hmm ozaman yumurtlama dönemindir canım çünkü genelde adete 14 gün kala yumurtlama oluyor bebiş istiyorsan bu günlerini iyi değerlendir canım
benim yumurtalarım biraz sabırsız erken yumurtluyom bnadettn 1 2 gün sonra başlıyo valla o yüzdn yumutrlama hiç gelmedi aklıma biraz tuhaf bi, kızım dua edin nolur hamile oliim
Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..
öncelkle cvp verdşğin için çook sağol.canım açıkçası bn de öyle düşünüyodum ama o sancıyı yaşyınca korktum bat ıma daha var 13 gn .İnşallah dediğin gibidir hiç kistim olmadı o yüzedn bilemedm belirti olabilir mi dye
Anaaaam yimirtliyon o zaman eee ne duruyon halvete kos hemencecikkkkkAllahim versin insallahh
çatladınmı kız bekle biraz daha biz nasıl bekledik 5 gün bak 5.gününde yap uğurlu oluyo bizde bikaç kişi daha 5.gününde yaptıydı hamiş çıktıydı
Imdaaaatttt kızlar kasiniyorum ben delircem az kaldı ellerim bacaklarim yüzüm gözümhamile kalamayip kafaya takip durmaktan sonunda vücutta çıldırdı amaninnn
yaa sevincim benim adet günüme daha var.eylülün 4nden sonra bekliyorum..ama şu 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo hele bugün nasıl sızladı bi bilsen..kasıklarımdada ara ara sancı oluyo..daha erken enaz 1 haftasonra olması gereken belirtiler bunlar..bide çok ıslağımiki gündür..ay bilmiyorum daha çok var 5.günü beklerim ozaman:99:
Kari yimirtlama belirtisi bu 12 gun var bata dellendinmi ne testi gitde carpis tobe tobe gec yimirtlamis olabilirsin
benim bat 8 gun once geldi bu ayyy:18::18: sen degerlendir halvete gir ne testiiii
Imdaaaatttt kızlar kasiniyorum ben delircem az kaldı ellerim bacaklarim yüzüm gözümhamile kalamayip kafaya takip durmaktan sonunda vücutta çıldırdı amaninnn
değerlendiriyorum tabibn kaçtım öpüldünüzzz
hamilelik şüphem var canım inşallah da öyleyimdir.İster istemez telaş yaptım
yaa sevincim benim adet günüme daha var.eylülün 4nden sonra bekliyorum..ama şu 3-4 gündür göğüslerim ağrıyo hele bugün nasıl sızladı bi bilsen..kasıklarımdada ara ara sancı oluyo..daha erken enaz 1 haftasonra olması gereken belirtiler bunlar..bide çok ıslağımiki gündür..ay bilmiyorum daha çok var 5.günü beklerim ozaman:99:
inşallah canım yaa ne güzel erken yumurtluyomuşsun sen ben te 20.günümde oldu bebem oyüzden 1 hafta geriden gelişimi satıma göre ama olsun sağlıklı olsunda küçük meleğim kızlar bu arada hissediyorum oğluşum olcak kesinlikleee :26::26:
bizde 3 gundur carpisamiyok haliyida kutlayamadikk
kizlar kocise bir yalakaliklar yaptim hergun bana hali alacakmis
Ay dus aklıma geldide kremimi getirmemisim suya girersem kremlenmem lazim yoksa iki kat kasinirim ben cok kuru ciltliyim:26:
kızmasın diye dötün tutuştu deemiiii?eyi eyi yap sana bol bol istediin şeyleri alsın odaa kız bu arada benim karnımın genelde sol tarafı bazende sağ tarafı ağrıyo nedenki acep üşütüyommu habire yaa :26::26::18::18:
Daha yerlesme devam ediyor canim ee buyuyorda kendine yer aciyor iltihap ta sanci yapar dikkat et usutme
dr yasaklamis halvet yapayim dimeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?