dun vardi iste ne bu hergun hergun
hadi eskirse :26:
kociste korkma eskimez diyor ama
bilmiyom bisi diyemem
bir bakmissin cimip gelmisim
nescafemi alip (belooosss)
bizim biyere gitmemiz zorrr....maç var cünkü bugün
Bende hic sewmem ewli adami tek cagiriyolarkızlar demin tam kv lerden bahsediyoduk ya,eşim geldi,sayfayı kapadım,sonra da ahmet uyandı,dönemedim size
sevinçcim benim proteinler iyiydi canım,o konuda bilgim yok,sadece önemli olduğunu biliyorum
aysuncum inşallah ilaçlarla sonuç alırsın canım
şimdi çıkıyoruz,kociş iftara davetli,ben de sürterim biyerlerde heralde,sonra beraber dolaşırmışız,tabi şimdide dolaşcaz
hay bu dernekler,nolur davet ediyonuz madem,eşli davet edin
Senide alak arayaahaaa beloş ve sevinc halvette yokmu arttıranileri gardaşlarım sıkın dişinizi bitirin işinizi
balık kokuyodu uzun lıflerımden bırını verdım
ızınlı olsun
halvete bir iki yada çarpışmayahehehee vılma halvette olması lazım oda doktordan gelmsıtı
carpısmalı bı gece olacak
arttır kıssss yımırtan tutar belkimmm..ben arttırmıomm...sanmıom bişi olmaz sanki yumurtluom ama akıntım öle gösterioda bişi olmaz heralde
eskımez kız
bıze hergun carpısma
ohh sonra cımer nescafemızı alır gelırız
he he öyle diyon daha biz burda senle konuşurken bir bakıyoz çimip gelmişsinmerak etme eskimez...
halvete bir iki yada çarpışmaya
arttır kıssss yımırtan tutar belkimmm..
Bende hic sewmem ewli adami tek cagiriyolar
Senide alak araya
benimkide bazen gider les gibi gelir kapida soyun derim
mac sızden duydum benım kocam allah dan sevmez
aksam bızım macımız var
eskımez kız
bıze hergun carpısma
ohh sonra cımer nescafemızı alır gelırız
mac sızden duydum benım kocam allah dan sevmez
aksam bızım macımız var
allaha şükür bizimkinin öyle futbol hastalığı falanda yok neyseki ay nefret ettiydim babam yüzünden yaa 24 saat naklen maç spor izlerdi iyiki kocişim öyle diil yaaa
halvete bir iki yada çarpışmaya
arttır kıssss yımırtan tutar belkimmm..
bende bitene sipariş verdim bakalım önden açmalı sütyen hamiş atleti logusa atleti vs. len alttan çıtçıtlı doğurma pijaması ne olaki? zıbınımı diyonuz alttan çıtçıtlı diye yoksamay hamişpijamalarıda çok pahalı yaa bi sorduydumda 100 falan didiydileeer üstelik mevsimlik bana kışlığı lazım 15 marttan sonrada doğuma hazırlan didiler nisan başına kaday gelcek bi ara bakalım :26: buralar soğuk olur daha ozamana mayıs ortasına kaday daha ara ara soba yakılıyomuş yeni doğan kıyafetleinide kışlık almam lazım dahaa :26:
ben hep aradayım aslında
kaç kaç biter kız acep sizin maç:26:
ben hep aradayım aslında
Kaynosa sinirimden uyumusum
belosun kocasi geldimi
yok bebmm kocişine söyle yıpratmadan kullansın lütfen:18:ben korkarim hadi eskirse
cnm alttan çıtçıtlı doğurma pijaması diye bişi yok,
,
telaştan ben uydurdum
ben hep aradayım aslında
bayiliyom bu kariya yaaa
Cabuk hallet gel gerci sen aliskinsin salonda is bitirmeye
ohh kurtuldun işte çok yorulma sen,, ay ben bayılırım makarnaya
gördüm kuzum
canım benim sen bakma o dengesiz dangalakların söylediklerine,gerçi akraba belki iyi niyetle teklif etmiştirde,senin dangalakların kusurabakma bizim ilk torunumuz bir şekilde hallederiz demesi gerekirdi...sana bile duyurmadan ama tabi bunlar normal insanların yapacakları şeyler bizimkiler gibi marslılardan beklenemez...
benim kaynoşta torunları doğduğu zaman,bir kaç kaynımdan parasını alarak altın takmıştır bizzat şahidim,karı parası altını herşeyide olsa,hep yok diye ağlıyor..herşeyini oğullarından çıkarmak için... ama neyseki eltilerimin haberi yok söyleyipte onların canını sıkmam gerçi onlar bana yapılsa fesatlıklarından hemen bana yetiştirirlerdi..
yani tek senin başında değil canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?