Basak karisi boyacidan ve elektrikciden iyimi biliyoneski lambalar cikinca yeni lamba takildi ona gore boyaci gelip eski delikleri kapatacak sonra boyayacaj
bilmem bensorduk sadece mantuklu gelmedi pek
hayırlı olsunartık bu gece avizenin altında halının üstünde bi kutlama beklerik darısı başımıza
Gece ewi silip uyudumdu simdide silmek istiyom
gece birimi geldi gezdi acep
canım biizm doktorda öyle demişti zaten sende ne aralıklarla oluyo beni korkutan 3 saatten fazla sürdü dediarıyımda sesini duyum içim rahat etsin
canım eve geldi çarpıntısı varmış dememiş karnım çok aç dedi neyse doyurdum takımlarını aldı onlarda çok agır yokuşu çıkamadımd edi şöyle diyeyim takım 10 kilo geliyo ve diger elindede matgap ve 25 metre kablo vardı allahım iyi etsin işşallah
canım ondan olabilirimiki :44::44:eşimde öle dedi başımın agrısından öldüm paşa ya indi ya çıkyı tansiyon dedi:44::44:
canım ben zaten böyle düşüne düşüne hasta oluyomya korkuyorum ben herşeyden kafama takmasam hiç birşeye birşey olmucakta bıktım bu huyumdan ben ya
Basak kac kilo almissin dogru soyle beni yutturamazsin biliyorsun dimi
Canum bugunde test alip yaptinmi
yok deli karı sadece bi kaç gram essah diyom
essah dedimde aklıma kim geldi anladın sen
evde test var da yapmıyom canım yapmıcam kız.. ama az önce bi ev süpürdüm sildim 1 saat sürmedi yani.. (ben senin gibi sevmiyorum ev işini hehe).. belim agrudu baya hemen oturdum.. acaba adet mi olacam yaaaaaaaaaaaadenize de gidesim var ama tırsıyommm
Yaa niye soylemiyon9 kilo aldin biliyom ben
ye ic sisir gobeee sonrada sakla ne resim koy
ne hesap verhec bise yapma
adi tkb sin
Otur oturdugun yerde deniz yokevde test var da yapmıyom canım yapmıcam kız.. ama az önce bi ev süpürdüm sildim 1 saat sürmedi yani.. (ben senin gibi sevmiyorum ev işini hehe).. belim agrudu baya hemen oturdum.. acaba adet mi olacam yaaaaaaaaaaaadenize de gidesim var ama tırsıyommm
komşu gittimi
gideceği yoksa bile sen msj yazarken çoktan gitmiştir illiglenmedinki kadınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?