Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapma yeşilcim kocişin seni ne zaman istesen mersine götürüyo maaşallah kırma onu onunda ailesi var napcan
istemeye istemeyede olsa gidiyorum canım napim börülcemle küsüm yaa o yüzden rahatsız oluyorum
yarın gidiyomuşsun canım iyi yapıyosun herşeyi sor unutma akıntını falan da sor haber ver bizede
yeşil cnm bu aralar sık gelmeye başladın gözümden kaçmıyor

listeye bir bak kalplerini kızarttım hak ettin sen

başarılarının devamını dileriz
sağol canımcım inşallahhh

kıs buarada biricikim kim bi ben mi anlamadım kim olduğunu acaba bana yazarmısın özelden :44:

Yirim onu yiriiiimmmm
Ilk verdiginde bu ay tek tarih dimistiii ne killi karisin sen :120:
taş gibi hatunların yanında göbekli marul olarak kalmış
aynaya en son ni zaman baktin
aman ya boşverin elin gacilerini
ya ben aşılama yaptıralı 1 ay oldu yaa acaba yeni tutmuş olabilirmi =))=))=))
kasıklarımla göğsüm ağrıyoda erken kırmızılar gelcek heral dengem bolzuldu
olurmu kizzzz delu belki kendiliginden tuttu
yok cnm doktor önermedi bana bende yaptırmadım. ama 3lüyü yaptırmaya ayrıntılıyı kesin yaptırmalıymş

benim kocama göre de önceden bööle şeylermi varmış

anasi kilikli nolacak

rutuk var annem carpisamiyok deli kirmizilar geldidimedimmii

tmm cnm yorma kendini yorulursan hemececik dinlen

Kari belos kafasini dinlemek istiyor bende ok didim biraz rahat biraksak sanirim iyi olacak ama toparlaninca gelecem didi
senin eros gibi kayip deeel

yaptırdm cnm 100tl ye

hepinize iyi geceler canlarım uykum geldi benim yatayım azcık :)
öpüldünüz kocamannnnn

Kiz kari nikolayin sag salim dogum haberini aldikmi giiii listede dogurdu yaziyooo haber gelmediki karim hem benim kirmizilar 20 sinde geldi duzelt bat 22 eylul

dua etmekten başka yapabikcek bişi yok kuzum başa gelcekse yaşanır ama olmaması için çok dua et

korkma Allah a sığın innaşallah bundan sonrakş ilk hamişliğinde kucağına alırsınn
işşallah kızlar ya tek umudum yaradan
rutuk var annem carpisamiyok deli kirmizilar geldidimedimmii

tmm cnm yorma kendini yorulursan hemececik dinlen

kız benimkini pazartesi yolladım açılış yapamadık daha eşim yemegi yedi uzandı uyuduvallahi haydar amcama yazıcem he eşim benle ilgilenmiyo diye

nası yaa anlamadııım gül olma esnasındamı öle oluyoo ya banada anlatııın :26::18:

evet sağolsun kocişim ne desem yapar zaten şimdi ikiletmiyo bile hiç artıkın hıh senin kocada anasınamı çekmiş ne insan hamiş karısına yardım etmezmi yaa

napıyon kıs bu saatte. ay benm canım sıkıldı kocamdan habersiz kaçtım geldim kendime bu gece izin verdim

ııııııyyyyyykkkkk şu börülcelerrrr:120: naptı annem sana börülce?
bende benimkinden nefret ediyorum.kendi kendime soruyorum keşke olmasa bööle insanlar. sonra bakıyorumki hep,imizin başında kesin bööle insanlar var. demeki bööle insanlar olmadan olmuyor. bunların varlığında da vardır bi hayır diye düşündüm bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…