ediyorum...inşallah herşey çok güzel olur..ümidim var..bu ay tedavi olmuyorum ama ne olcağı belli olmaz.belki Rabbim ol der oluverir..
ben çıkıyorum sahur için bişeler hazırlıcam..özledim sizleri gerçekten..sohbet etmeyi gülmeyi.. görüşürüz öpüldünn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın hanımlar....sözümü tuttum ve size bol bol dua ettim..kendime de ettim...bende 2. çocuk istiyorum kızıma kardeş istiyorum...Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder.....sizleri takip edicem tek tek gebelik haberlerinizi duymak isterim....
kadınlarım merhaba bugün dr gittim herşey yolunda suyu iyimiş nst ye girdim oda iyi çıktı dr her an sancın olabilir dedi korkuyom:18:p.tesi bidaha kontrolüm var bakalım hayırlısı kibakın öpüldünüz.
:84::84::88::88::100::100::100::99::99::99: :113::113::113::113::117::117::117::113::113::105::120::120::120::120::105::113::113:
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
Cook uykusuzum gece gec yattim sabahta esime uyandim geri yatamadim basim catliyo resmeniyiyim canım sen nasılsın
saraseviç günaydın sizlere
duru allah kabul etsin tüm dualrını dualrımız inşşş
Karilar saat 1 de geldim camiiden
hepinize dua ettim
bebegi olmayanlara Rabbim hayirlisiyla tez gunde versin
hamilelerin hamislikleri rahat gecsin saglikla sihhatle hayirli dogumlar yapsinlar bir avazda dogursunlar
dogum yapan arkadaslarim saglikla bebelerini buyutsun
ewinizde huzur mutluluk hic eksilmesin Rabbim affetsin dualarimizi kabul etsin diye dua ettim
Rabbim kabul eylesin Aminn..
Basak Karisinada
:96:tahmin edebiliyorum benim koca tek başına becerebiliyo bu işi bide oğlan katılırsa neler olacağınıCanlarim banada musaade cok yoruldum bugun sabah benim caki kafama dikilir aciktim diye
bide camiden gelince 1 saat mutfak temizledim baba ogul halletmislermutfagimi
yandin kizim basak senin kocada ogluna uyar baba ogul berbat ederler
yemis icmis atmislar mutfagaaaa
Bence bu kari dogurdu iyi haberlerini bir alsaydik..
ben olaki hamis kalipta dogurursam olacağını
telefonumla gidecem doguma
size naklen canli yayinda bulunacam
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaar
Slm kizlar cok kotuyum fena hastayim kolumu kldiramiyom
İnsallah uzun surmez bu halde oructa tutamam
Saol eksi suratamin inşallah Alah kabul etsin..
bengiciklte kalkmış günaydın tatlım
sevinç naberözledim seni
Saol eksi surat
Iyiyim sen nasilsinbende seni ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?