amin ama zor canım benim mucize olur herhal 2 tüpte tıkalı ama otlar belki işe yaramıştır.Mlxy bat yaklasiyooo senin :18: insallah 9 ay gelmezlerrrr
amin ama zor canım benim mucize olur herhal 2 tüpte tıkalı ama otlar belki işe yaramıştır.
tüpler cerrahi op.açılıyo ama sağlıklı değil 4 kez tüp bebek denedim ben beşinciye hazırlanıyorum kısmetse önümüzdeki aysaahimi yaae peki onun bi çözümü yokmuuu? :26: kiminin az tıkalı oldummu rahim filmiyle falan açılıyo gerçi sen çektirmişsindirde öyle anlaşılmıştır tıkalıolduğu ama bidaa çekilince açılma şansı falan varmıdırki yaa? :26::26: tüp bebek falan olurmuki öyle acabaa durumunuz varsa onu deneseniz bi :26::26:
benim eroş hamiş kaldı hala kayıp vay babaan anaan kemüüne rezil ediyo beni karı
Kari belos kafasini dinlemek istiyor bende ok didim biraz rahat biraksak sanirim iyi olacak ama toparlaninca gelecem didi
senin eros gibi kayip deeel
elleme sessa ya bulaşcak adammı bulamadınsessa da benden izinli canı isteyince gelir
sananek o benim arkadasimadrenalin yapma
yok yumurtlama sorunum olsa 4 defa dogal yolla hamile kalmazdim zaaaarralmadık ama almak istiyoruz bende o yüzden ööle yazdmsenin regl her ay 2gün gecikmlimi geliyo yumurtlamanda sorun var o vakit
hıı hıııı ne güzel demişsinhepimis dostuz kaydeşiz iyi kötü heyşeyimisi paylaşıcaaz tabi yeri gelcek birbirimize destek olucaaz yeri gelicek didişiceez öyle ayrılmak vaymı ama yaa olmuyoki böleee
canımın istediği saatte kaçta gidersemben devleet gitmiyom özele gidiyom canım istediği gün istediği saatte gidip m uayene oluyom kocam sabaktan gidek dedi yarın izinli kendisi o yüzden beraber gitcez inşlllah
ayy sen olmasan kimle uğraşcm ben ayolvalla stresimi alıyon sen benim
bu akşam börülceye sinir oldum sinirimi boşaltcak rahatlıycak yer arıyordum bu gece sana sararmam şartt yani başka türlü rahatlayıp uyuyamazdım. keşke sende online olaydın
ayy topikimiz iyiki var yaaaaaa vallahii rahatlatıyo burası beniii
Akillim yuzsuz kari o almaz ew hediyeside almaz oyle insanlardan hersey beklenir sen en guzelinden besik begen aldir ew hediyesinide almadigini kibar bir dille laf sok delirsin firsati degerlendir akilli ol besigi aldiginla kalirsinseivnç bak sana ne dicem sabakleyin bu mesajıma itina ile cevap ver
börülceye ööle sinir oluyorum ki onun gıcıklığına napsam diye düşünüyorum.
hani olişimin beşiğini börülce alcakmış ya goyaa:120:
bu ev hediyesi olarak bişi almadı ya bize, aklınca hem ev hediyesi hemde çocuğu aradan çıkartcak
ama ben onun bu planını suya düşürcem. gidiyim beşiki ben alıyım hemen.
böylelikle bebeğe bişi alamamış olsun
ve zaten ev hediyeside almadı, o yüzden bebeğe başka bişi almak zorundaheralde çalçaput alacak değil
onun bu düşünceini elinden alıcam bebeğime beşiki ben alcam. börülce kalcak öölee
evet evet bunu yapıcamve Allah nasip edipte o günleri bana gösterirse yeğenini doyasıya sevemicek
sevmesini istemediğimi dolaylı yollardan belli etcemevet kötüyüm biliyorummmmm
ama çok pis sinir oluyorum karı ya yaaaaaaaa
aa sahimii batın tamda benim doğum günümde kıııı inşallah o gün güzel haberler alırsın sende canım yaa beraber kutlama yaparık artıkın ondan sonraayuppiii inşallah bu ay gelir yiğenimiz
Kirazcim tuylerim diken diken okudum yazdiklarini Allahim sonunu getirsin insallah
Saglikla kucagina almayida nasip etsin. Seni cok iyi anliyorum benim bebegimde rizkiyla gelmisti resmen bereket yagmisti
desene cifte bayram yaptiniz buyukleriniz ne yapti
torunlarinin ilk resmini gordulermi cok heyecanlandim yaw
sabah sabah aglattin beni kari. guzel haberlerinle mutlu olduk.
Bizede dua etmeyi unutma Rabbim senide meleginide korusun insallah
Amin...
başak kankamm
gelde azcık laflayakkk
maymuş kankaaahoş geldin ne zaman gelcen diye bekliyordum
takviminde hayırlı olsun.
bebkimizde rızkıyla geldi ohh bundan sonra herşey daha güzel olcak
çok şükür arabanızı satmanıza falan geri gerek kalamdı hemen geldi yavrucakın
inşallah bu kez kucağına alacacaksın Allah ım tekrar yaşatmasın o geçmişte yaşadıklarını unuttursun sana
burda birlikte isim kkoyalım olişine
o benim de arkadaşım tkb benim herjkesi sahipleniyosun yakında beni topiktn atacaksın
sananek o benim arkadasim
yok yumurtlama sorunum olsa 4 defa dogal yolla hamile kalmazdim zaaaarr
ivitt
soyle bir elime dolasam o saclariniii taam bananek merakta etmicem
Akillim yuzsuz kari o almaz ew hediyeside almaz oyle insanlardan hersey beklenir sen en guzelinden besik begen aldir ew hediyesinide almadigini kibar bir dille laf sok delirsin firsati degerlendir akilli ol besigi aldiginla kalirsin
insallah cnm hayirlisi bakakta gorek
kaynoş kahvaltıya çağırıyo ama aaccık konuşak seni bulmşken
bende senin gibi hamiş olduğuma bayağı bi süre inanamamıştım
doktor kontrolünde anlıyordum sadece
onun dışında "yok canım bi yanlışlık vardır" diyodumama hangi doktora gittiysem bebeğimi gördü kontrol etti yavaş yavaş emin omaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?