adamı dövmüyümde ne yapayım söyleyin bana:47::47::47:benim yemeklerim hazır bir siniye koyucem okadar yerde yemesi güzel oluyo masya alışkın degilim ya rahatsız oluyorumda:17::17::17:

ana buraya yolla topu:1::1:bu arada eşime sinir olmaya başladım he işi geç biticekmiş gene yattı bizim pazar :47::47:okadarda dedim erken gel diye işi olsa bırakıp geliyo ben bu adamı dövmüyümde ne yapayım söyleyin bana:47::47::47:benim yemeklerim hazır bir siniye koyucem okadar yerde yemesi güzel oluyo masya alışkın degilim ya rahatsız oluyorumda:17::17::17:
canım dizlerine dikkat et..
ben de yabancı yoksa masada bacaklarımı toplayıp oturuyorum yerde oturur gibi..
bilg. başında da öyle hep bacaklar ağzımda..
ama dizlere çok zararlıymış benim şimdiden ağrılar çatırtılar başladı.

az önce sana da top patlıcak dedin ya afiyet olsun allah kabul etsin yazmıştım çıkmamış o yazı:53:

:7:
hadi kızlar öptüm sizi eşim gelmek üzere hayırlı iftarlar herkese
:10::10:

Anaaaa pazara gitmedende olmuyoooo
az önce sana da top patlıcak dedin ya afiyet olsun allah kabul etsin yazmıştım çıkmamış o yazı:53:

:7:
hadi kızlar öptüm sizi eşim gelmek üzere hayırlı iftarlar herkese
:10::10:

Saol hayatim sanada hayirli iftarlar :29:

ayyy ben orda anlattığın soğuk çorbayla kırmık fasulye mi ne bişey dedin kurutulan fasulye..:53:
bir de kırmızı biber dolması onları sordum canım..:26:tatlı dün çok yedim canım tuzlu şeyler çekiyor :1:
sen kesin antep maraş o taraflardansın onların yemeklerine bayılıyorum ben:56:
revani ve tavuk göğsünü yapıyorum ama yine de çok sağol seninkileri denerim bi ara :16:

canım soguk çorbayı arpa şehriyeyi haşlıyosun içine nohut koyuyosun bir avuç oda haşlama oluyo koyu bir yogurt kıvamı yapıyosun üstünede nane yakıyosun biraz tuz
fasülyede kurutulmuştu haşladık annemburdayken aynı sogan dogruyosun içine salça kavuruyosun üstüne fasülyeyi koyuyosun onu kavuruyosun içine biraz yarma katıyosun az su pişiriyosun

biberde normal biber harcı koyuyosun yapıyosun canım :48::48::48:

Pasaa tatli yiom gelsene:56:
hepiniz gelin :110: simdi kusersiniz :110:
cayda hazir kiz pasa karisi halvetten halvete kosarken iyi kalori yakmissin :60:

motor kaç beygir
bilmem sence kaç beygir:1::1::1::1:elim agrıdr ama temiz iş yaparım le yalap şap yapanlarıda sevmem :19::19:

bilmem sence kaç beygir:1::1::1::1:elim agrıdr ama temiz iş yaparım le yalap şap yapanlarıda sevmem :19::19:

Kizz dun orda beygir gibi ben calismisim annem tum gun kendime gelemedim bugun
sabah evi sildim lavabolari yikadim aksam yemeeni zor yaptim valla kolum kalkmadi
sonra kendime kizdim cokmu makbule geciyorda kendini paraladin diye :19::19:

Back
X