bengicim slm annem sanada selam vereyim ben çıkıyom namaz kılcaz kocişle dua ediyim size
sevinç karısına da
:44::44::44::44::44:kız telim vardı sendearada konuşalımyooo bana mesaj gelmedi canım...ellerine sağlık kolay gelsin sana...
öff sinirlerim bozuldu mübarek akşam
ya ben gidipte kocama
senin anan böyle yaptı senin anan şööle yaptı , demiyorum
kadın hemen neye alındıysa söölüyo
kendini zorlşa davet ettiriyo
davet edilmiyosan sus otur
ah canım benim yaa niye öyle söylüyon helede bu mübarek günde bak gönül kapın falan açık olur kabul olur falan aman aman allah korusun sen dua et bence bu gece bol bol bi namaz kıl için bi ferahlasın sonrada bolca dua et inşallah en kısa zamanda gelecektir canım yaa bebişiiin içini rahat tut bak normalde ne güzel büyüyormuşta yumoşların peki niye olmadı hiç çatlamadılarmı nooldu çatlatma iğnesi kullandınmı peki hiç? bak benim ilk defa 20 milimi bulmuştu çatlatma iğnesiyle anca çatladıydı bence ümidini kesme canım yaa bak benimde kullanmadığım ilaç içmediğim şey kalmadıydı ama sonunda rabbim dualarımı duydu bence sende bu mübarek gecede allaha sığın bolca dua et canım
saol cnm ıcımı ferahlattın. neden bılmıyom bazen butun kara bulutlar ustume toplanıverıyo ne yapsam savamıyorum basımdansenın adına cok sevındım bu arada benım yumurta sorunum olmadı hıç bıldığım kadarıyla her ay yumurtluyom catlıyoda. ama ona rağmen ıkı ay klomen verdı doktor ama klomen bana yaramadı. öle yumurtalarımı coğaltmadı yanı herkesın yazdığı gıbı uctane dort tane felan.. bugunde18 mm dedı ama gecen ay neden catlatma iğnesı vurmadınız dedım ozaman bana 17-18 olsaydı vururduk ama 22de vurulmaz demıştı. ozaman bu ay nıye vurmadı ona sınırlendım sanırım bırazda. bırde batımda sıvı var o benı endışelendırıyo öle antıbıyotukle felanda gecmedı yanı.. doktor bazı vucutlar kendı yapıyo felan dedı. yumurtamın buyumesını normal buldu sanırım onuncu gun gıttığımde 12mm demıştı. artık nolcak bılmıyom.. esımınde toplam hareketlısı yuzde 36. doktor normal dıyo ama pek emın değiliz acıkcası. bu yuzden bu ay esım kecıboynuzu kuru denıcek. bende cörek otu kurunu denıcem doktora gıtmek ıstemıyom.. karnı burnunda sıra bekleyenlerı gorunce umıdım dahada kayboluyo. adet zamanı tekrar gıdıcem prolaktınıme baktırcam eğer normal cıkarsa kendı halıne bırakıcaz artık. olursa olur madem vaktı gelınce oluyo. zaten doktorunda yapabılceğı bısey yok cunku barız bı sorunda yok bakalım hayırlısı artık
ah canım benim yaa niye öyle söylüyon helede bu mübarek günde bak gönül kapın falan açık olur kabul olur falan aman aman allah korusun sen dua et bence bu gece bol bol bi namaz kıl için bi ferahlasın sonrada bolca dua et inşallah en kısa zamanda gelecektir canım yaa bebişiiin içini rahat tut bak normalde ne güzel büyüyormuşta yumoşların peki niye olmadı hiç çatlamadılarmı nooldu çatlatma iğnesi kullandınmı peki hiç? bak benim ilk defa 20 milimi bulmuştu çatlatma iğnesiyle anca çatladıydı bence ümidini kesme canım yaa bak benimde kullanmadığım ilaç içmediğim şey kalmadıydı ama sonunda rabbim dualarımı duydu bence sende bu mübarek gecede allaha sığın bolca dua et canım
ne demek canım benim ne güzel büyüyormuşta yumurtan bi sorun yokmuş o konuda e ne güzel iştee biz yumurta büytceez diye neler çekiyoz bence sen kesinlikle devam et canım tedaviye bu kadar yaklaşmmışken sakın bırakma bidahakinede noolursa olsun vurun o iğneniişini şansa bırakma sakın ümdini öyle kaybetmekte yok ben kaç ay ilaç kullandım genede yılmadım canım sende yılmak yok ona göreee...
canııııııım benim bu mübarek günde allahım isteyen herkese versin sana da sağlıklı bir hamilelik gçirip evladını kucağına almayı kısmet etsin.Canim bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine rabbim sana versin
koy istedigin ismi azimli arkadasim benim
slz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan
zaten bu ay yumurtamın geliştiğini şansımın yüksek olduğunu bildiğim için içime doğuyodu biraz biraz yumurtlamamdan 1 hafta sonra falan yanmayaya başladım ben durduk yere falan terliyodum bazen özellikled geceleri sıcakta uyumakta zorlanıyodum sonra idrarda göstermeye balkadı kendini koyu renkli kokulu falan oluyodu geçmiyoduda pek neyse ramazanın ilk günü adet günümdü belki gelmez diye oruç tutmuştum ama nasıl susuzluktan öldüm o gün anlatamm akşama doğru canım bi dondurma istdi anlatamam yaa uyuyum diye yattıydım uyuyamadım gitmiyo dondurma aklımdan artıkın o sıcakta taa çarşıya kadar gittim aldımda iftardan sonra yidiydim artıkın naapayım bide kokuya hassasiyet başladıydı ha bu arada adet öneminde bana bi sancı giriyodu kısa süreli ama hareket bile edemiyodum adet dönemim bitene kadar böyle şiddetli ve çok kısa süreli sancılarım ara ara olu sonra azaldı tabi gittikçe şimdi o kadar girmiyo savaşıyodu demekki yavrucuğum içimde adetime karşıtahmin ettiydim zaten ama genede bekledim 5 gün falan test yapmak için geç yumurtladım çıkmazsa hayal kırıklığına uğramayım diye acle etmedim tee 38.günümde öğrendim o yüzden tahmin ediyodum zaten bana çokta sürpriz olmadı ama yaşdığım mutluluğu tarif edemem zaten
canım sen anlatıon ben heycanlanıom ben bu heycanı yaşayamam dahaaa valla ahada teraviye gidiom ama kırmızılar gelride yarı yolda kalırsam camide kalakalırsam diee neseki namaz bitttiiiiii eve geldim hoppp kahverengilerim gelmişş allahımmm hepinizin duasını kabul etsin gece hem teheccüd hemde yasin okucaktım nasip olmadı allahımm inş bidahakine nasip eder hpinizin sağlıklı evlatları olsun daha fazla bekletmesin yüce rabbim duy sesimiziiii
valla ben 4 kez yaşadım o kan testi sonucunu almayı hepsinde de hoplaya zıplaya çıktım hastaneden:) senin sevincin nasıl tavan yapmıştır tahmin edebiliyorum cnm...çook büyük mutluluk Allah herkese yaşatsın inş.tabii devamını da görmeyi nasip etsin
canım benimmm hayırlıısıyla doğur kız sende hamişlik çok yakışmıştırrr sanada yeşil gözlerine
aminnnnn sevincim haşta oldum bennnnnnCanim bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine rabbim sana versin
koy istedigin ismi azimli arkadasim benim
üzme rabbimin gücüne giderrr deme bidaha öleeslz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan
Ben vurulurumda doktor vur demediki.yok ben tedaviyi birakiyom ona karaliyim boşuna bi dunya hormon ilacı kullandım iki aydır yeter prolaktinimde yüksek çıkarsa yine hayır tohumunu oneriyorlar ya onu denicem. Boşuna vücudu yormaya gerek yok bi yeri düzeltirken bi yanını bozular insanin
canım sen anlatıon ben heycanlanıom ben bu heycanı yaşayamam dahaaa valla ahada teraviye gidiom ama kırmızılar gelride yarı yolda kalırsam camide kalakalırsam diee neseki namaz bitttiiiiii eve geldim hoppp kahverengilerim gelmişş allahımmm hepinizin duasını kabul etsin gece hem teheccüd hemde yasin okucaktım nasip olmadı allahımm inş bidahakine nasip eder hpinizin sağlıklı evlatları olsun daha fazla bekletmesin yüce rabbim duy sesimiziiii
canım benimmm hayırlıısıyla doğur kız sende hamişlik çok yakışmıştırrr sanada yeşil gözlerine
aminnnnn sevincim haşta oldum bennnnnn
üzme rabbimin gücüne giderrr deme bidaha ölee
yeşil gözlerimemiiikız sen beni başkasıyla falanmı karıştırdın koyu kahve benim gözleeer hamişlik yakıştı yakışmasınada saçlarım falan mahfoldu yaa habire dolaşıyo saçlarım cansızlaştı falaan çok dökülüyoo :26: zeytinyağlı doğal şampuan aldım bakalım bide argan yağlı duş sonrası şaç sürülen bi yağ aldım inşallah iyi gelir saçlarıma yaa :26::26:
Hic unuturmuyum annem senin ismini biliyom ya ozellikle .. annesine sifa ver didim..ayyy canım benim RABBİM seninde yüzünü güldürsün...ALLAH kabul etsin inşaallah ne olur sewinc annemede dua et olurmu,sağol kuzum seviyorum seni...bende dualar edicem hepinizide katıcam..şimdi çıkıyorum kuzum eşim gelmek üzere
sağol cnm şeker sonucum iyi çıktıda ona sevindim
ben fark ediyorum annem sen sıkma cnını sevinç nasılda tırtıklıyor seni kenardan kenardan
ben olsam bööle yapamaz seni yalnzı buluyor
sevinç sana bişi diycem beni rahatlat
kaynoş kocama dimişki: başak beni hiç iftara çağırmadıdemiş
kocamda yarın annemi iftara alak dedi
bende dedimki: bana da eve taşınırken kims e yardım etmedi ama ben onlar gibi lafını etmiyorumdedim
sonrada dedimki: ama başka kimse gelmesindedim
börülceyi kastettim
off sevinç ben çok kötüyüm yaaaslında beni bööle yapıyolar
sinir oluyorum hepsine özellikle börülceye tüylerim dikendiken oluyo
gelmesinler bana
Allah rızası için oruçluyu doyurmak sevap olduğundan dolayı zevkle alırım iftara kaynoşu
ama kocamöın ailesi söz konusu olunca tartışıyoruz hemen açıyorum dikenlerimi
anlıyomusun beni:26:
şimdi beni rahatlat hatta iftara sende gel yalnız kaynoş olmasın
bengicim slm annem sanada selam vereyim ben çıkıyom namaz kılcaz kocişle dua ediyim size
sevinç karısına da
sevinç mood allah kabul etsin canım dualarımızı
bizim de internet üstünden bir dua gurubumuz var saat 11 de hep beraber başladık canım yasin,ali imran suresi,mülk suresi ve namaz surelerini okuduk niyet edip sanada atıyım grubu canım süper bütün özel gecelerde düzenliyorlar bizde evlerimizden katılıyoruzAmin canim Rabbimden isteyin
Bugun butun dualarin kabul olacagi bir gun
inanin Rabbim hakkimizda hayirlisini mutlaka verecekk
Karilar saat 1 de geldim camiiden
hepinize dua ettim
bebegi olmayanlara Rabbim hayirlisiyla tez gunde versin
hamilelerin hamislikleri rahat gecsin saglikla sihhatle hayirli dogumlar yapsinlar bir avazda dogursunlar
dogum yapan arkadaslarim saglikla bebelerini buyutsun
ewinizde huzur mutluluk hic eksilmesin Rabbim affetsin dualarimizi kabul etsin diye dua ettim
Rabbim kabul eylesin Aminn..
Basak Karisinada
bizim de internet üstünden bir dua gurubumuz var saat 11 de hep beraber başladık canım yasin,ali imran suresi,mülk suresi ve namaz surelerini okuduk niyet edip sanada atıyım grubu canım süper bütün özel gecelerde düzenliyorlar bizde evlerimizden katılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?