rabbim kolaylık versin sevinçim kız kardeşimin oğluda 4 yaşında oda istiyor işte bu konuşmalar ne kadaryakın birbirine ALLLAH BÜYÜK İNŞŞ EN KISA ZAMANDA KARDEŞ GELSİNNN BU YAVRULARADAOglumun sabah muhabbeti
oglum : anne ben kardes istiyorum...
ben :
oglum : erkek kardes istiyorum ama yok , ee bari kiz kardesim olsun oda yok..
ben :
oglum :kardes alacaz diyorsunuz ama almiyorsunuz hep beni kandiriyorsunuz..
ben :
oglum : cekil bakacam yoksa arkanami sakladin cekil cekil..
ben :
oglum : yok iste yok burdada yoookkalmayin almayin bende hep yalniz kalayim
ben :oglum dua et Allahim bana saglikli kardesler ver de
oglum : soyluyorum ama o cok yukseklerde beni duymuyor
ben :
oglum : iceri gidiyorum iste bari tv izleyeyim....
ben ::18:
rabbim kolaylık versin sevinçim kız kardeşimin oğluda 4 yaşında oda istiyor işte bu konuşmalar ne kadaryakın birbirine ALLLAH BÜYÜK İNŞŞ EN KISA ZAMANDA KARDEŞ GELSİNNN BU YAVRULARADA
Gizzzz bir gelisme olursa haber wer ben olumlu dusunuyom ama bilemem yinede
genelde bu tedavi bir ay sonra etkisini gosteriyor ama...
iyi git bugun bat bize kim haber verecek
canim cook gecmis olsun
Bizim topicimiz ozel bir topic biliyorsunuz dimi
biz burda herseyimizi paylasiyoruz yeri geliyor
seviniyoruz yeri geliyor huzunleniyoruz heyecanlanuyoruz
kiziyoruz agliyoruz geyik yapiyoruz kisacasi
PAYLASIYORUZ
herseyimizi paylasiyoruz rahatliyoruz yeni fikirler
oaylasiyoruz OGRENIYORUZ
sadece konumuz bebek degil...
Burda dostluklar arkadasliklar edindigimizi saniyorum
acisiyla tatlisiyla...
En ufak olumsuzlukta gemiyi terketmek bize yakismaz..
kizin gelin bagirin cagirin haykirin ama
icinize atmayin cunku icinize attiklariniz daha sonra
cok ama cok buyumus olarak bir yerden patlar.
En azindan ben boyle dusunuyorum
boyle dusunmeyen arkadaslarimada
saygi duyuyorum
hepinizi cok sewiyorum hersey bir yana
hepimiz arkadasiz...
iyi kotu
PAYLASIYORUZ....
:13:
mesela bende bebek düşüncesinden kurtudum artık ohh rahatım kasmak yokk kendimizi isteyen adam olur öncelikleböyle düşünmeyen yok
sadece bebk fikrinden uzaklaşmak için ara verebiliryorlar bazen
ben hepsini çok seviyorumsenide
kıskansın bırakta bizimkide muayeneyi alttan yapacaksa kadın dr yapsın dioooodr seni o koca göbeğinle ne kadar kusursuz görebilirkibende her dr dan önce ağdaya gidiyom kocicim kızıyo bana dr a mı süsleniyon sen diye
valla öyleydi hele bir tanesi vardıki yanında 2 tane çocuğu ama bildiğin taaaaaşşşşş taaaşşşşşşş,ben hayatımda hiç o kadar zayıf olmadım, ama orda garsonlar beni yabancı sandı hep bi kerem, hatta biri bana wc tarif ederken fransızca konuştu ben anlamadım pardon ben sizi fransıza benzettim dediii
sevgili topik arkadaşlarımm,,
bu zmaana kadar bana vermiş olduğunuz manevi destek için teşekkür ederim,
yavrumun banaa gelmesinde katkınız büyükkk,,
kaçgün oldu öğreneli hala şaşkınlığım geçmedii
hala test kağıdıma bakıyorum gerçekmi diye
ilaçlara bakıyorum heyecanlanıyorummm
rabbim bir kez daha bu haberi duymayı nasip etti
inşallah bu sefer kucağımıza almayı da nasip eder
kızlar hamişlik hberimi sönük yazdığımı söylemişsiniz, hem vaktim çok azdı hemde heyecandan donakalmıştım
kusura bakmayınn o kadarını da size yazarken ağlıyordumm..
geçmişe bakındım tek tek alıntı yapamadımm,ama benim adıma sevinen arkadaşlarıma çooooooooook teşekkür ederimm
başak sormuşsun annem menogon + ovitrelle ile hamiş kaldımm listeyi değiş artıkınnn
tuhaf duygular içindeyimmm, test sonucunu elime aldığım anı ölene dek unutamıcam herhaldee
ayaklarım yerden kesilmişti,kocişimlen birbirimizin yüzüne bakamadık,baktıkça ağlıyoduk çünküüü
doktorum bile nasıl duygulandı,ondanda allah razı olsunn sebep oldu bebeğimin gelmesine
dün doktordaydıkk bu arada tahlillerim vardıı
tiroid bezim yavaş çalışıyomuşş o yüzden kilo alıyomuşm,gebelikte sorun olmasın diye ilaca başladımm
belkim kilo veriiriimm ilaç sayesiindeee
cumartesi gideceğizz doktor bebeğe bakacak belki kalp atışlarını duyarızz
sağlıklı olduğunu öğrenmek istiyorum sadece
doktor bi "sağlıklı,bu kese,bu kalp atışı...." filan dese hem tamamen inanacağım hemde rahatlayacağımm
neyse görüşmek üzere
rabbim bu yolda yürüyen herkese sonuç almayı nasip etsinnn
kimseyi eli boş çevirmesinn
evlat hasretiyle ciğerimizi yakmasınnn
... amin....
Kirazcim tuylerim diken diken okudum yazdiklarini Allahim sonunu getirsin insallah
Saglikla kucagina almayida nasip etsin. Seni cok iyi anliyorum benim bebegimde rizkiyla gelmisti resmen bereket yagmisti
desene cifte bayram yaptiniz buyukleriniz ne yapti
torunlarinin ilk resmini gordulermi cok heyecanlandim yaw
sabah sabah aglattin beni kari. guzel haberlerinle mutlu olduk.
Bizede dua etmeyi unutma Rabbim senide meleginide korusun insallah
Amin...
yok cnm seray düşük yaptı.
teker teker inşallah bütün kızların haberini alırız eroş yaa
sen hep diyodun ya hamişleri Allah bebeğine kavuştursun diye
Allah senide bebeğine kavuştursun inşalahh
dikkat et ama lütfen ilk 3 ay fazla gezme fırt fırt hele arabaya binme binersende kocan yavaş sürsün araba çok sarsıyo insanı hop hop haoplatıyo
sen önlemini alda taktir Alah ın inşallah sağlıkla gelir bu kez olişimin kankası
bende çoks eviniyom sen aklıma geldikçe bu günleride gördük şükür
ay bazıları bebek 7 aylık oluyo hala bebeğine bişi bakmıyobiz öğrenir öğrenmez ne alsak diye hevesleniyoruz
Oglumun sabah muhabbeti
oglum : anne ben kardes istiyorum...
ben :
oglum : erkek kardes istiyorum ama yok , ee bari kiz kardesim olsun oda yok..
ben :
oglum :kardes alacaz diyorsunuz ama almiyorsunuz hep beni kandiriyorsunuz..
ben :
oglum : cekil bakacam yoksa arkanami sakladin cekil cekil..
ben :
oglum : yok iste yok burdada yoookkalmayin almayin bende hep yalniz kalayim
ben :oglum dua et Allahim bana saglikli kardesler ver de
oglum : soyluyorum ama o cok yukseklerde beni duymuyor
ben :
oglum : iceri gidiyorum iste bari tv izleyeyim....
ben ::18:
canım benim bende en az 1 ay uzak kalıcam evimde tek başıma diorum eşime annmlere gideyim 1 ay napıcam ben evimdee dnüşte ista gidicez işte dio benimi oyalıolar ist a gitmim dieee acaba 6 ay kadar iş varmış bi le dio bi böle diooo soğukta orda çalışılmaz cart curttt offfkızlar napıyosunuz?? bugün cuma ama ben mutsuzumkocicim p.tesiye kadar yok kocaaaa hafta sonu ve pazartesi olmayacak....sıkılıyorum ben o yokken yaaa Allah daha uzun ayırmasın bizi... bende dinlenirim bol bol kk ya girin haftasonu olurmu yalnız bırakmayın beni
AY SEVINC cok yasa emi sabah sabah güldürdun beniallah tez versin yavrucuna kardeş.. bende tek kardeşim bilirim acısını bu arada geçmişi okudum benim kulaklarımı hic cinlatmamisiniz aevmiyonuz siz beni hic.. varsa yoksa başak karısı artik yopikten ihraç edicem kendimi ben gönül dayanmıyor bu duruma
Kızlar ya benim bi iki gündür vajinamda bi ağrı var sanki biyere carpmisim gibi içerden içerden carpmadimda halbuki biyere.. deminde altımda günlük pedim var.. isiyom gibi bir his oluştu dedim adetim geliyo boyle acik kahverengi bi sıvı yuvarlandı peşinde minicik hemen emmedide. Neydiki o oyle acaba grip gibiydim hep bi kac gündür ben intihapmi oldu diyorum. Orayida biyere carpmadim bi haftadır memleketteyim iliskiyede girmedim.. la cikcam günlük peşin bitti diye normal pek koydum bende gerci daha adetime beş gün var benim hesabimca ama bilir nolmaz:26:
Kızlar ya benim bi iki gündür vajinamda bi ağrı var sanki biyere carpmisim gibi içerden içerden carpmadimda halbuki biyere.. deminde altımda günlük pedim var.. isiyom gibi bir his oluştu dedim adetim geliyo boyle acik kahverengi bi sıvı yuvarlandı peşinde minicik hemen emmedide. Neydiki o oyle acaba grip gibiydim hep bi kac gündür ben intihapmi oldu diyorum. Orayida biyere carpmadim bi haftadır memleketteyim iliskiyede girmedim.. la cikcam günlük peşin bitti diye normal pek koydum bende gerci daha adetime beş gün var benim hesabimca ama bilir nolmaz:26:
kızlar efsane geri döndü ama faakt lakinnn kimsecikler yokkk hanimiş benim kankam hanimişte hamişlerimm hanimişte küslerimm hanimiş kararından dönenlerimmm bugün yeni bi sayfa açalım ve güne güsel sözlerle başlayalımmm bekliorummm tkb atmazsa tabiiii
Slm tatlim nasilsinn
Yeni sayfalar acilmis hayirli olsun
Kocisinle baristinmi. İstnbulami tasiniyorsunz sanki ole okumustum
Gunaydin kizlarrr
Bizde bugun denize gtcktk dun komple agdami bile yPtirdim
Ama arkdslarin isi ckmis iptal oldu
Komsumla kahvalti yapiyok
iyyim canımm aramız şuan iii olması gerektiği gibi davranıorummm istanbula 1-2 aya kadar gidermişizz bilmiorum eşimin lafıylada kuyuya inilmez ya neyseee
geçen gün küçük görümce mersindeyken saçma sapan hareketleriyle herkesi sinirlendirdi benide asabım bozuldu eşim beni savundu
misafir var yer kavgası ediooo ben geçicem o geçicek şu geçicekk salak salak enbesill hareketler suratı bozuldu dedim noldu gamzee ya işine bak yenge dedii bunu daha önce bikez daha tekrarlamıştı eşim duymuştu birdaha duymıcam dedi bacaklarını kırarım yengene sayfgılı olucaksın diee busefer eşim dedi nie moralin bozuldu dedim böle böle bacınnn dandik hareketleriii eve geldi sen ne diosun yengene ben sana demedimmi adam gibi cvp verceksin oda aynen şöel cvp verioo oda gitti sanamı şikayet etti bak edepsize hala o dioo dedim o kim gamzee hayırdır burda anormal olan sensin biz değilizzz
nese suratı bozuk abisi kesin bişiler dedi 2 gün sonraaa bi konuşmalarrr felan yüz vermedimmm yalaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?