Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar mukabeleye yetişmem gerek hergün geç kalıyorum:25:

sohbete sonra devam edelim:54:

yaydın totoyu yani:21::21:tembellikte insan vasfı annem olmadan olmaz yapmak lazım arada:6:

sağol canım fikrin için , ben uzun yıllar kullanmak istemediğim için karyola istemiyorum

araştırmalarım sürüyor bakalım ne olcak:6:

yaydım ewet arada da kalkıp ufak tefek şeyler yapıyorum ama yinede duramıyorum,pike takımımı yıkamıştım şimdi onu serdim geldim...

bende yaydım tembellik yapıyorum..başakçım ben tecrübe sahibi değilim ama parmaklı karyolalar var ya onlar çok güzel hemde çok amaçlı yan tarafında alt değiştirme yeri,alt tarafta çekmeceler,ve kendinden raylı olduğu için sallayabiliyorsunda istemezsende sabitliyosun sallanmıyor..hemde uzun yıllar kullanabilyosun..

bende eşim evdeyken asla iş yapamam..senin günlük temizlikmiş kalk yapsana daha niye oturuyosunn:37:

kalkıcam daaaa tembellik, muhabbet coşkusu, telefon yoğunluğu, "amaaaaannn yaparım nasılsa 1-2 saatlik iş" rahatlığı.... daha sayayım mı:1::1::1:
tembel insan kadar bahane üretme yeteneğine sahip başka biri yoktur:9::9::9::9::9:

kalkıcam daaaa tembellik, muhabbet coşkusu, telefon yoğunluğu, "amaaaaannn yaparım nasılsa 1-2 saatlik iş" rahatlığı.... daha sayayım mı:1::1::1:
tembel insan kadar bahane üretme yeteneğine sahip başka biri yoktur:9::9::9::9::9:

ewet aynene öyle tembeleiş buyur sana bahane üretsin..iyi o zaman yay totoyu biraz daha..sen ewde ne iş yapıyodun kuzum yazdıysanda ben görmemişimdir..

yaydım ewet arada da kalkıp ufak tefek şeyler yapıyorum ama yinede duramıyorum,pike takımımı yıkamıştım şimdi onu serdim geldim...

ay beydağlı ben de mi senin taktikle yapsam işleri acaba bi gidip gidip gelsem hiç öyle denemedim..
ben başladım mı harran gürren bitirip oturuyorum:8:
gidip şimdi bi evi toplayıp geleyim bakalım nolcak:26:
gelmezsem bilinki kendimi tutamayıp süpürmeye silmeye de girişmişimdir:9:

ewet aynene öyle tembeleiş buyur sana bahane üretsin..iyi o zaman yay totoyu biraz daha..sen ewde ne iş yapıyodun kuzum yazdıysanda ben görmemişimdir..

grafikerim canım kendi iş yerimiz var.. işleri yapıp basması için kocişe(patron) yolladığım için patron kızmıyor evde oturmama :9::9:

ay beydağlı ben de mi senin taktikle yapsam işleri acaba bi gidip gidip gelsem hiç öyle denemedim..
ben başladım mı harran gürren bitirip oturuyorum:8:
gidip şimdi bi evi toplayıp geleyim bakalım nolcak:26:
gelmezsem bilinki kendimi tutamayıp süpürmeye silmeye de girişmişimdir:9:

eğer temizlik günümse öyle gidip gidip gelmem yaptığım işten bişey anlamam..ama bulşık,çamaşır serme vs..varsa onlarda gidip gelirim:9:

herkese günaydın umarım güzel bir gün olur
sanada günaydın canım hoşgeldin..
grafikerim canım kendi iş yerimiz var.. işleri yapıp basması için kocişe(patron) yolladığım için patron kızmıyor evde oturmama :9::9:

ohhh ne güzel patronun varmış kız,ne güzel aynı işi yapıyosunuz çoğu karı kocalar aynı işyerinde olmaktan hoşlanmıyolar..

herkese günaydın umarım güzel bir gün olur
sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakma:16:
nasılsın biz senle tanışmadık ama gördüm geçmişten hikayeni..
mutlu sonla biten bir aşk:16:

sonra konuşuruz canım ben kalkıp işlerimi halledeyim..

başak beydağlı rabia hepinizi öptüm ben motorumu takayım:10::10:

sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakma:16:
nasılsın biz senle tanışmadık ama gördüm geçmişten hikayeni..
mutlu sonla biten bir aşk:16:

sonra konuşuruz canım ben kalkıp işlerimi halledeyim..

başak beydağlı rabia hepinizi öptüm ben motorumu takayım:10::10:
:54::54::54::54:
ay bu da sevinç2 :53::53::53::53::53:
çıldırttım kızı sonunda zavallı annem neler çekti işte böyle yıllarca benden:51:

tamam kızma kaçtımmmmmmm... sonra gelir rapor veririm :1::1::1:
:10::10::10::10::10::10::10::10:

sevinç benim hemşom ondandır:16::16:anaaa annenide böyle delirttin he :27:aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına:37:

ben hastayım tutamıom şimdilik...bitince nasıl tutucam bilmiom bayağ bi ara verdim..bide yanıo memleket...
geçmiş olsun cnaımmm çok zor oluo bigün tutmayıp birden tutunca zorlanıo insan allah kolaylık verio sanada versin canım

Komsum caya cagirdi cay kahve derken vakit gecmis

Okurum hauatim hic merak etme Allah sifasini versin
allah razı olsun cnaımmmmm ne muradın varsa versinnn cnaım arkadaşımmmm benimm

sevınc kankan gene facede ama burda gorunmuyo :53::53::53:
kız blendırrr çık aradan gelirsem saçını yolarım bakkkkk facede ben geziom sen gezmiosun ölemi nasıl görüon ozaman

cakmapoll nerdesın kızzz

sevıns sevıcn gul olmaya gıttı

pasa kocanı yatıramdınmı:33:
daha

beydaglı sen nerdezın

hadıs veyse gezıyo :19:

kızlarrrrrr vılme eroşşş mood dumann sesıme gelın annem bak topık boşş kalmıışş:6::6::6:

neysem ben namaza gidiyommmm dua edecem geldımde burda olun diye :1::1::1::1:
işte ben hep öle girerim veysee faceye yenii isim anası belinaysu cnaım kocaman tebrik neyim koyuyom sana

:9::9::9::9::12::12: hee anam sorma kimseye güven yok :60:

:19::19::19::19::20::20: onun saçlarını yolacam az kaldı:4:
kız beloşun saçını yol aramıza giriooo :33::33::33:

canım duayı okudum Allah kabul etsin şifasını versin.:34:
canım çok saollll dualar bi şekilde geri döner tanımadın biri için ettin duaa sana er geç geri dönecek emin olll

karılar napıyonuz bakem:21::21::21::21:

:19::19: adam akıllı soğan kürü yapmıyorsunuz:20::20::20:
açında okuyun her defasında söylemekten bıktım:19::19::19:
kız atv de serap ezgünün prg izliodum hamişlikten tüp bebekten bahsetti baaya dinledimmm açın dicektimmm yetişemedim bel boyun ağrılarına geçtiler

:9::9::9: abboww karı duymasın çemkirir :99:
ne varsa sıfatında bide saklıyooo:110::27::27::27:
duymasın dio kendi neler dio öle deme kızz fiziği güselll senden güsel olmasın benden güsellll maşallah ama anlamadığım noktaa bacakalrını göstermeye utanmamış zilli karııı

karı dicek şimdi genemi dedikodumu yaptınız:27::27:
bide saçlarını kapamış :110: deli karı :27::27::30:
heheheh heyaaa neden utanıosaaa

topik kitlemek bana kaldı :25::25::25::25:

wc yıkadım tertemız olduu

cayın altını kapattım bardakları yıkadımm

yerlerı sıldım toz aldım bütün işleri gördümmm:6::6::6::6:

sabah miss gibi acarsınızzz :21::21::21::21:

artık öglenmı kalkarım aksam mı bılmem :1::1::1::1:
aferin sana bana çekmişsn hahahah ellerine sağlık bebemmm

benim kocada resimlerimi koyduğumu görse kıyameti koparır ama hatunları kıramıyorum

şurda kızkızayız ayol nolcak:21:ama saygı duyarım tabii

tabii canım benim eşte duymalı bebeğin ağladığını

sabahları gözleri kapalı işe gitmeli uykusuzluktan
,
,bitek bizmi çekicez kahrını:1::1::1:
hiç kırarmısın biiz o sansürü çek dios haylaaa sansürlü saçlı karı hadiiii başoş yüzünü göstersin diyenler göstermesin diyenler hangisi çok oy alırsa yapçeksin sözmüü

şişko diilim beennn kızlara sorabilirsinn onlar gördü beni facedee:21::21:iç karnım küçük o kadaaarrr... hadi görüşüüüzz öptüm seni...

kızz madem facen var nie eklemedin daaaa:52:

Back
X