Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengicim slm annem sanada selam vereyim ben çıkıyom namaz kılcaz kocişle dua ediyim size

sevinç karısına da

evet evet et lütfeeen inşallah cuma günü bebişimin kalp atışlarını duyabilirim yaa bebişimi kaybetmek istemiyoom :84: dua edin bnim içinde sağlıklı v yaşıyo olsun lütfen bebişim bende bolca dua edicem sizler için

yooo bana mesaj gelmedi canım...ellerine sağlık kolay gelsin sana...
:44::44::44::44::44:kız telim vardı sendearada konuşalım kaydedeiyim seni

canım arkadaşım kaynoşunuda nede severmişkız allah rızası için çagırıcaksın başka yolu yok bebemhadi görüyüm seni okadar bir oturmuşsunu zkötüye kötü olabiliri ama mecbursun eşinin annesi bebem sen bzie sor ne yapayım diye biz sana akıl verelim neyse benim çıkmma lazım bu arada ben kan sulandırıcsını 2 kere aldım birşey olmaz degilmi:18::18::18:hayırlı kandiller bebeler sonra görüşürz işşallah

saol cnm ıcımı ferahlattın. neden bılmıyom bazen butun kara bulutlar ustume toplanıverıyo ne yapsam savamıyorum basımdan senın adına cok sevındım bu arada benım yumurta sorunum olmadı hıç bıldığım kadarıyla her ay yumurtluyom catlıyoda. ama ona rağmen ıkı ay klomen verdı doktor ama klomen bana yaramadı. öle yumurtalarımı coğaltmadı yanı herkesın yazdığı gıbı uctane dort tane felan.. bugunde18 mm dedı ama gecen ay neden catlatma iğnesı vurmadınız dedım ozaman bana 17-18 olsaydı vururduk ama 22de vurulmaz demıştı. ozaman bu ay nıye vurmadı ona sınırlendım sanırım bırazda. bırde batımda sıvı var o benı endışelendırıyo öle antıbıyotukle felanda gecmedı yanı.. doktor bazı vucutlar kendı yapıyo felan dedı. yumurtamın buyumesını normal buldu sanırım onuncu gun gıttığımde 12mm demıştı. artık nolcak bılmıyom.. esımınde toplam hareketlısı yuzde 36. doktor normal dıyo ama pek emın değiliz acıkcası. bu yuzden bu ay esım kecıboynuzu kuru denıcek. bende cörek otu kurunu denıcem doktora gıtmek ıstemıyom.. karnı burnunda sıra bekleyenlerı gorunce umıdım dahada kayboluyo. adet zamanı tekrar gıdıcem prolaktınıme baktırcam eğer normal cıkarsa kendı halıne bırakıcaz artık. olursa olur madem vaktı gelınce oluyo. zaten doktorunda yapabılceğı bısey yok cunku barız bı sorunda yok bakalım hayırlısı artık

ne demek canım benim ne güzel büyüyormuşta yumurtan bi sorun yokmuş o konuda e ne güzel iştee biz yumurta büytceez diye neler çekiyoz bence sen kesinlikle devam et canım tedaviye bu kadar yaklaşmmışken sakın bırakma bidahakinede noolursa olsun vurun o iğneni işini şansa bırakma sakın ümdini öyle kaybetmekte yok ben kaç ay ilaç kullandım genede yılmadım canım sende yılmak yok ona göreee...

of yaa kandil diyemi kayboldu hekes ortadaan niye hayla gelmedinizkii ben çoktan namazımı kuldım hepiciğimiz için dualarımıda ettim meyvemi yidim sıra kuruyemite bebişi besliyom anlıycağınız yataykende ayran yada süt falan içerim herhal ööyle yaani anca göbek büyütüyoz yediklerim anca ban yarıyo yaa :26::26:

Ben vurulurumda doktor vur demediki. yok ben tedaviyi birakiyom ona karaliyim boşuna bi dunya hormon ilacı kullandım iki aydır yeter prolaktinimde yüksek çıkarsa yine hayır tohumunu oneriyorlar ya onu denicem. Boşuna vücudu yormaya gerek yok bi yeri düzeltirken bi yanını bozular insanin

Canim bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine rabbim sana versin
koy istedigin ismi azimli arkadasim benim
canııııııım benim bu mübarek günde allahım isteyen herkese versin sana da sağlıklı bir hamilelik gçirip evladını kucağına almayı kısmet etsin.

canım benim kıyamam deme öle bu mübarek gecede umut allahtan vesvese şeytandan.

bak ben 4 kez tüp bebek denedim ilk denemeden sonra alman ve amerikan hastaneleri olmaz senin çocuğun menapoza giriyosun deyip deneme bile yapmadılar kıbrısa git yumurta al dediler. ama ben inatla olacağına inandım tamam hamile kalmadım henüz ama o da olacak bak en son denemede 3 yumurta aldılar ve 3 embriyo oluştu. demekki olacak ve benim 2 tüp te tıkalı normal yolla hamile kalamam tıbben şimdi ben de mola verdim bu arada bitkisel bişiler deneyip biosteronumu kullanmaya devam ediyorum. rabbim meleklerimizi gönderecek bi süre ara gün falan sayma stress yapma bebeği düşünme bu arada ben 37 yaşındayım.

kız sen daha 2 ay kullanmadınmı sadecene klomenii ne çabuk pes ediyon öylee üstelikbanada dedi doktor vurmayalım aşırı hormon yüklemsi olur diye ben genede istedim ve vurundumda oh iyikide vurunmuşum işimi garantiledim çocuğum geldikten sonra varsın olsun hormon bence sakın bırakma canım ve bidahaki aya vurunda mutlaka ayrıca benim eşiminde sayısı 20 milyondu hareketliliğide %50-60 mı neydi keçi boynuzu pekmezi içirdiydim bende kürünü içmedi bizimki sen kürünede başlat faydaı olacaktır kist falan varsa soğan suyunuda dene kız yoksada yumoşlar için incir kürünü denersin bu arada ikinizde polenli bl falan tüketin kız eşinede bol fındık yesşillik falanda yedir bide öyle dene bakalım umudu kesmek yok ama anlaşalım önce tedaviyede bi müddet daha devam et canım yaa

Hic unuturmuyum annem senin ismini biliyom ya ozellikle .. annesine sifa ver didim..
sağol cnm şeker sonucum iyi çıktıda ona sevindim
ben fark ediyorum annem sen sıkma cnını sevinç nasılda tırtıklıyor seni kenardan kenardan

ben olsam bööle yapamaz seni yalnzı buluyor
biz anlastik
hamile kadindan beklentilere bak ustelik 7. ayina girmis kadindan yuhhhhh diyorum annem
kocana diyemedinmi rahatim yok karnim burnuma cikti..neyse diyemedigine gore alacan care yok
benim basima gelenleri unuttunmu annem
ben geliimde yimekte yapim barii kaynosa :120:
bengicim slm annem sanada selam vereyim ben çıkıyom namaz kılcaz kocişle dua ediyim size

sevinç karısına da

tesekkurler..

Karilar saat 1 de geldim camiiden
hepinize dua ettim
bebegi olmayanlara Rabbim hayirlisiyla tez gunde versin
hamilelerin hamislikleri rahat gecsin saglikla sihhatle hayirli dogumlar yapsinlar bir avazda dogursunlar
dogum yapan arkadaslarim saglikla bebelerini buyutsun
ewinizde huzur mutluluk hic eksilmesin Rabbim affetsin dualarimizi kabul etsin diye dua ettim
Rabbim kabul eylesin Aminn..

Basak Karisinada

Son düzenleme:
Amin canim Rabbimden isteyin
Bugun butun dualarin kabul olacagi bir gun
inanin Rabbim hakkimizda hayirlisini mutlaka verecekk
bizim de internet üstünden bir dua gurubumuz var saat 11 de hep beraber başladık canım yasin,ali imran suresi,mülk suresi ve namaz surelerini okuduk niyet edip sanada atıyım grubu canım süper bütün özel gecelerde düzenliyorlar bizde evlerimizden katılıyoruz

oy maaşallah neetin kız 1e kadar camide bi sen kalmışındır heralde okadar sona canım inşallah rabbinettiğin onca ibadeti dualarını kabul eder inşallah

Aa cok iyi olur hayatim ozelden yada faceden at bizde tesbih namazi kildik rabbim kabul eylesin aminn
insallah o bitkiler vesilen olsun fazla bekletmesin hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…