sevinç yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.yaaa benide bişeyin annesi yapın yaa kıskandımm
o zaman kocanın da gitmemesi lazım
senin yanınd olması lazım sen gitmiyoun di,ye sana kızmamalı
Tesekkur ederim
zati kiskanmasan olurdun
ben bu gorevi hak etmek icin cok emek virdim
kar zor ikna oldu sizde verin sizde alin
ben o karinin hamilelik kocuyum bide naaabeeerrrr
aynen canım bende en son daha 8 haftalık nasıl geçecek bu günler diyodum bi bakmışım 8 aylık olmuşuzama sanki bu günler daha yavaş geçiyor az kaldı yaa inşallah duyacaksın pıt pıt kalp atışlarınıda canım pozitif düşün herzaman duyacam bebişimi görecem diye git dra güzel haberlerini bekliyorum tatlım
canım inşallah bebiştendir benimde çok sancılanmıştı hatta adet olup dra gideyim demiştim neden bukadar sancıyor diye meğer hamileymişim inşallah seninde öyledir
yada yumurtlama dönemiysen iyi değerlendir ozamanda batıyor biliyosunn
sanada günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn
o kadar saf mıyım ben ya:44:
ne bilim kocamla aramda sorun çıkmasın diye görmezden geliyorum:26: bi daha kine arayım o zaman:26:
ama kocamın kulağına giderse " benden habersiz neden aradın" diye çok kızar
güneşten nasıl alcam enerjiyi
dışarı çıkıp otutruyumu
tabiiki bence de. zaten burası kfa dağıtarak hamiş kalma topiki
gerçi ben daha önce kk yönetimine mail atıp sormuştum bu konuyu.malum konu dışına çıkıldığında topikin kapısına vuruyolar mührü
bende korkmuştum bizim topike de bişi olurmu diye.
"bizim bi gebelik topikimz var fakat herşeyden sohbet ediyorum sakıncası olurmu " diye sordum
"topike gelen üyeleri sıkmıycak şekilde ise sohbetlerininz sakıncası yok" denmişti.
yani biizm topike gelen misafir hatunların sorunlarına, sorunlarına cevap veriyoruz onları çekmeye çalışıuyoruz
o yüzden yanlış bii yapmıyoruz
vay kocişe bak zeytin yağıyla msj.benimki kuru kuru zor yapar
cnm doktora gösterdim sonucu ama normal dedi.. bana yüksek geldi o yüzden dedim
Bu gorevde ilk menumu veriyorum
yayla corbasi
firinda kofte patates
nohutlu pirinc pilavi
kabak mucver
salata
ayran
Karpuz seftali
selamlar kızlarr
nasılsınızz ben çok yoğun bi ramazan geçiiriyorum
geçen hafta yoğun misafir aldım bu haftada full geziyorumm
kusura bakmayın nolur affedin beniiii
bu arada yarın köye gideceğimm salı gününe kadar inmem herhaldee
varmı yeni haberlerrrr
bengisu gözün aydın canımm allah tamamına erdirsinn
yaa niye susuyonuuuuz altta okadar adam var bi laf eden yok yaa kendi kendime konuşuyo gibim hissediyom haa :84::84: hıh şu kahvaltımı bi bitiriim bende mama yapmaya gidiimde görün siz
kocişim aradı öğlen kasaba tavuk gelmiş aliimmi diye bende butla kanat al didiydim ikisindende yapıcam patatesli soğanlı kırmızı biberli sarımsaklı bide özel sosum var salça yoğurt ve baharatlı hepsini ona bulayıp pişircem fırında yaani dündende domatesli tarhana çorbam vardı
Menüm
Fırında sebzeli soslu tavuk ve kanat
Domatesli tarhana çorbası
Salata turşu
Kavun
pilavda yapsammıki acaba yaa kocişin gerçi fazla iştahı yok yaa 2 çeşitten fazlası bazen çok geliyo ona yetey heyalde bu kadayı yemek için zaten bide üstüne çeşit çeşit meyveydi kuruyemişdi yiyoz bissüyü sonyaada yatayken sütüm yada ayranım vay midem akşam akşam iyi dayanıyo haa hepsinee
o zaman kocanın da gitmemesi lazım
senin yanınd olması lazım sen gitmiyoun di,ye sana kızmamalı
günaydın tatlım iyiyiz ikimizde sen nasılsın?
aldıklarını güle güle giy tatlım...
bende o lcw deki bebişli tişörtlere hep heves etmiştim ilk hamileliğimde ama giymek kısmet olmadı bundada ilk işim onlardan bi tane almak oldu kıs onu giyen doğuruyo hemen al koy bitane öğrenir öğrenmez giy gez korkma
mersine nereye gidiyosun canım bende yarın gidiyorum mersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?