istemeye istemeyede olsa gidiyorum canım napim börülcemle küsüm yaa o yüzden rahatsız oluyorumyapma yeşilcim kocişin seni ne zaman istesen mersine götürüyo maaşallah kırma onu onunda ailesi var napcan
yarın gidiyomuşsun canım iyi yapıyosun herşeyi sor unutma akıntını falan da sor haber ver bizedekız şımartma şu hatunu vallla topiği ele geçircek sonra hepimizide kapıya koycak
cnm doktorum 1 ay önce randevuya gittiğimde söölemişti "beebğin eşi aşağıda,i bu şimdilik normal bi durum fakat ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması gerekiyor, her kontrolde bana hatırlat" demişti
tekrar kontrole gitmedim. haftaya gidicem. eşi yukarı çıktımı bilmiyorum
sağol canımcım inşallahhhyeşil cnm bu aralar sık gelmeye başladın gözümden kaçmıyor
listeye bir bak kalplerini kızarttım hak ettin sen
başarılarının devamını dileriz
Yirim onu yiriiiimmmmniye kavga ettinizki delü ne istersin adamdan... valla erkekler hareketli oluyo 8.haftada hissediyorum diyenleri duymuştum
evet cnm aynen öyleee..benim kızım çoook uslu olcak üzmüycek beni doğunca diyorumnariiinn minnacık bacakları var daha duyuramıyo bana sesini:)
Ilk verdiginde bu ay tek tarih dimistiii ne killi karisin sen :120:uydurukçu koç ben tüylü geziyim diye diyon dimi
varmış 2. tarih buldum ben. yarın doktora gitcem ya göbüşümdeki tüyleri alcaktımdoktorum kusursuz görmeli beni
kocamı kandırmam benban çok güzel çiçek getirmiş :2:
aynaya en son ni zaman baktintaş gibi hatunların yanında göbekli marul olarak kalmış
olurmu kizzzz delu belki kendiliginden tuttuaman ya boşverin elin gacilerini
ya ben aşılama yaptıralı 1 ay oldu yaa acaba yeni tutmuş olabilirmi =))=))=))
kasıklarımla göğsüm ağrıyoda erken kırmızılar gelcek heral dengem bolzuldu
yok cnm doktor önermedi bana bende yaptırmadım. ama 3lüyü yaptırmaya ayrıntılıyı kesin yaptırmalıymş
benim kocama göre de önceden bööle şeylermi varmış
hakkıını yiyemem allah var ama bu erkekler neden normaldede yardım etmez eşlerine illaki hamişmi olmak lazımah ah kocamı öpesim geldi yemegini yesinde öpem bari bu sevinç karısı nerde çatışmayamı gitti acaba sevinçççççççççççççççççççççççççççç
yapmaaa böyleesenin elinden gelen bişey yok onu biliyosun ne gelirse allahtan...
benim zillimin henüz bi ismi yok canım..
kızlar ben yürüyüşe gidiyorum 1 saat kadar yokum... başak sende yürü ihmal etme yürüyüşü ok
selülit kalıyo cnm, geçtiğini duymadım..
yok len anne gibi davranıyodu çocuklarına, zaten benziyodu bebeler ona...
ikili temiz çıktıysa gerek yok zaten cnm,ayrıntılıda yaptırcaz.sen yaptırdınmı ayrıntılı peki*
hepinize iyi geceler canlarım uykum geldi benim yatayım azcık :)
öpüldünüz kocamannnnn
yapmaaa böyleesenin elinden gelen bişey yok onu biliyosun ne gelirse allahtan...
benim zillimin henüz bi ismi yok canım..
kızlar ben yürüyüşe gidiyorum 1 saat kadar yokum... başak sende yürü ihmal etme yürüyüşü ok
işşallah kızlar yadua etmekten başka yapabikcek bişi yok kuzum başa gelcekse yaşanır ama olmaması için çok dua et
korkma Allah a sığın innaşallah bundan sonrakş ilk hamişliğinde kucağına alırsınn
rutuk var annem carpisamiyok deli kirmizilar geldidimedimmii
tmm cnm yorma kendini yorulursan hemececik dinlen
al alda koparrr
Oyyyy egeni yesinler seninnnn
yarin bakalim dr ne dicek mutlaka hatirlat
Seni korkutma amacli soylemiyoruz bunlarin
hepsi ihtimal ama esin altta olmasi riskli bir durumdur
zaten uste cikmazsa rahimi tikar normal dogum yapamazsin
sezeryan olmak zorunda kalirsin tedbir amacli kontril ol
vay maaşalah kocaya bakbenimki hayttta o kadar yardımcı olamaz
evet sağolsun kocişim ne desem yapar zaten şimdi ikiletmiyo bile hiç artıkınhıh senin kocada anasınamı çekmiş ne insan hamiş karısına yardım etmezmi yaa
istemeye istemeyede olsa gidiyorum canım napim börülcemle küsüm yaa o yüzden rahatsız oluyorum
yarın gidiyomuşsun canım iyi yapıyosun herşeyi sor unutma akıntını falan da sor haber ver bizede
sağol canımcım inşallahhh
kıs buarada biricikim kim bi ben mi anlamadım kim olduğunu acaba bana yazarmısın özelden :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?