Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakma:16:
nasılsın biz senle tanışmadık ama gördüm geçmişten hikayeni..
mutlu sonla biten bir aşk:16:

sonra konuşuruz canım ben kalkıp işlerimi halledeyim..

başak beydağlı rabia hepinizi öptüm ben motorumu takayım:10::10:

sana kolay gelsin canım ben işimi bitirip oturdum bugün dün hiç birşey yapmamıştım bugün hallettim çok şükür çamaşırlar bulaşıklar makinada ev silindi süpürüldü köşe bucak toz alındı ya aslında seviyoz iş yapmayı kanımızda var

kıslar size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli olanlar veya bu konuda fikir beyan edebilecek olanlar yardımcı olun:3::3:

bebeğin beşiği konusunda yavaş yavaş bi fikre sahib olmak istiyorum ki aceleye gelmesin diye

öncelikle kaynoşa aldırmaya çalışcam beşiğini. alacağınıda hiç sanmıyorum ya:25::25::25::25::25:

büyük karyola beşik istemiyorum, gözüm küçük beşiklerde.

şööle 2sene falan yatacağı beşikler düşünüyorum. daha sonrasında beşikten kurtulup çocuk odası alalım diyorum

yani bebek odası yapmayalım bi kaç sene için

(gözüm bu beşikte ama bu da süs beşiği gibi bişiEki Görüntüle 479716

zaten bunda bebek ne kadar yatabilirki belki 6 ay.)

sizce nasıl bi beşik tercih etmeliyim. büyük karyola istemiyorum:19:

basak bu besık cok guzel sepet bızd ekocısle begendık bundan sıtıyoruz odamıza ayrı odasına kargola arzına buyuk yatak seklınde alcaz odasını

tabı becerırde hamıs kalırsam :1::1::1::1::1::1::1:

ay evet sorma ben çok korkuyorum onlardan zaten:18:
bak o topiği de açmam bikaç kişinin özel mesaj atmasıyla oldu..
sen de çok güzel taktikler var, böyle bir topik aç anlat insanlara örnek ol dediler:9:
bir de burda bir arkadaşım biliyor yazdığımı beni yıllardır tanıyor, o da aynı şeyi söyledi...

ben de saf saf açtım ama sonra oralarda yazan kişilerin çoğunun çok acımasız olduğunu farkettim..
kimse bana birşey demedi ama birbirlerine çok ters davranıyorlar:53::53::53:
hele bazıları sırf arıza çıkartmak için girip yazıyor sanki:1:

o yüzden ben de yazmayı bıraktım oraya korktum benim de başıma gelir diye:17:
halbuki ilk maksadım eğlenceydi eğlenceli ilişki taktikleriydi:31:
aman dedim yarın öbürgün biri çıkar ters birşey söyler, ben de cvp veririm, gereksiz yere gerilirim boşver dedim bıraktım
:9:
bende böyle bir talihsizlik yaşadımmmm malesefff :50::50::50::50::50::50::50::50:

bak nasıl da biliyorum elinden geldiğini o mobilyanı folyoyla kaplamandan anlamıştım:1:

en güzelini yaparsın canım..
elinden geliyorsa eğer, paran varsa bile ilk başta kendin bişeyler yapmak boyamak süslemek yoktan yaratmak daha zevkli bence:16:
burda büyük bir mobilya sahibi bana bebek odası takımı sözü verdi doğur yeterki dedi:1::1:
ama ciddiye almadım hem ne dicem adama doğurdum hadi getir mobilyamı mı diyecem:53:

kız mobilyamı kapladığımda sen burdamıydı resmini koymuştu:53::53:

o zamanlar sen bizle takılmıyodun sankim:44:

haklısın emek harcamak başka bi güzel bende çok severim süs püsle uğraşmayı

çevreden de "aa başak bunu sen mi yaptıııınnn:110:" diye ifadeler görmek hoş oluyo:1::1:

cidden sözmü verdi o mobilyacı yoksa lafın gelişimi sööledi acaba

güzel söz ama :34:

bence doğurmadan önce mobilya bakmaya gidersin oraya adamın sözü aklına gelir:9:

valla canım bugünde ben kaynanama gidiyorum ondada ne var bilmiyorum yoksa benim canım çiğ köfte dövme yoğurtlaması lahmacun istiyordu ve yanınada areşte közlenmiş patlıcan salatası

canın cıg kofte ıle lahmecunu aynı andamı sıtıyo kız :1::1::1::1::1:

benımde aklımada balık ve salata var da kocıs aramadı onu beklıyrum yoksa bır B planım yok sevınc bana bı akıl ver kız :44::44:

canım bende feus takılıyom ama kk acık

sen sadece feys takılkıyosun buraya gelmıyosun

sevıncle onu diyoruz biz :19::19::19::19::19:

canın cıg kofte ıle lahmecunu aynı andamı sıtıyo kız :1::1::1::1::1:

benımde aklımada balık ve salata var da kocıs aramadı onu beklıyrum yoksa bır B planım yok sevınc bana bı akıl ver kız :44::44:

kız valla oruç olunca daha nelerde istiyorda ne bileyim arada böyle burnuma çiğ kçfte kokusu arad lahmacun geliyor

geçmiş olsun cnaımmm çok zor oluo bigün tutmayıp birden tutunca zorlanıo insan allah kolaylık verio sanada versin canım

hiç kırarmısın biiz o sansürü çek dios haylaaa sansürlü saçlı karı hadiiii başoş yüzünü göstersin diyenler göstermesin diyenler hangisi çok oy alırsa yapçeksin sözmüü

kızz madem facen var nie eklemedin daaaa:52:

:96: tamam hadiş tamammmmm

basak bu besık cok guzel sepet bızd ekocısle begendık bundan sıtıyoruz odamıza ayrı odasına kargola arzına buyuk yatak seklınde alcaz odasını

tabı becerırde hamıs kalırsam :1::1::1::1::1::1::1:

ayy ama çok güzel belinay yaaaaaa:16::16::16:

benc de yatak odasına bundan bebeğin odasına ayrı bi beşik alınmalı biras büyüyünce odasına geçer

beceririsin merak etme:9:

ayy ama çok güzel belinay yaaaaaa:16::16::16:

benc de yatak odasına bundan bebeğin odasına ayrı bi beşik alınmalı biras büyüyünce odasına geçer

beceririsin merak etme:9:

sepet besık dıye gecıyo bızde bayıldık hatat bızım bırda bı avm varya oraya her gıttıgımızde bakıyoz cok guzel kucucuk alısana kadar yatak odasında

olur sonra odasını kurarsınız buyuk yataklar varya ama besık tarzında onla uzun zaman yatar heralde :44::44::44: ben oyle dusunuyom :1::1:

basak denedım i yapmıyo ayy sınır edıyo uzun bısı yazıyom bı bakıyom karısmıs son yazdıkalrım ortaya gecmıs :27::27::27::27::27::27::36:

Back
X