Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugun kismetse boyaci gelecek lambalar degisti ya tavanlar boyanacak
kiz pasa karisi dogru diyon haaa onumuzde bol carpismali gunler beni bekliyor annem
zor kalkarim bu kadar seyin altindan

günaydın güzel hanımlarrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunlarda olmetlerinizzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Oglumun sabah muhabbeti
oglum : anne ben kardes istiyorum...
ben :
oglum : erkek kardes istiyorum ama yok , ee bari kiz kardesim olsun oda yok..
ben :
oglum : kardes alacaz diyorsunuz ama almiyorsunuz hep beni kandiriyorsunuz..
ben :
oglum : cekil bakacam yoksa arkanami sakladin cekil cekil..
ben :
oglum : yok iste yok burdada yoookk almayin almayin bende hep yalniz kalayim
ben : oglum dua et Allahim bana saglikli kardesler ver de
oglum : soyluyorum ama o cok yukseklerde beni duymuyor
ben :
oglum : iceri gidiyorum iste bari tv izleyeyim....
ben : :18:

Son düzenleme:
rabbim kolaylık versin sevinçim kız kardeşimin oğluda 4 yaşında oda istiyor işte bu konuşmalar ne kadaryakın birbirine ALLLAH BÜYÜK İNŞŞ EN KISA ZAMANDA KARDEŞ GELSİNNN BU YAVRULARADA

rabbim kolaylık versin sevinçim kız kardeşimin oğluda 4 yaşında oda istiyor işte bu konuşmalar ne kadaryakın birbirine ALLLAH BÜYÜK İNŞŞ EN KISA ZAMANDA KARDEŞ GELSİNNN BU YAVRULARADA

Amin insallahh canim Rabbim kimsenin kucagini bos birAkmasin
sizlerede herkesede versin amin amin amin

Gizzzz bir gelisme olursa haber wer ben olumlu dusunuyom ama bilemem yinede
genelde bu tedavi bir ay sonra etkisini gosteriyor ama...

iyi git bugun bat bize kim haber verecek

canim cook gecmis olsun

canım bi gelişme yok hala aynııı ben de hala aynıyım denize gitsem mi acaba bugun bi de adet olursam oralarda korkiyom yaaaa

AY SEVINC cok yasa emi sabah sabah güldürdun beni allah tez versin yavrucuna kardeş.. bende tek kardeşim bilirim acısını bu arada geçmişi okudum benim kulaklarımı hic cinlatmamisiniz aevmiyonuz siz beni hic.. varsa yoksa başak karısı artik yopikten ihraç edicem kendimi ben gönül dayanmıyor bu duruma

canım tabiiki öle aksini kim iddaa edio herkes özgürr ve sıkıntılarını atabilcek en iii yerr hepinizi ayrı ayrı seviom beloşum özletme fazla kocanamı bizemi ceza verion kızz

böyle düşünmeyen yok

sadece bebk fikrinden uzaklaşmak için ara verebiliryorlar bazen

ben hepsini çok seviyorumsenide
mesela bende bebek düşüncesinden kurtudum artık ohh rahatım kasmak yokk kendimizi isteyen adam olur öncelikle

kıskansın bırakta bizimkide muayeneyi alttan yapacaksa kadın dr yapsın dioooo

canım benim ne güsel duygular bunlar allahım senin gbii yüzü gönlü güsel arkadaşıma bunu nasip etti sonunda inşallah doğumunu da unutmayacak güsellikte geçirirsin o ilk kokusunu alırsın koklarsan bebişini rabbim sen büyüksünnn işte bu rabbimin yüceliğiiii vazgeçmeyin kadınlarımmm.sanki ben hamniş kalmışım gibi oldummmm aynı duuygualrı yaşadım sanki eroşummmm zayıflamayı düşünmee sakınnnnnn doktoruna danışşşş

kankacım bende güsel duyguyla karışıkkk duygusallll bi haldeyimm şuanda hadi sende güsel haber ver bizee kırmızılar ekenci erken döllenmen olabilirrr çok dikkat et bırak halılarını şimdiiii

bizi geri çeken kocalara allah akıl vrsinnnn bizde tekrar bebk düüşünelimmm

yerim ben oğluşunu haklı çocuk ama sana şunu söliyim durup dururken sölememiştir hissetti demekki var sende bişilerrr bak hadişim kankam dedi dersin biraz aptallık vardırda ayıptır sölemesi malum olur bana genelde olsunda aptal olayım boşverr

canım benim bende en az 1 ay uzak kalıcam evimde tek başıma diorum eşime annmlere gideyim 1 ay napıcam ben evimdee dnüşte ista gidicez işte dio benimi oyalıolar ist a gitmim dieee acaba 6 ay kadar iş varmış bi le dio bi böle diooo soğukta orda çalışılmaz cart curttt offf

çocuk diyip geçme birde şunu çözebilseler keşkeeee leylekler artık çalışmıorrr artık anneler imalat girişiminde heheheh çokmu leylekli hikayeler anlatıosun nedir bacımmm yeğenim leylekler artık adresi bulamıorr annenin arkasında arama artık göbüşüne bakıcan göbüşüneee

Kızlar ya benim bi iki gündür vajinamda bi ağrı var sanki biyere carpmisim gibi içerden içerden carpmadimda halbuki biyere.. deminde altımda günlük pedim var.. isiyom gibi bir his oluştu dedim adetim geliyo boyle acik kahverengi bi sıvı yuvarlandı peşinde minicik hemen emmedide. Neydiki o oyle acaba grip gibiydim hep bi kac gündür ben intihapmi oldu diyorum. Orayida biyere carpmadim bi haftadır memleketteyim iliskiyede girmedim.. la cikcam günlük peşin bitti diye normal pek koydum bende gerci daha adetime beş gün var benim hesabimca ama bilir nolmaz:26:

iltihap olabilir canımm sancı gibi agrı varsa..

dikkat et canım adetini beklemen lasımmm bişi diyemeyizz sen sadece dikkat et benim pedde bu sefer çekmedi pedlerdemi sorun vardır nedir büyük parça büyük parça halinde çektini çekiooo büyükler klıo ıygggg böghhh ne iğrencimmm yaa:))üşütmüşte olabilirsin bekleemeye al bakayım kendini ilişkiyede girme nolur nolmazz

kızlar efsane geri döndü ama faakt lakinnn kimsecikler yokkk hanimiş benim kankam hanimişte hamişlerimm hanimişte küslerimm hanimiş kararından dönenlerimmm bugün yeni bi sayfa açalım ve güne güsel sözlerle başlayalımmm bekliorummm tkb atmazsa tabiiii

Slm tatlim nasilsinn
Yeni sayfalar acilmis hayirli olsun
Kocisinle baristinmi. İstnbulami tasiniyorsunz sanki ole okumustum

Gunaydin kizlarrr
Bizde bugun denize gtcktk dun komple agdami bile yPtirdim
Ama arkdslarin isi ckmis iptal oldu

Son düzenleme:

iyyim canımm aramız şuan iii olması gerektiği gibi davranıorummm istanbula 1-2 aya kadar gidermişizz bilmiorum eşimin lafıylada kuyuya inilmez ya neyseee
geçen gün küçük görümce mersindeyken saçma sapan hareketleriyle herkesi sinirlendirdi benide asabım bozuldu eşim beni savundu
misafir var yer kavgası ediooo ben geçicem o geçicek şu geçicekk salak salak enbesill hareketler suratı bozuldu dedim noldu gamzee ya işine bak yenge dedii bunu daha önce bikez daha tekrarlamıştı eşim duymuştu birdaha duymıcam dedi bacaklarını kırarım yengene sayfgılı olucaksın diee busefer eşim dedi nie moralin bozuldu dedim böle böle bacınnn dandik hareketleriii eve geldi sen ne diosun yengene ben sana demedimmi adam gibi cvp verceksin oda aynen şöel cvp verioo oda gitti sanamı şikayet etti bak edepsize hala o dioo dedim o kim gamzee hayırdır burda anormal olan sensin biz değilizzz

nese suratı bozuk abisi kesin bişiler dedi 2 gün sonraaa bi konuşmalarrr felan yüz vermedimmm yalaka

Ben iyiyim cnm saol seni tekrar görmek guzel Valla bende anlamadım bisikletten düşüp vajinami demire vurmusum gibi aciyo beklicem zaten el mecbur beş gün var daha hamile olmamak icin bi nedenin yok dedi doktor ama her ay hayalkırıklığı yasadigimdan hic oralara yormuyorum.. beklucez bakam neymiş derdi

Masallahh duzelmis araniz we artik seni sawunuyo bu iyiye isarettirr boswer gorumcenide o terbiyesizligi ancak onun gibi kisiliksizler yaparr :))Abisinden yuz gormeyince sirnasmaya baslamis istee
Kocanla iyi olunda gerisi boss tatlimmm

Afiyet olsun Sewincccc
Bende simdi kahwalti ediyorum kizlarr buyurunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…