Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu gorevde ilk menumu veriyorum
yayla corbasi
firinda kofte patates
nohutlu pirinc pilavi
kabak mucver
salata
ayran
Karpuz seftali

sevinç yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.yaaa benide bişeyin annesi yapın yaa kıskandımm

Tesekkur ederim
zati kiskanmasan olurdun
ben bu gorevi hak etmek icin cok emek virdim
kar zor ikna oldu sizde verin sizde alin
ben o karinin hamilelik kocuyum bide naaabeeerrrr

inşall görürüz o günleri yaaa kızlar benim bulantımda yok hiç bu normal bişii dimiii? :26: gerçi annemde rahat geçirmiş gebeliğini bana çektiysen ondanda bulantın olmuyodur didiydi aman olmasın böle daha iyi ay hadi inşallah yarın güzel haberlerle döncem sabah gitcez akşama anca geliriz heralde merak etmeyin bizi

yapmıyozda niye öyle didin cadıı

kocişim aradı öğlen kasaba tavuk gelmiş aliimmi diye bende butla kanat al didiydim ikisindende yapıcam patatesli soğanlı kırmızı biberli sarımsaklı bide özel sosum var salça yoğurt ve baharatlı hepsini ona bulayıp pişircem fırında yaani dündende domatesli tarhana çorbam vardı

Menüm
Fırında sebzeli soslu tavuk ve kanat
Domatesli tarhana çorbası
Salata turşu
Kavun

pilavda yapsammıki acaba yaa kocişin gerçi fazla iştahı yok yaa 2 çeşitten fazlası bazen çok geliyo ona yetey heyalde bu kadayı yemek için zaten bide üstüne çeşit çeşit meyveydi kuruyemişdi yiyoz bissüyü sonyaada yatayken sütüm yada ayranım vay midem akşam akşam iyi dayanıyo haa hepsinee

selamlar kızlarr
nasılsınızz ben çok yoğun bi ramazan geçiiriyorum
geçen hafta yoğun misafir aldım bu haftada full geziyorumm
kusura bakmayın nolur affedin beniiii
bu arada yarın köye gideceğimm salı gününe kadar inmem herhaldee

varmı yeni haberlerrrr
bengisu gözün aydın canımm allah tamamına erdirsinn

yaa niye susuyonuuuuz altta okadar adam var bi laf eden yok yaa kendi kendime konuşuyo gibim hissediyom haa :84::84: hıh şu kahvaltımı bi bitiriim bende mama yapmaya gidiimde görün siz

kızzzz bat ne durumda tets yaptınmı hasta oldunmu:44::44::44::44:

yaa niye susuyonuuuuz altta okadar adam var bi laf eden yok yaa kendi kendime konuşuyo gibim hissediyom haa :84::84: hıh şu kahvaltımı bi bitiriim bende mama yapmaya gidiimde görün siz

benı yenı kalktım evı toplyom canımmmmmm sımdı balkon yıkayacamdaaa erosu gordummmm

benım menu bugunnn kahvaltılık

patates kızartcam patlıcan bıner falannnnnn canımmmmmmmm cok ıstıyooooooooooooooooooo

o zaman kocanın da gitmemesi lazım

senin yanınd olması lazım sen gitmiyoun di,ye sana kızmamalı

Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim...Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...

Slm kizlarr
Bugun kaynonosu iftara dawet ettim
Menum
Yayla corbasi
Tas kebabi
Pilaw
Salata Fanta
Karpuz uzum tatli
Yeter heralde fazla yormim kendimi oruclu oruclu kaynonos icin

ivet yaa bende ilk öğrendiğimden beri giyiyom vallaa önceden görüp beğendiklerimi aldıydım daha idararda pozitifi gördüğüm dakkaa kan vermeye giderken giydiydim hamiiş tşörtlerimden birini hep giyebileceğim anı beklemiştim şimdi bol bol giyeyim kış geliyo hepsi yazlık bi kaç ay daha anca giyebilcem hevesimi aliiim bariii bide martta memlekette doğum yaparda havalar düzelirse ozamana giyebilirim sanırım anca :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…