Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saahimiiii :18::18: ay korktum bak şimdi yaa of yaa :18: bidahaki gidişimde göstercem zaten guatrımıda :26::18: inşallah yoktur yaa :18::18:

kanka hamişken zayıflarmı insan:44:bebik kilo alcak ya
demekki seeninde mankenler gibi sadece bebeği beslemen gerekcek kendini değil. ona göre kilo alcaksın

aslında şööle 7-8 kiloyla hamişliği tamamlasan ne iyi olur:13:

bu günlerini iyi değerlendir canım yumurtluyosun demekki ama dikkat et biraz daha gene pozitif çıkarsa hamiş kalmış olabilirsin ondanda sürekli pozitif çıkıyo bazen ovulasyon testleri

yok cnm seray düşük yaptı.
teker teker inşallah bütün kızların haberini alırız eroş yaa
sen hep diyodun ya hamişleri Allah bebeğine kavuştursun diye
Allah senide bebeğine kavuştursun inşalahh
dikkat et ama lütfen ilk 3 ay fazla gezme fırt fırt hele arabaya binme binersende kocan yavaş sürsün araba çok sarsıyo insanı hop hop haoplatıyo
sen önlemini alda taktir Alah ın inşallah sağlıkla gelir bu kez olişimin kankası
bende çoks eviniyom sen aklıma geldikçe bu günleride gördük şükür
ay bazıları bebek 7 aylık oluyo hala bebeğine bişi bakmıyobiz öğrenir öğrenmez ne alsak diye hevesleniyoruz

o nası bağırsak kurduysa tekme atıyoişte inanmaya başladım artık
ya bugün gidemiyos kocamı işten çağırdılar aaşama gitcek yarın izinli olcakmış
---------
ama sevinç havalanamsını istemiyom sanki beşikte çok pahalıymış gibi havalara girer
hala olmak kolay değil ama o öyle fedakar halalardan değil hiç bişi beklenmez ondan yaniiibeşikten başkada bişi almaz

Son düzenleme:
bende pko var yumrtam gelısmıyo yumurtlama takıbı yaptrdm fılmde cektrdm ınsalalh asılma yptrcm ocakta bakalım ınsallah bende senın gbı mutlu haberler alırım cnmm :)

canım bende pkoluyum zaten bende 5 ay falan klomen + glukofen falan kullandım gene büyümedi gene büyümediydi en fazla 13-14 milim falan oluyodu e oda yeterli olmuyodu kistlerimin en büyüğü 7 milimdi bu arada neyse sonra soğan kürünü denedim adetimle beraber başladım ve taşınma telaşından anca 12 gün falan içebildim tabi bu esnada ilaçlrımıda kullanıyodum ama onları bilem düzgün kullanamadıydım neysem 33 günde bir adet olduğum için yumurtlama dönemimde yani 18.günümde doktora gittim ve gözlerime inanamadım sağ yumoşum 20 milimdi kistlerimde küçülmüştü üstelik sağımdakinin en büyüğü 4 solumdakinin en büyüğü 5 milimdi neyse hemen çatlatma iğneside istedim 20.günümde ilişkiye girdik ve bebişimizin yolculuğu böylece başlamış oldu biz pkolular için soğan kürü mucize gibim bir şey adetinle beraber başlayıp 14-15 gün saba akşam aç karna içersen emin ol sende çok faydasını göreceksindir ilaçlarınada devam tabi o ayrı ilk ay olmazsa 2. ay bidaa yap soğan kürünü bak bakalım kist mist kalıyomuu

eyvah kociş işe başlaamdıysa ev almış başını gidiyodur

hele bi işe başlasın seni güzel bi temizlik bekliyo

sağol cnm iinşallah hayırlı haberlerle sdönerim yarın gitcez inşalllah

biricikim tahmin ettiğin kişi desem yalan olur tahmin ettiğin kişi kim ola ki

bu günlerini iyi değerlendir canım yumurtluyosun demekki ama dikkat et biraz daha gene pozitif çıkarsa hamiş kalmış olabilirsin ondanda sürekli pozitif çıkıyo bazen ovulasyon testleri

basaga ve sana cok tesekur ederım cnm cevapladıgınız ıcın... yaa canım ilk defa böyle oldu bende :S ilk ıkı gun ılıskı oldu ama dun olmadı cunku kasıklarımda karnımda acayıp bı agrıı varr ayy acaba hamılemıyımkııı

canım bılıorum sogan kurunu ıbrahım saracogluna gıttım ben.. 3 ay ıyı geldı adet oldum sora 4 ay ıctgmm halde olmadm cokl agladm psıkolojım bozuldu baktm herkes hamıle arkadaslrmdan falan.. ılac aldım sokturucu onla adet oldum.. sımdı allah nasıp ederse asılama yaptrcm.. bnm kıstlerım cok kucuk multıkıstık dedı.. bı kez klomen denedm buyuöedı sonra ıgne ıle buyuttukk catlatma ıgnesı yaptık o ay olmadı cnm mayıstada rahım fılmı cktrdm acık cıktı tuplerım.. mayısdan berı ıkı kez adet oldm topu topu.. senı gordum umut oldun allah razı olun.. polıkıstık benı yedı bıtırdı 5 senedr yanı 17 yasımdan berı adetım duzensz gtmedgım profesor kalmadı ewlendm bı sene oldu ıste ama yok 22 yasndym bnde.. ınsallah benımde olck bıgun bebegım..

inşallah öyledir canım yaa kız bu ay hamiş kalırsan gelde bizede müjdele olurmuu ayrıca bir gün durup bir gün girin ilişkiye canım speymenley güçtoplasın biyas ayrıcana yumurtan çatlıyodurda ondan ağrın vardır belkim kendine sen bu aralar çok dikkat et ilişkiden sonra hemen kalkma yat bi yarım saat falan hatta ilişki esnasında sonrasında falan totonun altına yastıkta koy aklında bulunsun canım bunlar

iyi cnm ya nasıl olsun çok şükür. bugün doktora gitcektik ama yarına kaldı bakalım büyümüşmü bizim oğliş meraktayım
sen neler yapıyosun evde

temzlık ıs guc :) 5 ekımde kıbrısa gtcm tatıle allah nasıp ederse.. donuncede ya kasım ya ocak yaptrcm asılama cnm.. doktor ne zmn uygun gorurse.. buyumustur tabı kuzumuz kocamn oldu bıde kucagına alsan hayırlısıyla ohh desek :)

tmm cnmm haber verıcem tabı oncekı hamılelıgımdede ılk ısım topıktekılere haber vermek olmustuuu :) hamıle kalırsam yıne oyle olcak:18::18: bugun yıne calısma yapalım ozmaan :26::26::26: mucksss cok saoll

aynen cnm ya zamanı yaklaştıkça daha zor oluyo
inşallah hayırlısıyla yaptırırsın aşılamanı ama inşalah aşılamaya gerek kalamdan gelir bebğin

aynen cnm ya zamanı yaklaştıkça daha zor oluyo
inşallah hayırlısıyla yaptırırsın aşılamanı ama inşalah aşılamaya gerek kalamdan gelir bebğin

ahh keske kuzumm.. bıde sey sorcam ben yarım saat yatıp kalkıom yıkanıom gerı mı cıkıyolar acaba ya sıze sorabılırım bı walla :)

ay saahimii denedinde olmadı öylemiii allah allaaah neden işe yaramadı acabaa kistlerin aten küçük diyemi küçültemedide ondan büyümediki e kistlerinde küçükse neden büyümüyo bu yumoşun yaa anlamadım gittiii :44: bana doktorda şaşırdı zaten pkolusun ve 1 yıldamı oldu sadecene diyeee bebeğim biraz geriden geliyo geç yumurtladığım için ama olsun sağlıklı olsunda progestanda yazdı pkoluyum diye yasakladıda yolculuğu ilişlkiyi falan öle yaani şimdilik çok şükür tehlikeli zamanın geçmesine 1 aydan az kaldı sonra içim biraz rag-hatlıycak hiç diilse tez zamanda sende hamiş kalırsın inşallah canım yaa allah gönlümüze göre versin senin adet düzensizliği kötü olmuş yaa ben 33-35 gündede olsa kesin oluyodum hiç diile az oluyodum başlarda ama soğan ve incir kürleri sayesinde adetimde düzeldiydi bide incir kürünüdemi denesen acabaa neyse hanımlar benim dışarı çıkmam lazım daha hazırlancam belkim bıcıda olurum bu arada yine bekleriz canım senide sohbete katıl bize daha paylaşacağımız çok şey var çok öpüyorum kızlar sizii hoşçakaaalın

bana bayil basaka bayilmaaa :120:
ewet bedavaya getirmek icin yaparsin kaynosu kilikli :120:
kuz ne bekliyonki besiki almazsa bir bebe takimi alip gelir kari yuzsuz
halılarını kaynoşmu aldı. yine iyi kaynoşmuş
:120: ewet super hali secmis bir cift hali verdi gerisini biz aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…