Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağolll canımm

içini karartma canımmm
eğer tahmin ettiğim kişiysennn oooo daha çok zamanın varr
bak ben 6 yıl bekledikten sonra duydum mucize haberimi

sağol canımm darısı tüm bekleyenlerimizin bşınaaa
rabbim tamamına erdirrir bu sefer inşallahhh
tamam konuşuruzz

eşinde de bişiy ok dimi cnm

o zaman kürlerden yap tatlım nein vesile olacağı belli olmaz boş durmaktan iyidir

kız paşacıkk
sen bana kilo yapmıcak yimekleri söyle bakemmm
benim kilo almamam gerekmişşş
sen hazır diyetin tam ortasındayken bana yardım ett

hemen bilgilendiriyorum bebem şimdi 3 beyazdan uzak duurcen ve 1600 kalorilik yiyeceksin haşlama salata yiyeceksin yaglı ve hamur işleirnden uzak durucaksın meyvelerden incir üzüm ve kayısıdan uzak durucaksın karpuz kavun yemicen daha bir sürü meyve sen az öz ye bebem tatlı yeme tzlu yeme ben öle yapyorum biz en iyisi yaşamıyalım şöyle doyana kadar yemek yemeyi çok özleidm ben ya

tam adamına sordun tosuncukumuza

kız avatarı senmi yaptın
yok kız internette bakarken denk geldiiii
ne tesadüff dimiiii
eşinde de bişiy ok dimi cnm

o zaman kürlerden yap tatlım nein vesile olacağı belli olmaz boş durmaktan iyidir

bencede çok haklısın neyin vesile olacağı bilinmezz
ben bu ay hamiş kalmasaydımm önümüzdeki ay düzenli şekilde soğan suyu yapacaktımmm
yanınada incirr oohhh bide bööle devam ediyim diye karar vermiştim kiiii
bi baktık mucizemm gelmiş

ıyk sanmam güzel olacağını kalın bulgurdan
-------
ahh paşam aah sorma bi tepeme çıktıki sorma indiremiyom
canım ya kıyamma ben ona küstü galiba bana ya cevap yazmıyo zaten orucum açım duygusalım kocamda geç gelicekmiş eve onunla akşam yemegi bile yemeyi özledim hem iş hep iş

ha unutmadan papates ve havuç yemiceksin canım şeker var

nen 3 beyazı anladımm
hadi yağlı ve hamur işlerini de anladım daa
meyve de yemezsem bebekim neyden vitamin alcakk kızz
aaa
kayısı,kavun karpuz ooo bayılırım bunlara
en iyisi meyve serbest kalsınn bendee
yazık yavrucağımm otla samanlamı beslenecekkk
tuzzluyuda yasakladı doktor az tuzlu ye ddidi

neee pattis temi yasakkk
ooooo bebekimm ne yesin şimdikk

neyse amaç için katlanacağızzz
sende hamiş kalınca yersin olmazmıı
doyana dek sevdiğin şeyleri yersinn

Son düzenleme:

evet en azından elindem geleni yaptım denilir

hemde ne mucize yaaa duygularını anlıyorum durup durrup şükrediyor insan

cideen yazmıyo bence protesto ediyo seni

evet en azından elindem geleni yaptım denilir

hemde ne mucize yaaa duygularını anlıyorum durup durrup şükrediyor insan

inşallah şimdik sadece hislerde var olan mucizeme bir gün olurda gözlerimde şahit olurr
allahımm bu kışş nasıl geçer bana
ilkbaharın gelmesiyle evimede bahar gelecek bu sene

canım o meyvelerde çok şeker var ondan hem ben hamile kalınca yememde yasak aynı kiloda kalmam lazım vermem lazım almam yasak bebem mesela 75 kiloyla hamile kaldım degilmi kilo almam yasak aynı kilda kalıcaksın dedi doktor nasıl oluceksebenim işim zor anlıcagın belkim diyet bile vericek doktorun çünkü bende kan pırtılaşması var
cideen yazmıyo bence protesto ediyo seni
:18::18::18::18:
havanı yesinler tamam küstüysen sen bilirisin bende gdierim bu topikten seni rahat bırakıırm hoşçakallllllll

Kizlar gercekten cok zor bi surec cok yiprandim bnimle ewlnnnlerin buyudu cocuklari bnden sonra ewleneenler bile ya dogurdu buyuttu yada bebis bekliyo cewreme yansitmamaya calisiyorum hatta dusunmemeye calisiyorum ama icimde firtonalar kopmuyo diill caresiz cikmazdayim rabbimden baska dermanim yok
Su hayatta diyorum bi bebisim olsun ona tutunayim yasama hewesim olsun diyorum ama olmuyo
Bu hayatta herseyi zor elde ettim hep zor yasadim bi tek ewliligim cok kolay oldu
Simdi de bebis icin 2senedir zorluyorum ama ucsuz bucaksiz bi yol ne olcagimiz belli diill

hemen paşayla barış herkesi benmi sandın üstüne saldırcak

canım senden kötü durumda olanlara bakmalısınn
mesela ben 6 yıldır bekliyodum
ama karamsarlığa kapılmayacaksın
senin avantajın çokk 2 yıldır uğraşıyom diyosun
bak başak ta 3. senesinde hamiş kaldıı
benimle evlenenler bu sene okula yazdırdılar çocuklarını
bak ben daha ancak hamileyim
herzaman daha kötüsü vardırr umudunu kaybetme rabbimden
yıllarca 15-20 sene bu uğurda harcayanlar var
bebeğin olmayacak cümlesni defalarca duyanlar var

lütfen psikolojine yenilip bu satırları bi daha yazma...
yaşın genç henü yeni evli sayılırsınn,bazen sadece beklemek gerek aslında
rabbim sabır dayanma gücü versinn

ayy korktum şimdi yaa kesin benimde öyle tiroit yavaş çalışıyo çook kilo aldıydım bende 1 yılda 5-6 kilo falan ee napcaz şimdi hem hamişiz hem tiroit sorunu yaa off yaa nerden çıktı şimdi bu durduk yeree :18: ee ilçmı kllancaz sadece bebeğe zararı olmasın sonyaa ay tırstım naapcaz biz erooş panikledim şimdi birden yaa :18::26: usg falanda çekilemez heralde dimi hamişlikten dolayıı :18::18::26:

yaaama ben sana başka sorulayda sorduydum gece iltihabımdan falanda bahsettiydim sen biliyon diyee bayaa iltihap çıktı bende yaa naapcam bilmiyooom :18::18::18:
Her sahada: 15-16 lökosit ,silme bakteri ve 14-15 epitel hücresi görüldü. diyo yaa testimdee içtiğim su yeterli olamıyo anlaşılan bii bu arada çok yoruldum gözlerim gidiyo resmen yemeğimde yok naapcam bilmiyom bi makarna salarız olmadı bugün önce hastaneye gittim ilaç yazırmaya sağlık ocğına aile hekimin gdin didi uzak nasıl gideyim didim dinlemediler bi sinir oldum küplere bindim resmen neyse orda lojmanda oturan arkadaşa gittik orda oturduk üç arkadaş olaraktan neyse yoldagelirken böğürtlen topluyoduk arkadaş birilerini gördü konuşuyodu onlarda böğürtlen toplamaya gidiyolarmış bende takıldım peşlerine yiyimde şifaa olsun bebişime diyee neysem gittilk anam bi yere gittik bayır aşşaa toplaya toplaya taa çaya kdar indik nerden gittiysem yollarda kötüydü kaycam düşcem diye ödüm koptu vallaa :18::18: ne cesaret gittiysem taa oralara ama bende bilmiyodumki öyle yerllere gidiceklerinii eve kendimi zor attım ter içinde kalmıştım biraz sancım var şimdik kociş duyarsa bu halde tee oralara gittiğimi biraz kızcak ama naapalım bend tereyağ gibi üste çıkarım adam olsaydında sen toplasaydın karının canı istiyomu faydalımı diye düşünüpte toplama sen ben canım ağzımdatoplayım diye üste çıkcam hıh okadarda didim yaani her seferinde vişnemi topla unutma meyve suyu yapcam böğürtlen topla yiycem diye kaç gündür diyom yaa işlerim yoğun diye toplamıyo oda kendi kaşındı bana bişey olaydı sorumlu oyduuu sancım var zaten akşam ona etmediğim nazda kalmıycak işte makarnayıda o yapsın bananee onun yüzünden yoruldum otoplasaydı bananeee :84::84:

huuhuuu hatuncuklarr
habersiz çıktım geldğimde ama ani oldu : ) geçmişte önemli bi havadis varmı valla okuyamıcam hiç çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…