Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hee iyi didim kaynosa seninkude deli ayni model
belos kafa dinliyo kk gelmiyo izinli faceden yazabilin annem facede oluyo genelde
koca hakli parasini bilir ewde kal noluyoki senimi yicekler
olmadi kaynosta kalirsin

Mutlucan pihtilim nassinnn oyle okuyupta kacmak yok
yesilcim hosgeldin mbr annem

Son düzenleme:

nasıl olayım bendede bi değişiklik yok aynı herşey..yat kalk iş güç derken akşam oluyo :/
eee para kazanmak kolay değil : )

yaaa bana bakın şu Callanetics egzersizini indirmeye çalışıyorum türkçesini ama bulamadım yaa çok faydalıymış youmları okudum

sorma canım ne yapmadıki maddi manevi yönden büyük zarara uğradık onun yüzünden ben 3 senedir konuşmuyorum ama yüzsüz konuşmaya çalışıyor her çalışmasındada laf sokuyor delirtiyor beni yani şöle diyeyim 10 kaynanaya bedel Allah düşmanıma vermesin böle bişey
Mutlucan pihtilim nassinnn oyle okuyupta kacmak yok
yesilcim hosgeldin mbr annem

merhaba canım kuzenimdeydim bugün az önce geldik size bi bakayımda yatayım dedim sen napıyosun canım?

marhaba arkadaşlar size birşey danışabili miyim.bugün annmlerdeydim sonra da eve yürüyelim dedik Yürürken

afedersiniz biraz sıkıştım karnımın alt tarafında kasılmalar oldu(son zamanlarda sık sık oluyo)zor yürüdm keşke arabaya binseydim dedim.Eve gldikyen sonra tuvalte gittim.yine afedesiniz k. tvltimi yaparken sol tarafımda acı hiisstm .:26:ya telaş yaptım sizce neden byle olduu nolur birşey deyiinkistten şüpheleniyorum daha önce hiç kistim olmadıı tecrübeli arkadşlarrr

Hee iyi didim kaynosa seninkude deli ayni model
belos kafa dinliyo kk gelmiyo izinli faceden yazabilin annem facede oluyo genelde
koca hakli parasini bilir ewde kal noluyoki senimi yicekler
olmadi kaynosta kalirsin
kaynoşmuaman allah koruusn eltimde gelir oraya kocam gelene kadar bende deliler hastanesinealmıyım canım alanada mani olmuyum
nasıl olayım bendede bi değişiklik yok aynı herşey..yat kalk iş güç derken akşam oluyo :/
eee para kazanmak kolay değil : )

canım benimde aynı be yakaynoşumda 6 günlere başlamış benimki 6 eylülde bitiyo orucum sevinç karısı sen ne zaman başlıcen borçlarına

Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..

git git eyi olurrr
kisin baslarim :101: hava serinlesinde cok sicak yaw

üşütmüş olabilirsin canım benimde oluyo karnımın ya sağı ya solu agrıyo gaz sancısı falan giriyosa üşüttüğündendir canım o ayakların cıbıldak gezme canım çorap giy bolda su iç ben artık mecbur çorap giyiyom bide çok gezince ağrıdı bugün benimde :18::26: hamişlik şüphen yoksa onu es geçelim bilmemki kist öyle ağrı yaparmı acabaa? :26::26:

hamilelik şüphem var canım inşallah da öyleyimdir.İster istemez telaş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…