Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım o ateş basmaları banada olduydu durduk yere terliyodum yanıyodum falan içime te ozamandan doğduydu zaten tuttu bebişim diyee

KIZLAR SAĞOLINNNN YA GERÇEKTEN VERİLMİŞ SADAKAM VARMIŞŞŞŞŞ :18::18::18::18::18::18::18::18:GÖZÜMÜ KAPATINCA O ARABANIN ÜZERİME GELİŞİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR
sevinçççç aradım büyükşehir belediyesini çok ilgilendilerrr hemen ilgili kişiye bağladılarrr dinlediler beniii (zaten plakayı almıştım)çok kibar ve anlayışlı kişilerdiibilgileri aldılar yarım saat sonrada işlemlerin başlatıldığına dair bilgi vermek için döndüler bana :44::44::44::44::44çok şaşıdım valla)eğer istersem bu aracın trafikten çekildiğine ceza verilidiğine dair gelip görmem için bir davete bulnacaklarını söylediler :26::26::26::26:bende gelmek ve görmek istemiyorum dedimmm cezasnı verin yeter dedimmm AMA ADANA BÜYÜK ŞEHİRBELEDİYESİ ÇALIŞANLARINDAN ÇOK MENUN KALDIM VALLA

canım panikleme
usg çekiliyor bildiğin ultrason problem yok o kısımda
ilaçlarda gebelikte ve emzirme döneminde güvenle kullanılıyor
ben başladım bile
sadece tsh devamlı ölçülecekk kontrol edilecek dedi dahiliyeci
ama ihmal etme ki sakıncalıymışş
hemen görüş doktorunlaaa
gözün aydınn yeter ablaa
iyi ilgilenmişler senle
neyse allah bi daha yaşatmasınn

Adanam yaaa borumuuu ilgilenmesinde gorsunler meclise cikarik vallaa

karilar kocis halilarimi cok begendi oglanin odasinada al didi
dislerini SIKA SIKA hayirli olsun didi parayi kazanirsan harcayan bulunur didi
askim kocam yaaa ben sizin icin kazaniyom didi canimmmmm kocisimmm

konuşmayan üye sevinç memeenizi yedinizmi

Yidik cayda ictik komsu kaaveye cagirdi indim daha kaavemi iciyodum zirrr kaynos gelmis
hemen halilarimi gordu cook begendi nirden aldin kaca aldin markasi ne adi ne
haliyi kaldirip etiketine bakti
bende taksitlerini odeyeceksen hemen kartini getirim didim
hec ses etmedi kayinbabosta begendi iyi olmus didi
kaynosun kaynosu durup durup didiki cook iyi yapmissin cook gozel olmus
didii

Güle güle kullan sevinccim bu arada ben hala memleketteyim c.tesi doncem ins. Teldende takip edip yazmak zor oluyo varmı yeni havadisler

evde tekim kimse yok taammı canım sıkkın kaynananada iyi cevap vermişsin aferimbenimkide aradı demin ne yapıyousn diye dedim oturuyom oglunu sordu dedim işte iyi birşey diyonmu dedi yok dedim hemen kapadı telefonu ben bu kaynoşları anamıyorum ya kız belinay nerde diyorum kimse birşey demiyo yaw
kuzum naptın bn bilmiyorum konuyu noldu..geçmişi okucak vaktim olmadı hiç :S

canım nasılsın ne var ne yok bakalım anlat dinliyorum beni sorarasan evde tekim kös kös oturuyom eşim çanakkaleye gidicek iş için 3 gün yok evde tek kalamamda ablam gitsen paşayle köpügü götürmem lazım of dedim okadar gitme ben tek kalmıyım diye ama nerde kime diyosam ben dedi alıcagım paraya bakarım para lazım bak dedi adamda haklı ne yapıcem ben ya:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…