TSH ın normal değerleri 0,27 ile 4,2 arasıdır.
sende 6,34 çıkmış
diğerleri normal gibi görünüyor
bilgim yoktu araştırdım sabah fırsatım yoktu ne bağırıyon doktormuyum ben
canlarım benim ben zaten ilk hamişliğimden beri takip ederim o siteyi
hatta her doktordan geldiğimde jinekoloji bölümüne mutlaka girerdimm
biliyok yanii kızımmm cahilmiyik bizz???
hiçç umutsuzluğa kapılma
hayatta hiçbişi belli olmazz
sevinnçççç bak ne hatırlatıcam sana
hani ben bi ara diyodumya ateşim var çok sıcakım diye hatta grip sanmıştımm
demekki gebeliktenmişş
hmm bilmemki koyktum yaa iltihapta vay zaten bişii olcak diye ödüm kopuyooo :18::18:
Canim suyu bol ic korkma Allaha emanetsiniz.
canım paniklemeayy korktum şimdi yaa kesin benimde öyle tiroit yavaş çalışıyo çook kilo aldıydım bende 1 yılda 5-6 kilo falan ee napcaz şimdi hem hamişiz hem tiroit sorunu yaa off yaa nerden çıktı şimdi bu durduk yeree :18:ee ilçmı kllancaz sadece bebeğe zararı olmasın sonyaa ay tırstım naapcaz biz erooş panikledim şimdi birden yaa :18::26: usg falanda çekilemez heralde dimi hamişlikten dolayıı :18::18: :26:
gözün aydınn yeter ablaaKIZLAR SAĞOLINNNNYA GERÇEKTEN VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞŞŞŞŞ :18::18::18::18::18::18::18::18:GÖZÜMÜ KAPATINCA O ARABANIN ÜZERİME GELİŞİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR
sevinçççç aradım büyükşehir belediyesiniçok ilgilendilerrr hemen ilgili kişiye bağladılarrr dinlediler beniii (zaten plakayı almıştım)çok kibar ve anlayışlı kişilerdii bilgileri aldılar yarım saat sonrada işlemlerin başlatıldığına dair bilgi vermek için döndüler bana :44::44::44::44::44 çok şaşıdım valla)eğer istersem bu aracın trafikten çekildiğine ceza verilidiğine dair gelip görmem için bir davete bulnacaklarını söylediler :26::26::26::26:bende gelmek ve görmek istemiyorum dedimmm cezasnı verin yeter dedimmm AMA ADANA BÜYÜK ŞEHİRBELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN ÇOK MENUN KALDIM VALLA
KIZLAR SAĞOLINNNNYA GERÇEKTEN VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞŞŞŞŞ :18::18::18::18::18::18::18::18:GÖZÜMÜ KAPATINCA O ARABANIN ÜZERİME GELİŞİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR
sevinçççç aradım büyükşehir belediyesiniçok ilgilendilerrr hemen ilgili kişiye bağladılarrr dinlediler beniii (zaten plakayı almıştım)çok kibar ve anlayışlı kişilerdii bilgileri aldılar yarım saat sonrada işlemlerin başlatıldığına dair bilgi vermek için döndüler bana :44::44::44::44::44 çok şaşıdım valla)eğer istersem bu aracın trafikten çekildiğine ceza verilidiğine dair gelip görmem için bir davete bulnacaklarını söylediler :26::26::26::26:bende gelmek ve görmek istemiyorum dedimmm cezasnı verin yeter dedimmm AMA ADANA BÜYÜK ŞEHİRBELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN ÇOK MENUN KALDIM VALLA
.................................
message repeat
konuşmayan üye sevinç memeenizi yedinizmi
Güle güle kullan sevinccimbu arada ben hala memleketteyim c.tesi doncem ins. Teldende takip edip yazmak zor oluyo varmı yeni havadisler
evde tekim kimse yok taammı canım sıkkın kaynananada iyi cevap vermişsin aferimNooldu karui
kuzum naptın bn bilmiyorum konuyu noldu..geçmişi okucak vaktim olmadı hiç :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?