evde tekim kimse yok taammı canım sıkkın kaynananada iyi cevap vermişsin aferimbenimkide aradı demin ne yapıyousn diye dedim oturuyom oglunu sordu dedim işte iyi birşey diyonmu dedi yok dedim hemen kapadı telefonu ben bu kaynoşları anamıyorum ya kız belinay nerde diyorum kimse birşey demiyo yaw
canım nasılsın ne var ne yok bakalım anlat dinliyorumbeni sorarasan evde tekim kös kös oturuyom eşim çanakkaleye gidicek iş için 3 gün yok evde tek kalamamda ablam gitsen paşayle köpügü götürmem lazım of dedim okadar gitme ben tek kalmıyım diye ama nerde kime diyosam ben dedi alıcagım paraya bakarım para lazım bak dedi adamda haklı ne yapıcem ben ya:18::18:
evde tekim kimse yok taammı canım sıkkın kaynananada iyi cevap vermişsin aferimbenimkide aradı demin ne yapıyousn diye dedim oturuyom oglunu sordu dedim işte iyi birşey diyonmu dedi yok dedim hemen kapadı telefonu ben bu kaynoşları anamıyorum ya kız belinay nerde diyorum kimse birşey demiyo yaw
canım nasılsın ne var ne yok bakalım anlat dinliyorumbeni sorarasan evde tekim kös kös oturuyom eşim çanakkaleye gidicek iş için 3 gün yok evde tek kalamamda ablam gitsen paşayle köpügü götürmem lazım of dedim okadar gitme ben tek kalmıyım diye ama nerde kime diyosam ben dedi alıcagım paraya bakarım para lazım bak dedi adamda haklı ne yapıcem ben ya:18::18:
sorma canım ne yapmadıkiııııııyyyyyykkkkk şu börülcelerrrr:120: naptı annem sana börülce?
bende benimkinden nefret ediyorum.kendi kendime soruyorum keşke olmasa bööle insanlar. sonra bakıyorumki hep,imizin başında kesin bööle insanlar var. demeki bööle insanlar olmadan olmuyor. bunların varlığında da vardır bi hayır diye düşündüm bu akşam
Mutlucan pihtilim nassinnnoyle okuyupta kacmak yok
yesilcim hosgeldin mbr annem
kaynoşmuHee iyi didim kaynosa seninkude deli ayni model
belos kafa dinliyo kk gelmiyo izinli faceden yazabilin annem facede oluyo genelde
koca hakli parasini bilirewde kal noluyoki senimi yicekler
olmadi kaynosta kalirsin
nasıl olayım bendede bi değişiklik yok aynı herşey..yat kalk iş güç derken akşam oluyo :/
eee para kazanmak kolay değil : )
Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..marhaba arkadaşlar size birşey danışabili miyim.bugün annmlerdeydim sonra da eve yürüyelim dedik Yürürken
afedersiniz biraz sıkıştım karnımın alt tarafında kasılmalar oldu(son zamanlarda sık sık oluyo)zor yürüdm keşke arabaya binseydim dedim.Eve gldikyen sonra tuvalte gittim.yine afedesiniz k. tvltimi yaparken sol tarafımda acı hiisstm .:26:ya telaş yaptım sizce neden byle olduu nolur birşey deyiinkistten şüpheleniyorum daha önce hiç kistim olmadıı tecrübeli arkadşlarrr
kaynoşmuaman allah koruusn eltimde gelir oraya kocam gelene kadar bende deliler hastanesine almıyım canım alanada mani olmuyum
canım benimde aynı be yakaynoşumda 6 günlere başlamış benimki 6 eylülde bitiyo orucum sevinç karısı sen ne zaman başlıcen borçlarına
marhaba arkadaşlar size birşey danışabili miyim.bugün annmlerdeydim sonra da eve yürüyelim dedik Yürürken
afedersiniz biraz sıkıştım karnımın alt tarafında kasılmalar oldu(son zamanlarda sık sık oluyo)zor yürüdm keşke arabaya binseydim dedim.Eve gldikyen sonra tuvalte gittim.yine afedesiniz k. tvltimi yaparken sol tarafımda acı hiisstm .:26:ya telaş yaptım sizce neden byle olduu nolur birşey deyiinkistten şüpheleniyorum daha önce hiç kistim olmadıı tecrübeli arkadşlarrr
Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..
öncelkle cvp verdşğin için çook sağol.canım açıkçası bn de öyle düşünüyodum ama o sancıyı yaşyınca korktum bat ıma daha var 13 gn .İnşallah dediğin gibidir hiç kistim olmadı o yüzedn bilemedm belirti olabilir mi dye
Kist yaparmikii oyle bise belkide hamilesin..
öncelkle cvp verdşğin için çook sağol.canım açıkçası bn de öyle düşünüyodum ama o sancıyı yaşyınca korktum bat ıma daha var 13 gn .İnşallah dediğin gibidir hiç kistim olmadı o yüzedn bilemedm belirti olabilir mi dye
hmm ozaman yumurtlama dönemindir canım çünkü genelde adete 14 gün kala yumurtlama oluyor bebiş istiyorsan bu günlerini iyi değerlendir canım
üşütmüş olabilirsin canım benimde oluyo karnımın ya sağı ya solu agrıyo gaz sancısı falan giriyosa üşüttüğündendir canım oayakların cıbıldak gezme canım çorap giy bolda su iç ben artık mecbur çorap giyiyom bide çok gezince ağrıdı bugün benimde :18::26: hamişlik şüphen yoksa onu es geçelim bilmemki kist öyle ağrı yaparmı acabaa? :26::26:
ben bugün gene test yapcaktım vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?