AY SEVINC cok yasa emi sabah sabah güldürdun beniallah tez versin yavrucuna kardeş.. bende tek kardeşim bilirim acısını bu arada geçmişi okudum benim kulaklarımı hic cinlatmamisiniz aevmiyonuz siz beni hic.. varsa yoksa başak karısı artik yopikten ihraç edicem kendimi ben gönül dayanmıyor bu duruma
Kızlar ya benim bi iki gündür vajinamda bi ağrı var sanki biyere carpmisim gibi içerden içerden carpmadimda halbuki biyere.. deminde altımda günlük pedim var.. isiyom gibi bir his oluştu dedim adetim geliyo boyle acik kahverengi bi sıvı yuvarlandı peşinde minicik hemen emmedide. Neydiki o oyle acaba grip gibiydim hep bi kac gündür ben intihapmi oldu diyorum. Orayida biyere carpmadim bi haftadır memleketteyim iliskiyede girmedim.. la cikcam günlük peşin bitti diye normal pek koydum bende gerci daha adetime beş gün var benim hesabimca ama bilir nolmaz:26:
ufff dellenme gene o kari rahatsizdi hamis haliyle bunalimada girmis mirak ettik kiskanc bu karilarin hepsii
komsumla kahvalti yapiyok
terketcem tabi kimse merak etmuyo beniSende çaya gelmuyon zati
bırakmayız tatlım merak etme biliyosun biz buraya kök salmışız hep burdayız sen gellkızlar napıyosunuz?? Bugün cuma ama ben mutsuzumkocicim p.tesiye kadar yok kocaaaa hafta sonu ve pazartesi olmayacak....sıkılıyorum ben o yokken yaaa Allah daha uzun ayırmasın bizi... Bende dinlenirim bol bol kk ya girin haftasonu olurmu yalnız bırakmayın beni
kızlar efsane geri döndü ama faakt lakinnn kimsecikler yokkk hanimiş benim kankam hanimişte hamişlerimm hanimişte küslerimm hanimiş kararından dönenlerimmm bugün yeni bi sayfa açalım ve güne güsel sözlerle başlayalımmm bekliorummm tkb atmazsa tabiiii
en büyük ayıbı yapmışsın bana beni nie çağımıonn nasıl geçio o lokmalarr kızzzz
Avizelerin havasını atmaya gitmiş
senin kocan çook anlayışsızz
6 ayını doldurmak üzere olan bi kadının çoktan yürüyüşlere başlaması lazımm
Söylemelisin senin harekete ihtiyacın var
valla benim kociş ipleri sıkı tutuyoo
doktor kilo alma dediyaa 3 ay bitince yada doktor izin verince hergün yürüyüşe gideceğiz diyo
sana kilo aldırmıcam diyoo
karilar ewde elektrikci warrr butun heryere lamba avize aldik takiliyoooooorrrrr
geçmiş olsun canımkızlar mrbb nasılsınızzz inşş kayifler iyidir ben bu gün gelemedim hiç çünki geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm
Canim benimde oyle akintim fazlaladti agrim felan oldu bu ay 8 gun once geldi
Terketcem tabi kimse merak etmuyo benisende çaya gelmuyon zati
yok komsuyu cagirdim
Tatlim bitek sen diilsin merak edilmeyen benide kimsecikler merak etmiyoo boswerrr)
Gel bizde birbirimizi merak edelim warmisin
Basakcmm sewindim iyilesmene ewini temzledinmi bakalim
Masallahh duzelmis araniz we artik seni sawunuyo bu iyiye isarettirr boswer gorumcenide o terbiyesizligi ancak onun gibi kisiliksizler yaparr :))Abisinden yuz gormeyince sirnasmaya baslamis istee
Kocanla iyi olunda gerisi boss tatlimmm
Afiyet olsun Sewincccc
Bende simdi kahwalti ediyorum kizlarr buyurunn
beni çok etmişler yaa 150 sayfayı okumaya çalıştım hiçbirinde benden söz edilmemiş zaten yarısında tıkandımm bende devam etmedimTerketcem tabi kimse merak etmuyo benisende çaya gelmuyon zati
Avizelerin havasını atmaya gitmiş
senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım
kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler
ayyyy super olduuu tum ewin lambalarini degistirdik salonla oturma odasina eskitme avize aldik ahsap ve dokum
mutfaga ciftli cok modern diger odalara cam sarkit aldik
coook ama cooook guzel oldu yarinda tavanlar boyanacakkk
cook mutlu olduuummmm
BENDE HEDİYE İSTERİİM ÇÜNKÜ TKB BENİMMMMeger hamişşem benden sana bi hediye:) adresine yollarım :)
kız koşmsumuı sendeydi senmi ondaydın yoksa avizeler elinde turmu atıon deli karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?