Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yap kız nolcak erken döllenmeyse çıkar, çıkmazsa da daha adetime 5 gün var dersin..

Cnm yapiim dimii test ypmktn usandim ama hala 2.cizgi icin umutlaniyorum
Bide belim agriyo 2gndr goguslerim hassaslasti sizliyolr karnim sisti istahim acildi psikolojikmiki bu kadar blirti
Rabbim ramaznda kadir gecesinde ettigim dualri kabul eyle ya rabbimmm

canım 2 dakka degil 2 saat sonra belirdi benimki :) adet gününde nasıl bi his olmustu canım? ben de sarı akıntı var sadece.az bel agrsı var o kadar.. yarın sabah yapam bi tane daha..

du ben sana baştan yazayım canım hamiş kaldıktan sonra bende ilk durduk yere yanmalar ateş basmalar falan başladı helede geceleri yanmaktan uyuyamıyodum sonra idrarım koyusarı ve kokulu akmaya başladı haylada öyle neysem tamda adet dönemimde karnıma bir sancılar giriyoduki sanırsın bıçak saplıyolar kıpırdayamıyodum bile meğer bebişim içrde savaş veriyomuş tutanabilmek için akıtım hep vardı haylada var malesef çabuk yorulur oldum bel ağrısıda oluyodu tabi arada ben ilk ateş basmalarından anladıydım zaten sonrada adet dönemindeki o kramplardan tee 5 gün bekledim öle test yaptım ve çok şükür pozitifi gördüm

o acaba hamilemiyim psikolojisi insanı yiyo bitiriyo zatennn:)

of offf.. degişik bişe yaaaa.. yarın sabah olaaa hayrolaaaa artıkkkkkkkkk

adet olacakmısım gibi gelmiyo hiç ama bu bel agrısı beni cok süphelendiriyo.. bi de ilk kez klomenle cat ignesi vuruldum bu ay.. belki de ondan gecikti.. normalde bi gün gecmezdii.. 24ünde olmam lazımdı.. sizce ilaçlardan olmasın= :44:

canım 2 dakka degil 2 saat sonra belirdi benimki :) adet gününde nasıl bi his olmustu canım? ben de sarı akıntı var sadece.az bel agrsı var o kadar.. yarın sabah yapam bi tane daha..

ayrıca öyle olabiliyo canım kimininki daha ertesi gün bile beliriyo diye duymuştum merak etme içime güzel şeyler doğuyo arkadaşın dediği gibi bişiiler olmasa hiç çıkmazdı şimdiden tebrikler canım genede ayrıca iyiki hemen atmamışsın testi

cnm valla sonrasında eğer çok üzüleceksen yapma... pişman olma yani keşke yapmasaydım filan diye... ben iğneye başlamak zorunda old.için hep bahanem vardı erkenden yapıyodum, ama senin öyle bş zorunlulugun yok sabredersen de olur yani...varsada çıkmama ihtimali daha yüksek

bi kaç kez oldu bende de batma... umarım sonum senin gibi olur canım yaa.. acaba beklesem mi ben de 3 gün dahaa ne dersin test için? :44:

aaamiiiiiiinnn inşallah canım yaa inşallah tutunmuştur bebeğin bilemeyizki canım adet belirtileride aynı olduğu için hamişlikte onlardan anlaşıalamaz test yap canım sen bizede müjdeyle gel

hayırlısı o zaman yarın sabah senden güzel haberler almak için giricem nete

nabersiniz eşim yolda geliyomuş gelmden iki lafın belini kıralım didim sevinç karısı nerde çarpışmayamı gitti acabae okadarda olucek yane okadar halıyı abaşuru almış yataktan çıkmaması lazım hatununolsaydı şimdi lafı sokardı ban iyiki yok oh arkasından ne konuşurum şimdi ben

canımm dua ettt sen hamilesin kabul olurrr insallahhh :) umarım öyledir yaa o kadar cok istiyorum ki.. eşimle dalga geciyoz "gebeş" misin diye hehe

gelmedimi seninki.... evet yaa nerde bu sevinç hergün burda sabahlar hatun bugün yok

bi kaç kez oldu bende de batma... umarım sonum senin gibi olur canım yaa.. acaba beklesem mi ben de 3 gün dahaa ne dersin test için? :44:

amin canım inşallah bak bende klomen glukofen+soğan kürü ve çatlatma iğnesi vurulmuştum öle kaldım büyük ihtimalle seninkie tutmutur iğne oldğuna göre

konuş konuş bende konuştum zati arkasından ama yüzünede didiydim zaten aynılarını benlen hiç ilgilenmiyon diyeee hee yaa hrüf okadar şeyi boşunamı aldı çıkartır tabi böle sevinçten acısınııı

kızlar burda çift cizgi var demi yani? belki de ben mi yanlış görüyom diye bi size de gösterim dedim :44: daha belirgindi aslında şu kenar biraz sarı gibi olmadan önce..

Bengisu87 agzından bal damlıyo insallah canım yaaaa..

canımm dua ettt sen hamilesin kabul olurrr insallahhh :) umarım öyledir yaa o kadar cok istiyorum ki.. eşimle dalga geciyoz "gebeş" misin diye hehe

etmemmi canım ederim tabi inşallah hamilesindir yaaa inşallah biricikte öyledir tabiii hattaa hattaa hepinis kalırsınız bu ay iiiinnşallaaaah

Aslinda alistim her ypisimda cikmicakki diyorum kendime
Pazartesi dayanamam sanirim yaparim testi

aaamiiiiiiinnn inşallah canım yaa inşallah tutunmuştur bebeğin bilemeyizki canım adet belirtileride aynı olduğu için hamişlikte onlardan anlaşıalamaz test yap canım sen bizede müjdeyle gel

İnsaallah cnmmm benimde adetten sonra kasiklarimda batmalar baslamisti regliden bir hafta sonra filan kismet bende corekotu kuru yaptim ya bu ay bakalim hamislerr dualarinizi esirgemeyin nolurr

bildiğin 2.çizgi çıkmış işteee.... ben dayanamzdım sabah kadar kesin yapardım test

kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap canımmmmm tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…