Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar ben bugun evime donuyom. Gitmeden anacima bi süpürge açan dedim ama pul bitti bende.. cikiyom ben hadi görüşürüz öptüm hepinizi

Basak karisi boyacidan ve elektrikciden iyimi biliyon eski lambalar cikinca yeni lamba takildi ona gore boyaci gelip eski delikleri kapatacak sonra boyayacaj

Basak karisi boyacidan ve elektrikciden iyimi biliyon eski lambalar cikinca yeni lamba takildi ona gore boyaci gelip eski delikleri kapatacak sonra boyayacaj

bilmem bensorduk sadece mantuklu gelmedi pek

hayırlı olsun artık bu gece avizenin altında halının üstünde bi kutlama beklerik darısı başımıza

benim cok siddetli oluyodu 5-10 dk sürüyodu 3 saat sürse ölürdüm zaten.. dayanamazdım.. demek onunki daha hafifi. hiç üzülme onu da üzme.. bişey var sanır walla.. üfürüm deniyo o hastalıga..

Canum bugunde test alip yaptinmi

evde test var da yapmıyom canım yapmıcam kız.. ama az önce bi ev süpürdüm sildim 1 saat sürmedi yani.. (ben senin gibi sevmiyorum ev işini hehe).. belim agrudu baya hemen oturdum.. acaba adet mi olacam yaaaaaaaaaaaa denize de gidesim var ama tırsıyommm

komşu gittimi

gideceği yoksa bile sen msj yazarken çoktan gitmiştir illiglenmedinki kadınla

1 saaate bitirmiş hamarat karı

Yaa niye soylemiyon 9 kilo aldin biliyom ben
ye ic sisir gobeee sonrada sakla ne resim koy
ne hesap ver hec bise yapma
adi tkb sin

iyide hep ben hesap veriyom anlamadım gitti

benim kadar hesap veren varmı

tkb y,iz diye iyice sömürülüyok

it ciğer dayanmıyo

accık daha büyüyüm koyarım bi resim daha

Otur oturdugun yerde deniz yok keske sabah ilk idrarla deneseydin
ben umutluyum
komşu gittimi

gideceği yoksa bile sen msj yazarken çoktan gitmiştir illiglenmedinki kadınla

coktan kiz deli calisiyor size mesaj attigimda son bardak caylarimizi iciyoduk
senlen konusmuyom sakliyon herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…