Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin amin amin Rabbim saglikla sihhatle kucagina almayida nasip etsin
cok heyecanli duygusal cok cok super bise bu ewet cok sukur Rabbim cok buyuk.
evet kızlarrrr
hamişlik takvimimi de yaptımm
inşallahh silmek zorunda kalmammm
inşallah sorun çıkmazz
bu sefer kucağımıza almak nasip olurr
Canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallahhh
Deli kari karninda dolananda bagirsak kurdu zaaaarrr
kaynosta cene calacaana doktora gitttt

Seni kovmam torpillisin kalabilirsin
takir takir yimirtlarim
sacini basinida yolarim
eminim sen aldir besigi koy koseye kendi dirilasin dursun hala olmak kolay deel

Oturma odasindaki haliya sinir oldum yikadim
yikarken dahada sinir oldum simdi cikip haki alacam
kaynos nerde defolu hali var almis bana kutuklemissss

Oturma odasindaki haliya sinir oldum yikadim
yikarken dahada sinir oldum simdi cikip haki alacam
kaynos nerde defolu hali var almis bana kutuklemissss

dimi yaa insanın hayla inanası gelmiyoo ben bile hayla inanamıyom bazen sanırım içimizde ben burdayım diye tekmelerini hissedene kadarda kolay kolay inanamayacağız :26: süper bişii hamiş olmak herkes ilgi gösteriyo onu ye bunu ye diye habire besliyolar bi yere gittimmi bende gezmelere gidiyom zati bu aralar ooh cici baksınlay banaaa bugünde lojmandaki bi arkadaşa gidiceez reyhanımla orda böğürtlende vay böğürtlen topluycazda yiyceez çok severim yaa burda yollardada bol bol varmış zati yeni fark ediyom ooh bulmuşken yiyim oda çok faydalıydı yanlış hatırlamıyorsan dünde vişneyle karadıutlu limonlu şekerli falan bi meyve suyu mıncıkladım elimde daha onu iyice süzdürüp şişelere boşaltcam ama her yer kıp kırmızı oluyo yaaavf :26: neyse canım sende şimdiden güzeelce beslenmeye başla anca düzene girer ilk 3 ayda beslenmen neyse tekrar tebrik ederim canım inşallah allah yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder ha bu arada biran önce git doktora belki doktorun sanadaprogestan falan başlatır e vitaminde tabii inşallah tez zamandada pıt pıtlarını duyarsın yaa

sevinç karısı sana küstüüm herkse bi laf yetiştirmişsin bi sana sorduğum sorulara cevap yazmamışsıın küstüm iştee bide sana tahlil sonuçlarımı yzdıydım yaani peeeh bizi gören kim sen anca başağa yap hamişlik koçunuuu biz ne taşıyoz karnımızda sadece göbekmii küstüm sana işte eroşa bilem biissürü bişii yazmışsın bana yook biissürüde soru sorduydum dün gece sana soranda kabahat zaten sen ditte hep başkalayıylan ilgilen hıh çok küsülü kıskanılı ağlayılıda didili işteee :84::84::84::84:

kız benimde
TSH 6.34 çıktı
Folat 25 çıktı
Srbest T3 3.38
Serbest T4 0.95
sence bendede guatr şüphsimi vay sankim souçları telden alırken öyle bişiiler didiydide banaa :18::18: benim hiç öle bi sorunum yoktuu nerden çıktı şimdi bu yaaa :84::84:

kızlar yaa kocişim hala işe başlamadığı için ancak girip yazabiliyorum....

BAŞAK canım doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşaallah...

SEWİNC kolay gelsin kuzum başlamışsın işlerine,kız bu kaynoşlr var ya banada incecik dandik bir halı vermişti karı..

EROŞŞŞŞ inşaallah pıt pıtlarıda duyarsın kuzum..yazdıkların çok duygusaldı RABBİM in büyüklüğü işte..

BELOŞ niye gelmicekmiş yaa:44:ayrıca BİRİCİKİM kim bilmiyorum beenn acaba tahmin ettiğim kişimi:44:

başka kaçırdığım bişeyler varmıki,geçmişe fazla dalamadım...

tüpler cerrahi op.açılıyo ama sağlıklı değil 4 kez tüp bebek denedim ben beşinciye hazırlanıyorum kısmetse önümüzdeki ay

saahimiii neden sağlıklı diil pekii ayy maddi yönden zor olmadımı canım okadar tüp bebek denemesii? :26: dahada bu ada yapacakmışsınıız :26: ay inşallah bu sonuncusu olurda sizi daha fazla bekletmez gelir bebişiniz artıkın

canım öyle olsa doktorun söylemezmiydiki acep:26::26:

kızlarr merhaba.. bengısuuuu tatlımm hayırlı olsun allah hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın.. darısı basıma olsun :) kac senedır beklıyodun cnmmm

canım dikkat et guatır bebek düşürüyo haberin olsun varsa tedavisini ol bebem aman diyim rabbim şifa versin

hoş geldin bebem nerelerdesin ya benimbugün işleirm çok kızlar sonra görüşrüz olurmu bir merhaba diyeyim diye gridim işlerimi hallideyim dönücem

hayırlı olsun cnmm allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınn

sızı arada takıp edıorum sevıncle basak muhabbetınıze doyum oldmuo :):) ya ben bıse sorcam benım ovulasyon testım 4 gundur acayıp koyu cıkıo yanı pozotıf ılk defa boyle oldu bı fıkrınız varmıı??

Laa basak karisi sen tip fakultesine gidiyom ordada dogum yapacam dediydin tip fakulteleri ni zaman ozellesti deli kari ben senin gibi alzaymira yakalanmadim daha

belli alzaymıra yakanlanmadığın her haltı hatırlıyon
şimdi durum şu sevinçcim tıp fak. istanbulun ulaşım şartları endeni ile mekan olarak çok uzak olmasada ulaşım olarak 2vasıta. ve ikinci vasıtadan sonra 1000km yürüme mesafesi
ordaki doktor şööle demişti:boşuna tee ordan buraya muayeneye nedne geleceksinki. sen kontrollerine yakındaki hastaneye git, tekiklerini yaptırmaya ve doğurmaya gel
harbidende her kontrolde gidemem oraya bitek doğurmaya giderim giderkende yolda doğururum bedavaya doğurmuş olurum

kızlarr merhaba.. bengısuuuu tatlımm hayırlı olsun allah hayırlısıyla bebegını kucagına almayı nasıp etsın.. darısı basıma olsun :) kac senedır beklıyodun cnmmm

sağol canım benim aamiiin darısı sizinde başınıza inşallah yaa evleneli şuan 14 ay falan oldu canım yaani tam 1 sene sonra geldi bebişimiz

sağol canım benim aamiiin darısı sizinde başınıza inşallah yaa evleneli şuan 14 ay falan oldu canım yaani tam 1 sene sonra geldi bebişimiz

bende pko var yumrtam gelısmıyo yumurtlama takıbı yaptrdm fılmde cektrdm ınsalalh asılma yptrcm ocakta bakalım ınsallah bende senın gbı mutlu haberler alırım cnmm :)

slm cnmm demek tanıyosun ve bizi severek izliyosunarada katıl canım aramıza memnun oldum.
tatlım ben hiç ovulasyon testi kullanmadım kullanan arkadaşalr yardımcı olurkurtulursun tez zamanda inşalah ovulasyon testlerinden bebişin gelir
basagıımmm bal küpümm nasılsın bak geldım :)

iyiyim cnm hoş geldinnnn.evde oturuyorum ööle sen nasılsın pc yapıldımı

şüküüürrrrr yapıldı cnmm benım :) bebıs nasıl ıyı dımı oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…