Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay hamiş olmassam ki düşük ihtimal hatta mucize ben de alacam canımMelek annem ses versene kiz hormon tahlillerini verip karisimimi alacam
![]()
Saol tatlim kiz bu tembel karilar pc basindan kalkipta cocukmu yaparlar basak karisi bile laptoop koynundayken bebegi yapmis Allah yuzune bakmis...evet bende geldim geçmişi de okudum
sevinç çok sevindim canım herşey normalmiş şimdi gelsin bebiş
seray maşallah canımyeğenin çok tatlı allah hepimize nasip etsin inşallah
belinay soğan kürünün üstüne incir kürünü de dene mutlaka kaldır totoyu da gelsin bebiş
tesekkür ederiiim hosbuldummm :)) kadinlar klubundekı arkadaslıklar cok guzeeel :)![]()
Hee neredeyse bir aksamda on sayfa ben yazdim![]()
evet bende geldim geçmişi de okudum
belinay soğan kürünün üstüne incir kürünü de dene mutlaka kaldır totoyu da gelsin bebiş
tesekkür ederiiim hosbuldummm :)) kadinlar klubundekı arkadaslıklar cok guzeeel :)![]()
kocis duymasin gobegi ile topici yikar walla
sessa karisi isi yarimmi birakip geldin![]()
Saol tatlim kiz bu tembel karilar pc basindan kalkipta cocukmu yaparlar basak karisi bile laptoop koynundayken bebegi yapmis Allah yuzune bakmis...evet bende geldim geçmişi de okudum
Hee neredeyse bir aksamda on sayfa ben yazdim![]()
evet bende geldim geçmişi de okudum
bu kadar olur tam işimi bitirdim kahvemi yaptım geldim yazmaya... kociş aradı şimdi işi bitmiş hazırlan bi çay içelim dışarda dedi
o bişeyler yemiş dışarda:44:
ben hazırlanıp çıkayım gece benden erken uyursa uğrarım :26:
Ne o ewde caymi bitti yoksa cay yapmayimi bilmiyonbu kadar olur tam işimi bitirdim kahvemi yaptım geldim yazmaya... kociş aradı şimdi işi bitmiş hazırlan bi çay içelim dışarda dedi
o bişeyler yemiş dışarda:44:
ben hazırlanıp çıkayım gece benden erken uyursa uğrarım :26:
gel ozman bıze 42 gun bana kaynat ıcırsoganı bı hatfa ıcersem eyıydı
![]()
gel ozman bıze 42 gun bana kaynat ıcırsoganı bı hatfa ıcersem eyıydı
![]()
iyim :18::18::18::18::18: kac yasındasın kac yıllık evlısın bebgın varmı yok u yoksa neden olmuyo karısın demı :18::18::18:
Gorusuruz hayatimBen çıkıyorum kızlar iyi geceleeeeerrrrrr![]()
Bunu yap biraz dinlen derim canimbu ay hamiş olmassam ki düşük ihtimal hatta mucize ben de alacam canım
bi de ben şimdi bu bitkisel kürlari kullanıyorum ya şim di benim çarpışma zamanı bu hafta kadını aradım bırakıyımmı diye yok iç dedi hamile olursam zararı olur diye düşündüm ama ben yinede ara vercem sence napim sevinç
ohhhh anam ohhhh ne kocalar var...benimki işten öğlen geldi geliş o geliş gidelim gezelim töbe yok..(( halbuki dese gel gidelim biyerlere ne kadar beklerim ama nerdeeeeeeeeeeee....uyuyo şimdi....
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceleeeeerrrrrr![]()
amin canım benimmm inşallahhhhhh.....en tatlısından hepimizin olsunn
evet cnmmm heleki bu güzel topikteki arkadaşlıklar bir başka güzelllll :119::119::119:
ınsallah benıde benımsersınız o zmn![]()
kız sen bi 21 gün iç 7 gün ara ver belki ikinciye gerek kalma ayrıca sen gel ben sene burda içiririm
yok ben adam gıbı karıyım :)) kısaca kendımı tanıtıyım o zmn 21 yasındayım anasınıfı ögretmenıyım 1 yıl 8 aylık evlıyım.. 1yıl 2 ay oldu bebıs ıstıyelı henuz yok ;( bende yumurtalık kıstı olusmustu kendılıgınden erıdı hormon testlerım falan hep yapıldı bı sorun yok esımde hareketlı sayısı azdı 2 gun önce doktora tekrar gıttık duzelmıs cok sukur bıde benım rahmıme yara dondurma tedavısı yapılacak suan hastayımsalı gunu falan gıdecem ınsallah hersey cok guzel olacak sen kac yasındasın sende bana kendını tanıt olar mı :)
![]()
Gorusuruz hayatim
Bunu yap biraz dinlen derim canim
Ahhh ahh bi menderes yapardim adanada olsamm
yok ben adam gıbı karıyım :)) kısaca kendımı tanıtıyım o zmn 21 yasındayım anasınıfı ögretmenıyım 1 yıl 8 aylık evlıyım.. 1yıl 2 ay oldu bebıs ıstıyelı henuz yok ;( bende yumurtalık kıstı olusmustu kendılıgınden erıdı hormon testlerım falan hep yapıldı bı sorun yok esımde hareketlı sayısı azdı 2 gun önce doktora tekrar gıttık duzelmıs cok sukur bıde benım rahmıme yara dondurma tedavısı yapılacak suan hastayımsalı gunu falan gıdecem ınsallah hersey cok guzel olacak sen kac yasındasın sende bana kendını tanıt olar mı :)
![]()
sen gel aöma yada ben geleyım oraları merak edıyorumsoganı bı ıceyımde
canım benım ilk sayfaya gırersen orda hepımızın tum bılgılerı var
hayırlsı olur inşallah bebısın en kısa zmanda gelırr