kız sen nasıl fenerlisin o ne biçim duaaaa
aaa biz yoldanmı çıktıkkiben buraya gelincemi böyle oldum acep..
tamam canım haber veririm....taze bittiiii
kız habersiz bırakma haaaaaaa
ayy bırak uzun sürsün kuzum
ben sevmiyom oldu bittiye getirmeyi
nerde bunun ön .evişmesi
waaooovvvv desene golü bol olacak...inşaallah bebişin tohumları bu gece tutar kuzum..
eş durumundan fenerliyim zati gıcık oldum o nedenle öle dua ettim...halada ısrarcıyım duamda
tamam canım haber veririm....
merak ettim oldu bittiye getirmeyenler ne kadar sürüo sizinkiler çabuk cvp yazın çıkcammm
ewet yaaa sesa ya bayılıyom benn
şimd, dusunu aldı uyuduezana dogru uyandıracam gıdıp pıdemı alacakk basak sen buranın pıdesını bılıyon demı p.. bası
ben mı benmı bennmııııııııııdaha yenı basladım carpısmaya daha baslayamadım bılem
yuh korunmayı bıraktığı aya kadar söölüyomu herkesetööbe estağfirulllahhhhhh
martan beri tık yok zaar
o da bize katılsın
şanslısın wallaa....iikide yok öle maç merakı....
bu triple zor bence....trip atıom bende şimdi....mutfakta oturuom....bakalım yinede yanaşırsa yok demem herşey bebiş için....
cnm alttan çıtçıtlı doğurma pijaması diye bişi yok,
,
telaştan ben uydurdum
eş durumundan fenerliyim zati gıcık oldum o nedenle öle dua ettim...halada ısrarcıyım duamda
tamam canım haber veririm....
merak ettim oldu bittiye getirmeyenler ne kadar sürüo sizinkiler çabuk cvp yazın çıkcammm
canım benim çimdim geldim saçlarımı da yaptım şimdi misafirliğe gideceğiz gitmeden geçmişe bakim dedim sonra birince zor oluyo.melek annem ses verrrr
başak senin sessa karısı nirdeeee
hmmmmm...15 dklık fark varmış
canım benim çimdim geldim saçlarımı da yaptım şimdi misafirliğe gideceğiz gitmeden geçmişe bakim dedim sonra birince zor oluyo.
bu arada ben bu gün bu ayki çarpışma sezonunu kapattım yumoş dönemi biti
pınarbasımı o
ewet senn
kız sanda bayılıyomhızına kurban olunan karı jet gibi çarpışıp ,çimip geliyo wallaa
deli yaa bende diyom yok öle bişii totosundan çıkaymıştıy didiydim
canım benim çimdim geldim saçlarımı da yaptım şimdi misafirliğe gideceğiz gitmeden geçmişe bakim dedim sonra birince zor oluyo.
kız süt içiyonmu anem sen
bak içmek zorunda diilsin zorlama kendini
çocuk olsun o 35 dk sorarım ben nasıl 5 dk ya düştüğünüyada heççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?