Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben dedim emir buyuk yerden deseydin:1::1:
belos pasa nerde kiz face geldimi kari benden sonra ugramamis:27:

abım olunca sozum gecmıyo :19::19: kocam bıtek abıme takılıyo dıye ses etmıyom sukur arkadasları ıle dısarı cıkmaz emın ellerde :1::1::1:

yok facede karsılasmadım nerdeyse bende merak ettım :44::44::44:

Super bir tatlii icli kofte gibi disi irmikten bisi icine fistik basiyolar en ustunun ozel bir sosu var :27:
sağol canımm ayrıntılı tarif için canım hiç çekmiyodu zati iyi geldi
:27::27: ayyyy ozurrr
hımmmmm ırmıge bayılırımm ya sızın oraların ne guzel tatlısı var ben nerden bulacam :59::84: barı solemeyınde canım cekmesın :19::19:

ya sabah dan berı leke arada gelıy camur gııbı sımdı pembe leke of bıracık bekleyımde duş alayım :51:

:27:canim o bitmez banada oyle oldu sen yarin orucu unut

çenegül gelmiş jherhal sayfaların jet hızıyla koşturmasından belli:110:

ziyaretçi delüğünden yazdklarını okudum

saat geç olduğundan ötürü tek tek cvp veremiyorum:63:

ben yatıyorum:19: çenegül:110:

hoş geldn:13:

kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm:3::3:

Eğlence olsun bize de:21::21::21:

Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????

BileNe hediye falan yok haa:45::45:masrafa sokmayın benii

ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm

bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
:74::74::74::74::74:

sessa : erkek, oyunu kullandı:24::24::24:

hadisko: hayırlısı olsun , dedi (not:hayırlısını bizde istiyoruz ama şurda eğlneiyos:57: bişi desen nolur)

bende sevdım ablacım ınsallah bebıslerımız bızı daha fazla uzmeden gelırrr cok mutlu oluruz :(
Insallah hayatimmmm
çenegül gelmiş jherhal sayfaların jet hızıyla koşturmasından belli:110:

ziyaretçi delüğünden yazdklarını okudum

saat geç olduğundan ötürü tek tek cvp veremiyorum:63:

ben yatıyorum:19: çenegül:110:

hoş geldn:13:

Hosbuldum :110: :29: :110: :63:

canım ümit vermek istemem ama ovulasyon testide gebelik testi gibi biz denemiştik burda bi hamile arkadaş yapmıştı çift çizgi cıkcakmı die ve çıkmıştı....umarım bebeğin seninledir....değilsede üzülme her yeni ay yeni umut...hayırlısı olsun hakkımızda....;)[/QUOTE]

Keşşşkeee... Benim ümitlenmek istemememin sebebi normalde hemen ikinci çizgi kopkoyu çıkardı ilkindende koyu yani yumurtlama günlerimde, şimdi ise 7-8 dk sonra aynı koyulukta iki çizgi çıktı. Gerçi adetim biter bitmez yaptığım zamanlarda hiç çizgi çıkmazdı. Ne demen bu neyapayım anlamadım.

sessa : erkek, oyunu kullandı:24::24::24:

hadisko: hayırlısı olsun , dedi (not:hayırlısını bizde istiyoruz ama şurda eğlneiyos:57: bişi desen nolur)
Himm bengiyle bir sohbet edeyim belirti ve istekleri sorayim ona gore yazacam
ben nıyet edeyımde leke olursa bozarım bosa orucum gıtmesın gelmese :27::27:

:105::105::105::105: biide zıyaretcı delıgınden bakıyomus karı ya :19::19:

Kari ajan :110:
ajan kari :63:

belinay cnm bugün çok fırtına varmş

kocanı yel mi aldı anlamadım:44::44:
:55:

canım ümit vermek istemem ama ovulasyon testide gebelik testi gibi biz denemiştik burda bi hamile arkadaş yapmıştı çift çizgi cıkcakmı die ve çıkmıştı....umarım bebeğin seninledir....değilsede üzülme her yeni ay yeni umut...hayırlısı olsun hakkımızda....;)

Keşşşkeee... Benim ümitlenmek istemememin sebebi normalde hemen ikinci çizgi kopkoyu çıkardı ilkindende koyu yani yumurtlama günlerimde, şimdi ise 7-8 dk sonra aynı koyulukta iki çizgi çıktı. Gerçi adetim biter bitmez yaptığım zamanlarda hiç çizgi çıkmazdı. Ne demen bu neyapayım anlamadım.[/QUOTE]

adetine üç gün kaldıgı için öyle düşündüm ben...adetinin geçmesini bekle...varsa zaten 1 gün bile geçtikten sonra idrarda çıkıo ama kesin sonuç kanda çıkar tabi...direk kanda baktır istersen...inşallah bebişin senledir...

Back
X