Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dun vardi iste ne bu hergun hergun
hadi eskirse :26:
kociste korkma eskimez diyor ama
bilmiyom bisi diyemem
bir bakmissin cimip gelmisim
nescafemi alip (belooosss)

he he öyle diyon daha biz burda senle konuşurken bir bakıyoz çimip gelmişsinmerak etme eskimez...

Bende hic sewmem ewli adami tek cagiriyolar
ahaaa beloş ve sevinc halvette yokmu arttıranileri gardaşlarım sıkın dişinizi bitirin işinizi
Senide alak araya
balık kokuyodu uzun lıflerımden bırını verdım

ızınlı olsun

benimkide bazen gider les gibi gelir kapida soyun derim

hehehee vılma halvette olması lazım oda doktordan gelmsıtı

carpısmalı bı gece olacak
halvete bir iki yada çarpışmaya
ben arttırmıomm...sanmıom bişi olmaz sanki yumurtluom ama akıntım öle gösterioda bişi olmaz heralde
arttır kıssss yımırtan tutar belkimmm..
eskımez kız

bıze hergun carpısma

ohh sonra cımer nescafemızı alır gelırız

Son düzenleme:
allaha şükür bizimkinin öyle futbol hastalığı falanda yok neyseki ay nefret ettiydim babam yüzünden yaa 24 saat naklen maç spor izlerdi iyiki kocişim öyle diil yaaa

şanslısın wallaa....iikide yok öle maç merakı....

halvete bir iki yada çarpışmaya

arttır kıssss yımırtan tutar belkimmm..

bu triple zor bence....trip atıom bende şimdi....mutfakta oturuom....bakalım yinede yanaşırsa yok demem herşey bebiş için....

cnm alttan çıtçıtlı doğurma pijaması diye bişi yok,
,
telaştan ben uydurdum

ohh kurtuldun işte çok yorulma sen,, ay ben bayılırım makarnaya

gördüm kuzum

evet bizde çok severiz bzimkinin önüne her gün bi çeşit makarna koy canına minnet olur en çokta yoğurtlu makarnayı seviyo bazen yemek yapasım olmadımı bi yoğurtlu makarna bide tarhana çorbası yapıyom oluyo bitiyo

sağol cnm, benmle berabaer olanları görmek güzel bişi bi bakıma

en azından yalnız diilim diyorum

ama içten içe sinirlerim zıplıyo bööle insanlar kesilmeliiioff duygularımı anlatcak smiley bulamadım

sinirli, öfkeli, içinde fırtınalar kopan, sakin, deli,manyak,katil ruhlu,masum bi smiley aradım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…