Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ha bu daha iyi fikir hava atmaya onu çağırman

bu avize alma işi tavan boyama vs planlımıydı

Yooo kocam aradi askim tavanlarimizi boyatacaz sobadan cok kirlendi mutfakla yatak odasinin lambasida bozuk
en iyisi butun ewin lambalarini degisek hazir ol didi
Bende daha telde konusurken hazirlanip asagi indim

canım benim doktor bişi yi yok demiş yaa neden kendini üzüosun dün de eşim yatağa yattığında ayağa kalktı tansionummu düşüüo ya dedi gözleirm kararıooo başım dönüoo dedim hamişmiisin çaktırmadım korktum ama ddim yatapa birden girdiysen ışık yanmıodu ondan öle olmuştur dedim
sende üzerinde durmaaa arada ara ama endişelenmeee olmıcak şeyi oldurrursun bitanesiii allahım ikinizide birbirinize bağışlasınnnn bebişiniz olcak daha dur bakimm hele bi hamiş kal bebişinizi size sizide bebişinize bağışlar rabbimm inşşş.

Paşam geçmiş olsun cnm korkma bisey olmaz bendede oluyodu doktora gittim kardiyolojiye dedi kalpte bisey yok sinir sıkışması olmuştur .. endiselenme cabuk gecer inşallah
canım eşimde kalp kapagı egriligi var malesef kalbe götürüldüm damardan ilaç bile verildi kalbinde birşey varmı diye çok şükür birşey yokmuş buda sana birşey yapmaz dedi ama çarpıntı 3 saat sürmüş çalıştıgım yer çok sıcaktı dedi eve geldi yemek yedi dahada artmış yokusu çıkamadım dedi çok yormuş kalbi korkuyorum ona birşey olur diye ben ne yaparım gene panik atagım azdı aklım onda dedim gitme diye korkma dedi kalp hastanesine gidielimde holter taktıralım dedi 1 gün üstünde kalıyo kalp ritimine bakılıyo birşey olmaz degili
Pasa hosgeldin giii nassin
bende bugun sevabina carpisacam
yarinda pazar sabaha kadar mesaim surer
ancak odesirim halilari lambalari
yarinda tavanlar boyanacak

benim gzöüm çarpışmamı görüyo sevinç allahını seversen canım sıkkın

Yooo kocam aradi askim tavanlarimizi boyatacaz sobadan cok kirlendi mutfakla yatak odasinin lambasida bozuk
en iyisi butun ewin lambalarini degisek hazir ol didi
Bende daha telde konusurken hazirlanip asagi indim

adamcığızın bunları söölerken halılardan haberi olmuşmöuydu

yoksam sonradanmı öğrendi

Pasacim uzulme hayatim bisicik olmaz yorulmustur tiner kokusu felan ustuste gelince carpintisi olmustur ee gecede mesai yapmisti adamcaaz korkma Allah birbirinize bagislasin tatlim

yok canım merak etme o bende de var:) kalp kapagım bükük demişti doktor.. bi gün bi cihaz üstümde gezdim bu sekilde tespit etti. bi şey olmaz dedi bi ilaç vermişti bitince tekrar olursa basla falan dedi.. ben bi da içmedim. cok nadir oluyo.. heyecanlanıyomussun gibi durup dururken sanki kalbin beyninde atıyo gibi.. sonra dinlenince geciyo.. korkma bişey oolmaz. doktor cogu insanda var ama farketmiyo bile dedi. merak etmeee

Pasacim gecmis olsun onemli bisey yoktur merak etme icini ferah tut cnmmm
Kocan sanki bu aralar daha cok calisiyo anlattigina gore ee biraz ac kaldiysa tansiyobu cikmistir cnm Onemli bisey olmamistirr gulum dr a gitmissiniz iste uzme bu kadar kendini

canım geçmiş olsun ben evlenmeden önce bir fabrikada çalıştım ahşap üzerine vernik ve tinerle cila yapılan yerdi burada birlikte çalıştığım arkadaşımdada böyle bir sorun oluştu çarpıntı ve tansiyon yükselmesi dr gitti bir sorun çıkmadı ilerlyen zamanlarada (özelkle sıcak havalrda )yineledi ve öğrendikki tiner ve vernik kokusu sebebp oluyormuş hem tansiyonun yükselmesine hemde çarpıntıya (tansiyon yükseldiğinde çarpıntı olur zaten )yani ilaçla dr olacak bir şey değil ama

paşacım geçmiş olsunnnn canımmmmm kocanı düşünüren kendi sağlığın çıkmasın ortayaaa

Pasacim uzulme hayatim bisicik olmaz yorulmustur tiner kokusu felan ustuste gelince carpintisi olmustur ee gecede mesai yapmisti adamcaaz korkma Allah birbirinize bagislasin tatlim

nefes alamıyorum okadar olur bıktım bu hastalıgımdan ya yoruldum artık neyi inanıcagımı neyi düşünecegimi şaştım kaldım ya allahım bana bagışlasın eşimi canım geçen arkadaşın eşi kalp krizi geçirdi erken yaşta kalbim şakası olmuyo mlesef canım ya korkuyorum düşünme bak doktor birşey yok dedi dedim ama bu kaaramsarlık beni öldürücek beni bu hale sokanları allahım bildigi gibi yapsın çok kötüyüm çok

Hayatim sakin olmaya calis bolbol oku ufle rabbim sifani gondersin bende dua edecem
kocanada sifa versin uzulme sana bise olursa nolacak birbirinizden baska kiminiz var
sen iyi olki kocanla ilgilenebilesin hayatim

kız paşaa diğer topıge yazmıssın orda sana yazdık ama okumadın sanırımmm sıkma canını aynı sey annemede oldu anlıyorum senıı bızde cok korktukkk profa gıttık bıse cıkmadı uzuntu stresten ve sıcaklardan olabılır dedı o donem bıraz uzuntu stres yasamıstı 1 ay surdu kalp carpıntısı sonra gectı iyi yanı allahın ıznıyle bıse olmaz hem tınerle fılan ugrasmıs havada sıcaksa ondan olmustur kocasınıdaaa çook severmişşş :):) sıkma canınııı

canım biizm doktorda öyle demişti zaten sende ne aralıklarla oluyo beni korkutan 3 saatten fazla sürdü dediarıyımda sesini duyum içim rahat etsin
canım eve geldi çarpıntısı varmış dememiş karnım çok aç dedi neyse doyurdum takımlarını aldı onlarda çok agır yokuşu çıkamadımd edi şöyle diyeyim takım 10 kilo geliyo ve diger elindede matgap ve 25 metre kablo vardı allahım iyi etsin işşallah
canım ondan olabilirimiki :44::44:eşimde öle dedi başımın agrısından öldüm paşa ya indi ya çıkyı tansiyon dedi:44::44:
paşacım geçmiş olsunnnn canımmmmm kocanı düşünüren kendi sağlığın çıkmasın ortayaaa

canım ben zaten böyle düşüne düşüne hasta oluyomya korkuyorum ben herşeyden kafama takmasam hiç birşeye birşey olmucakta bıktım bu huyumdan ben ya

ayyy aşşkım üzülmeee Allah sizi ayırmasın daha bebijkleriniz olcak

doktor bişi yok demiş ya

Bugun kismetse boyaci gelecek lambalar degisti ya tavanlar boyanacak
Kiz pasa karisi dogru diyon haaa onumuzde bol carpismali gunler beni bekliyor annem
zor kalkarim bu kadar seyin altindan
önce tavanlar boyanıp sonra avizeler takılaydı daha iyi değilmiydi

:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…