yumyurtlama günü bahane çok sevinme benceUff cok zor neyseki benim ew salondan isliyor salina kurunca diger odalm ebencearda isiniyor
erkek cocuk sicagi hic sewmiyor zati benim oglani odasina koyunca uyurdu sobanin yaninda aglardi
ben kuvet almistim sobayi yakip yere bez serip kuvetinde yikayip giydiriyordum
Agustos ayi bitmediki daha :101: bugun kurtulusum yok gibi :101: bu ay yirttim yumurtlama gunu coktan gecti
dün kaynanam aradı eltime gdicekmiş iftara dedim oglun gelsin bakarız dedim kestirip attım neyse eşim geldi eve dedim anneni ara bekliyor gidesim yok dedim bıktım aranızda kalmaktan dedi neyse aramıcam annem arar dedi neyse annesi çaldırdı cep telini evi aramadı nedenki arasana sonra eşim aradı dedi anne gelemicez yanımda konuşmadı balkonda konuştuyanımda konuşmadı kızlar ya soruncada kızdı sonrası malum
dün kaynanam aradı eltime gdicekmiş iftara dedim oglun gelsin bakarız dedim kestirip attım neyse eşim geldi eve dedim anneni ara bekliyor gidesim yok dedim bıktım aranızda kalmaktan dedi neyse aramıcam annem arar dedi neyse annesi çaldırdı cep telini evi aramadı nedenki arasana sonra eşim aradı dedi anne gelemicez yanımda konuşmadı balkonda konuştuyanımda konuşmadı kızlar ya soruncada kızdı sonrası malum
Ufff gun gecmiyorki bir kaynos vakasi yeni taze
anladim...
sen iyi davran kaynisunasurat yapma
oda seni sewer :101: desemde inanma
yumyurtlama günü bahane çok sevinme bencene olacağı belli olmaz
bende havzu alcam küvet diil. biraz büyyünce havuzda çimer
sobanın yanında yıkıycaz macbur
ama benm kafanmı şu kurcalıyo: zati adamla çarpışmayı unuttuk unutcaz, doğumdan sonra çarpışma hayalleerine kapılıyoruz
ama annem bizde kalcak. mecbur sobalı odA DA YATCAZ nasıl olcak bvu iş
Anneler anlayisli olur annenle bebek sobali odada yatarken gece odaniza kacarsiniz
sizin atesiniz size yeter
kari anan kirki cikana kadar kalmayacakmi sen lohusayken herifle carpisacanmi
e belkiş benm kanama 40günden önce biter
kimisiniki 20gün sürüyomş:26:
bizim ateş bize yeter haklısın ama ya bebek uyanırsa uff bilemedim ya şimdiden bunu dert ettim delimiyim neyim yaçocuğu sağsağlim doğurdukta çarpışma kaldı
Ben cikiyom garilar sizin gibi bos degilim ben
dolabim yapildi bu enerjiyle onu silip yerlestireyim
sonrada ewi basasagi edeyim cok mutluyum
laflıyok annem sen napıyonkızlar selam napıyosunuz bakalım? ne kaynatıyosunuz.yaa çok hızlı ilerliyo bu sayfalar takip edemiyorum az konuşun lütfenn
BENGİSU cnm bizim kızlarda ekliyim ben ismim birsen özel msjı açamıyorum..Geçen beni biri eklediydi ismi tanıdık gelmdi bende kabul etmedim senmisinki oolmazsa sen söyle ben kızlardan bulup ekleyim seni olurmu??
güzel fikir sağolkari sen soruyon bana kiziyon
3 ay surende var benimki damla damla 3 ay surdu
senin gibi tutusmadim
san takdik veriyom icerisi sicak oldu diye kocis yatak odasina gider
sende cocugu emzir uyut annene kocaya bakip geliyom de
bebegi emanet et kocisin yanina kac bitir isi
hadi git bakak kolay gele arada gel ama
laflıyok annem sen napıyon
güzel fikir sağol
1. sayfaya bak ööle git
Tmm gordum ama adimin yanin yazmamissin
kari sen soruyon bana kiziyon
3 ay surende var benimki damla damla 3 ay surdu
senin gibi tutusmadim
san takdik veriyom icerisi sicak oldu diye kocis yatak odasina gider
sende cocugu emzir uyut annene kocaya bakip geliyom de
bebegi emanet et kocisin yanina kac bitir isi
Uffff ne war gitsen olurmuydun insan gibi cagirmislar biz napak nelere katlaniyoz
ne oldu ewde huzurun kactigiyla kaldin
iyimi oldugit ye ic gel allaallaaa
adam ailesinimi silsin
annem adamlar için anne ve eş arasında kalmak çok kötü bi durum
aile huzurnu çok etkiliyo
anla kocanıda
huysuz karı tşk bilem etmiyo
size bir soru soruyum ben evladınız ölse sizle dalga geçse sonnra bebeginizde aş verseniz dalga geçermiş gibi oglunuz ölünce mandelina yiyebildinizmi dese sonra evladınız ölse inadına geldim huzurun kaçsın diye oh iyi oldu dese yavrularını gözünün önünde öpse nispet yapsa agzınıza etse siz gidermisiniz bunu söyleyimrvlat ayrımı yapsalar her seferinde çocuksuzlugunuzu öne sürseler eltinzin bebegi negüzel uyuyo dediginde kaynanamız maşşallah de ne nazarında degecek dese eltim senin bebegin yok deyip nispet yapsa ne yapardınız gidermeydiniz tansiyonlarım 12 ler 19 çıktı elime verseler varya benim evlaatlarım öldü acımı yaşatmadılar bana
HAtunlar 1. sayfadaki duyurumuzu okumadan geçmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çalışıyom napıyımhadi git bakak kolay gele arada gel ama
laflıyok annem sen napıyon
güzel fikir sağol
1. sayfaya bak ööle git
duman ayrıntılı işini naptın kuzum ne zman olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?