Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ufff dellenme gene o kari rahatsizdi hamis haliyle bunalimada girmis mirak ettik kiskanc bu karilarin hepsii

günaydın hanımlarr

Geçmişi okudum geldimm

Biricik cnmm daha iyiyim çok şükür hapşırık yok beynim de akkmıyo artık

Vilmaasen topiki terk ediyomuşun duydum

Son düzenleme:

Canim benimde oyle akintim fazlaladti agrim felan oldu bu ay 8 gun once geldi

terketcem tabi kimse merak etmuyo beni Sende çaya gelmuyon zati

:78:ayy hiç yolum düşmedi oralara

ama aklıma geliyon sen valla:18:

Ben ööle aklıma geleni yazan biri değilim

merakımı kendi içimde yaşıyorum

Gitme gidersen döverim seni

bırakmayız tatlım merak etme biliyosun biz buraya kök salmışız hep burdayız sen gell

Son düzenleme:
atamax atsinda gorek
en büyük ayıbı yapmışsın bana beni nie çağımıonn nasıl geçio o lokmalarr kızzzz
anam 1 ay ramazanda birbirimize baktik durduk oruclukta simdi tadini cikariyoz

Avizelerin havasını atmaya gitmiş

yok komsuyu cagirdim

karilar ewde elektrikci warrr butun heryere lamba avize aldik takiliyoooooorrrrr

geçmiş olsun canım

kızlar kusura bakmayın alıntı alamadım canım çok sıkkın eşime moralim bozuldu eşimde kalp kapaı egriligi var dün işte çalışırken tinerle işim oldu dedi başı agrımış sonra çarpıntısı olmuş 3 saattir dedi çarpıntım oldu ta boyun damarında olmuş sonra dedi dinlenince geçti dedi doktora gittik herşeyine baktırdık doktor ondan birşey olmaz dedi ama bu çarpıntı neyin nesi yasen beni dün panik atagım azdımı sana aklıma kötü şeyler geldiona birşey olursa ben ne yaparım allah korusun ne olur birşey deyin siizn tanıdıklarınızda oldumu neden çarpıntısı olabiliri kafayı yiyicek aklım eşimde ne yaptı diye gitme işe dedim gitmem lazım dedi ilk defa böyle birşey oldu dedi acaba dedi tansiyonummu çıktı indi ondan çarpıntım oldu dedibiri birşey desin ne olur içimin rahatlaması lazım eşimsiz bir hayat düşünemiyorum ben rabbim bana bagışlasın işşallah

Canim benimde oyle akintim fazlaladti agrim felan oldu bu ay 8 gun once geldi

Benim kasik ağrım yok ama ya sadece vajinam aciyo. Akintida sadece sabah bi damlacik Su an gelen giden yok. Yumurtamda en erken ayin 16sinda catlamistir doktor konttolyndeyim ya. Yumurta catladiktan 14 gün sonra olunuyosa adet 30 undan önce gelmemesi lazim. Adetim gelir zaten aksini dusunmuyom ama rahmim niye aciyo ona endiselendim. O kadar intihab yaşadım hep kaşıntı olurdu. Ama haklida olabilirsin erken gelir belki kasiklarimda agrimaya başladı :26:

Pasa hosgeldin giii nassin
bende bugun sevabina carpisacam
yarinda pazar sabaha kadar mesaim surer
ancak odesirim halilari lambalari
yarinda tavanlar boyanacak

Paşam geçmiş olsun cnm korkma bisey olmaz bendede oluyodu doktora gittim kardiyolojiye dedi kalpte bisey yok sinir sıkışması olmuştur .. endiselenme cabuk gecer inşallah

Tatlim bitek sen diilsin merak edilmeyen benide kimsecikler merak etmiyoo boswerrr )
Gel bizde birbirimizi merak edelim warmisin

Basakcmm sewindim iyilesmene ewini temzledinmi bakalim

aşk olsun ya hatunlar alınmaya başladı hahasta olan herkesi merak ediyok bis
sağol canım evimde mis gibi oldu bugün keyif günüm

saol canımmm çok şükürrr ama ist a gitmem lasımmm kafamı boşaltmalııyım bakalım.savunuo savunmasın görim hiç umrumda olmadını.beni savunucak karısııyım haksızsammm o ayrı.onu takmıom ben ona ders vermek için birdaha söleyeemsin diee abisine söledimm.anlasın saygıyı göstermeliii benmi öğretçemmm bu yaştan sonra.
bende kocamla iii olım geri boş diomm çok şükür iş devam edio şeytan kulağına kurşun.ama sanki ehran bırakıcakmış gibi hergün kalbim çarpıoo.

Terketcem tabi kimse merak etmuyo beni sende çaya gelmuyon zati
beni çok etmişler yaa 150 sayfayı okumaya çalıştım hiçbirinde benden söz edilmemiş zaten yarısında tıkandımm bende devam etmedim

Avizelerin havasını atmaya gitmiş

kız koşmsumuı sendeydi senmi ondaydın yoksa avizeler elinde turmu atıon deli karı

senın msj ıcın gırdım no aldım ınsallah guzel bı yerdır arayaaz bakalım

kızlar nasılsınız bı slm vereyım dedım hepınızı opyuyorum hayırlı geceler
YİNE GEL
ayyyy super olduuu tum ewin lambalarini degistirdik salonla oturma odasina eskitme avize aldik ahsap ve dokum
mutfaga ciftli cok modern diger odalara cam sarkit aldik
coook ama cooook guzel oldu yarinda tavanlar boyanacakkk
cook mutlu olduuummmm

eger hamişşem benden sana bi hediye:) adresine yollarım :)
BENDE HEDİYE İSTERİİM ÇÜNKÜ TKB BENİMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…